Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DuszaBiałła

Sposób na zaciasne buty.../?

Polecane posty

Gość DuszaBiałła

Były śliczne,więc musiałam w je kupić;)jak na moje oko o pół numeru za małe...chodze w nich non stop ale troche bolą mnie nóżki.Wiem,że można podobno robić buty.Są to porządne orginalne buty ze skóry.Może ktoś zna jakies domowe sposoby na powiększenie buta:P

jezeli skórzane to same sie rozbija o pol numeru zawsze tak jest,trzeba swoje wycierpiec..ja zawsze kupuje pol numeru mniejsze bo jak mi potem lataja na nodze to mnie szlag trafia...

Gość nalej do czubków spirytusu i
potem pochodź w nich z poł godziny :) powinny się rozejsc , albo oddaj do szewca na kopyto

Gość KETAHG UK
Najlepszy,sposób to : 1.Zalej je gorącą wodą i zostaw na no ok.0,5minuty,albo więcej, następnie polej je olejem po czubki aż po końce i odstaw do schnięcia potem weź butki i je załóż one powinny się dostosować do twojej stópki, nuś je ok.20 min możesz równie dobrze odpoczywać na (balkonie, w ogrodzie) kiedy się nie Dostosują...No musisz skorzystać z specjalnych metod, ale ta jest naprawdę dobra...Nauczyła mnie tego babcia wciąż ją stosuje,aż do dziś zresztą moja babcia też :) pozdrawiam,i życzę wygodnych Butów Iga z Warszawy

Gość u mnie w mieście
jest punkt usługowy powiększania obuwia, może u ciebie też jest?