Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rany co ja robie

mam 39 lat i leci na mnie 25 latek,nie wiem

Polecane posty

Gość rany co ja robie
powiedzcie mi ludzie...mam iść na całość czy nie...nie wiem czy się powstrzymam;););)

Gość serwantka*
ja mam 35 i raczej lubie sobie ppo seksie z kimś pogadac dla mnie 10 lat różnicyy to przepasc intelektualna i życiowa :O ale jesli ktoś myśli cipą a nie głową niech szaleje ;) kazdy ma inne priorytety w życiu :D:D

masz poprostu braki w sferze uczuciowej,pojdziesz z kazdym kto chodz troche okaze ci uczucia..... ze on ladnie caluje,bo ma 25 lat???? ja mam 44 lata i i nie mam konkurentow,poprostu sa za mali .....praktyka czyni cuda!!!!:P:P:P ale wiesz co ci poradze....idz na calosc i rob co ci dyktuje ci serce,wiesz.....najwyzej bedziesz zalowac.....napisz jak bylo,pozdrowienia.

Gość rany co ja robie
bez przesady że pojde z kazdym kto okaze mi uczucie...az taka zdesperowana nie jestem:)...ale tak szczerze to powiedziałą mi jedna koleżanka:...ty sie nie zastanawiaj...ciesz sie ze jesteś atrakcyjna i masz branie u takich mlodych facetow,niejedna moglaby ci pozazdroscic ..to zaszczyt"

Gość serwantka*
jaki zaszczyt?:O zaczyt to jest wówczas kiedy zainteresowanie okazuje ci facet na poziomie a nie młokos to jakas desperacja:O

Gość babcia ewa
serwantka a co dla ciebie znaczy facet na poziomie? Młody 25letni tez moze byc na poziomie,czyba,ze dla ciebie poziom to kasa.

Gość serwantka*
babcia ewa lubie kobiety którym sie wydaje że po 5 zdnaiach wiedzą o mnie wsio :D:D:D sama na siebie pracuje i nigdy nie liczyłam na kase ;) wiec stul buzie jak nie wiesz:P ponadto 25 przy takiej starej doopie to szczyl dla mnie to 29 był za młody jego sposób rozumowania i postrzegabnia był zbyt płytki aby sie pokusic na seks :D:D:D ale cóż jedni myslą głową inni doopą tak jest ten swiat skonstruowany a od autorki az wieje desperacją :D:D:D

Gość babcia ewa
serwantka nie rozumiem podwórkowego slangu, więcej kultury by się przydało.

lepiej żałować że się coś zrobiło, niż żałować że się czegoś nie zrobiło:)

Gość serwantka*
babcia nie ucz kultury bo sama jej nie posiadasz ;) Witkacy jak ktoś chce poszaleć i zasmakowac pieprzyku to sie nie pyta innych o zdanie idzie na całość a tu zdesperowana prawie 40stka ma problem bo taki młody to dla niej zaszczyt :D:D:D:D załamka :O

Gość A JA JESTEM Z MLODYM
PRZYSTOJNIAKIEM..!!! mlodszym o....16 lat! :-p ja mam 38, on 22! i bylo tak ze to on jak mnie zobaczyl,to nie mogl oderwac ode mnie wzroku :-) potem podszedl,aby mnie poznac. oczywiscie byl pomiedzy nami sex,bardzo ognisty. i jest do tej pory. dla mnie miala to byc przygoda, bo wrocilam z zagranicy i skonczylam zwiazek z obcokrajowcem. tymczasem pomiedzy nami trwa i on...sie zakochal. wyznal mi to. a jest szalenie przystojny, ma cudne,niebieskie oczy,jest wysoki,ma dlugie wlosy, ramiona i rece jak trent raznor, ktorego uwielbiam... tak..!! JESTEM ZAKOCHANA..!! :-)

albo chce się pochwalić;) Czuje się podniecona i dowartościowana tą sytuacją i trudno jej się dziwić:) Żeby tylko nie przegrzała, bo takie udawanie cnotki w momencie gdy ma ochotę się na niego rzucić to głupota moim zdaniem, ale to mój męski punkt widzenia. Szczera spontaniczność jest lepsza niż zgrywanie kogoś innego i krycie się czy uciekanie jak kopciuszek za 5 dwunasta:D:D:D

masz racje, Witkacy. ja sobie mojego mlodego swiadomie przyprowadzilam do domu, po wieczorze na koncercie rockowym,gdzie sie poznalismy. i mialam seks stulecia, pelen namietnosci i czulosci. i tak jest do tej pory. on w ogole mi powtarzal,gdy sie poznalismy: to niesamowite, wszyscy faceci na ciebie patrza,a ty rozmawiasz wlasnie ze mna... :-)

nie rozumiem czemu kobiety bardzie się boją o posądzenie że "łatwość" niż o posądzenie że są nudne w łóżku;) Większość facetów nie myśli "łatwa" tylko "spontanicznie namiętna";)

Gość mia mia mia
znam takie małżeństwo. poznali sie jak on miał 25 lat. ona jest 17 lat starsza. razem juz 10 lat. nie bój się może ci sie uda.

Gość polecam młodszych
9 lat razem,seks nadal odlotowy

ja sie w ogole zadnego posadzenia o latwosc nie balam, haha..!! co za sredniowiecze..! jestem pewna siebie i wiedzialam, ze chce jego! i tylko to sie dla nas liczylo, bez durnej hipokryzji! mia mia...naprawde znasz taka pare i sa ze soba juz tak dlugo..??? dla mojego A. to zaden problem,ale ja sie troche martwie. widac znacznie roznice wieku miedzy nimi??

e tam średniowiecze- czasy XIX-wiecznej wiktoriańskiej pruderii pokutują. W średniowieczu wbrew pozorom wiele się działo;)

Gość polecam młodszych
do a ja jestem z młodszym U nas róznica 16 lat,ja teraz 50siątka,róznice widać,czasami trochę sie martwie,ale staram sie życ chwilą:D

polecam mlodszych: ale on cie kocha..?? okazuje ci to? czujesz jego milosc?? ale ci zazdroszcze......

a reakcj ludzi?? rodziny??

Gość polecam młodszych
Podobno kocha,koniecznie chce wziąć slub,ja nie jestem pewna czy tego chcę,momentami ta róznica wieku mnie przeraża,nie teraz,ale co będzie za 20 lat????????Mieszkamy razem i jak do tej pory swietnie się dogadujemy.

Gość polecam młodszych
rodzina wyjątkowo spokojnie i jego i moja.Poczatkowo byli nieco nieufni,teraz go polubili,znajomi podobnie,tym bardziej,ze w naszym towarzystwie są juz 2 małzeństwa z podobną róznicą wieku.

to wspaniale :-) bardzo ci zazdroszcze...ja tez bym chciala cos powaznego z moim A. ale boje sie, ze nie wytrzymam presji,boje sie tez,ze bede miala kompleksy przy nim :-(

Gość MAŁRYCY
Kto to jest kurwa TRENTR RAZNOR?

haha!! trent raznor to charyzmatyczny i sexy lider NINE INCH NILES! zebym jeszcze musiala takie rzeczy tlumaczyc "mlodziezy" :-p

Gość DORIAN GREY
do: NIEGDYS SRALA BYWALCZYNI: Zamilcz glupia ruro :-p Dla laski ktora wie kto to Raznor-- szacunek!

Gość rany co ja robie
widzę ze wymiana zdań była;)i wiekszość jest na TAK,super!

Gość hamster31
pewnie ! czerp z życia bo możesz czegoś załować, a zawsze możecie przecież się rozstać