Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama coreczki

czy waszym dzieciom tez tak jest??

Polecane posty

Gość mama coreczki

czy waszym zdieciom tez sie traiaja takie rzeczy??Czy tylko moja corka ma takie szczescie???Chodzi o to ze ona ciagle cos dostaje od obcych ludzi. Od jednej sasiadki juz kilka razy dostala torbe slodyczy na dzien dziecka, mikolaja i urodziny.Od drugiej bez okazji na korytarzu dostala rogalika z czekolada. W tramwaju raz dostala od jakiejs obcej pani torebke cukierkow smietankowych, innym razem ksiazeczke, a dzisiaj w sklepie od starszego pana 5 zl, "zeby sobie cos kupila bo ladna dziewczynka" Czy wam tez sie zdarzaja takie sytuacje?? Bo mi nigdy nikt nic nie dal tak bez powodu jak bylam mala

Gość hsfdnsnf
moze widza o jakie biedne diecko i im zal... chwalisz sie czy zalisz?

Gość mama coreczki
chwale sie bo ma szczescie i zale, bo tez bym tak chciala;) Na zabidzona to ona nie wyglada. Czy ktos wypowie sie w temacie, a nie jak powyzej nie na temat???

Gość Stella z raju
Mój syn czasami dostanie od kogoś cukierka, czasami w sklepie jakiegoś lizaczka (tam nas akurat znają, bo codziennie robię zakupy), ale tak ogólnie, żeby sąsiadki pielgrzymowały do nas z paczkami, to nie :) Ale! Jak byłam dzieckiem to bardzo często dostawałam różnego rodzaju słodycze, sąsiadki przynosiły mojej mamie i zawsze zachwycły się jaka to śliczna i grzeczna dziewczynka. Dodam, że nigdy nie byliśmy biedni, więc to raczej nie z litości :)

Gość co za glupie pytanie
co to za forma gramatyczna: czy waszym dzieciom też tak jest :O

Gość okrutnie ciekawska
a ile ma lat twoja coreczka

Gość a ty lepiej
naucz dziecko, ze nie wolno brac prezentów od obcych ludzi, a nie się cieszysz. ćwicz z dzieckiem, może się przydać

Gość mama coreczki
forma gramatyczna taka po mojemu :) Nie wiedzialam jak nazwac temat i tak jakos wyszlo.Ale nie to najwazniejsze, jak razi to zamykac oczka. ma 5 lat mala zawsze patrzy sie na mnie z zapytaniem w oczach, czy moze wziasc, ja sie zgadzam. Sama by nie wziela od obcego, juz z nia nie raz o tym rozmawialam

Gość co za glupie pytanie
wziąć ty poćwicz lepiej język polski

Gość a co jesli pojdzie
"za" cukierkiem z pedofilem????? ja bym natychmiast oduczyla takiego brania

Gość a co jesli pojdzie
sama by wziela jeszcze predzej niz jest z toba-tak to pyta sie ciebie a tak to sruuuu i moga byc kłopoty

Gość mama coreczki
echhh, ja sie pytalam czy waszym dzieciom tez czasem ktos cos daje, a nie prosilam o komentarze o pedoilii nieposluszenstwie i biedzie, na jakie rzekomo wyglada moje dziecko. Znam je, wiem jak wychowalam i wiem ze nie wezmie od obcego sama. Wy tez macie takie podejscie do waszych pociech, ze wychowujecie a i tak myslicie ze dziecko zrobi jak samo uwaza??? No fajnie!