Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

Gość Pablo Montoya
sporo osób twierdzi, że to Michael... ta osoba chciała skasować konto ze "względów bezpieczeństwa" kilka godzin po ujawnieniu tego filmiku to są rysunki tej osoby

Pablo, no ale że ten blog to MJ'a niby? już tyle tu było domniemanych blogów, profili MJ'a....

Gość sagowy misiaczek
Może własnie bał się tego powrotu, bał się, że nie spełni oczekiwań fanów. Jeśli jest to prawda spróbuję zrozumiec jego decyzje...

Leachim--> Michael...czy pozorując własną śmierć wybrałby sobie takie pseudo? wątpię...to wręcz obraza jego inteligencji:o

taaa crka płakała a nie wydaje ci sie ze ten płacz to był lekk...sztuczny? po co? gdzie? i kiedy wróci sie nie dowiemy ale pewnie chodzi sobie bez makijazu,z laseczka,bez perułki i kto go pozna? bo ja nie...nawet uciekac ne musi ze stanów...ale może umarł by byc niesmiertelny by za pare miesięcy powrócic? ale bedzie jazda

Czarna, był na kafe topik czy MJ żyje, wczoraj czy przedwczoraj i ktoś tam pisał, że był wywiad z Paris i powiedziała, że się popłakała, bo nigdy nie stała na scenie, pełno ludzi, kamery, emocje wzięły w górę...i że ponoć przeprowadzono z nią wywiad i się wygadała, że tatuś ma tajemnicę i ona nic nie powie:o i później zabroniono jej zrozmawiania z kimkolwiek... ale nie wiem czy ktoś sobie jaja robi czy faktycznie tak było....

Gość Pablo Montoya
": PEOPLE, This is a fantasy hyves, too write down my poems, and RP-in...I only use this Picture from this great star. I got nothing to do with Michael. : Hey everyone. My name is Leachim, I'm original from the U. S.A. I'm 33 years old. I can be a very kind and loving person if you let me. I love to play with the super soaker. I become a child while playing with them. " ale... "For all of you. Saturday, 23:07 This is for all the members who became my friend in such a short period of time. I want to thank each one of you for supporting me, for giving me the strength to give me unconditional love. That's all I can wish for. I feel sad because I can't answer each of all of you. But trough this message from me to all of you I hope I made everyone happy. True love is a gift given by God, and you all share that wonderful gift. Pass it trough so we can all make this world a much better place. "

TATUŚ MA TAJEMNICE...... HMMMMM NO TO COS W TYM MUSI BYĆ... ALE JEŚLI TO UPOZOROWAŁ BY W POTEM ZROBIĆ WIELKI POWRÓT TO PRZE KOLO Z NIEGO JEST;D BYŁA BY JAZDA!

Gość za wypłaty z bankomatów
Tyle łez wylanych, a on prawdopodobnie może życ. To jest okrutne i straszne ze strony osób, które są zamieszane. Pogodziłam się, ze odszedł, że umarł, że musimy nauczyc się życ bez niego...

mówie wam ze zyje i wroci i to niedługo...ale jak zyje i wróci to go sama usmierce za moje cierpienie i łzy ;)

znów pojawia się wiek 33 lata....wiek Chrystusa...zmartwychwstanie.... nie...niemożliwe...czy ktokolwiek byłby tak szalony by to zrobić?

Pablo no ten twitter faktycznie dziwny jest:classic_cool: aż się z jego powodu zalogowałam tam i go śledzę:P

jasne:o jakby brał herę to raczej wykryłaby to autopsja nie? mózg mu przecież ponoć badali:o

Gość my lovely village
O co chodzi z tym twiterem, nie rozumiem, nic nie wiem. Napiszcie mi prosze...

Gość Pablo Montoya
my lovely village - po prostu ciekawe rzeczy są na tym twitterze;) brzmi to tak jakby ta osoba miała coś wspólnego z MJ

Gość Pablo Montoya
hahahaha jaki śmiech:D

Gość Pablo Montoya
wow Peter Pan Pyt skasował swój profil myspace. miał go od 2005r. to na nim pojawiły się te nagrania niby głosu MJ dziwne... czy ja tu jestem sama?:P

Gość P.Y.T.
hej pare ciekawych rzeczy tu zamiesciłyscie... min wyjasnienie donalda, wiec to nie byl Michael, no własnie, wiedziałam ze to był fake- za duzo mlaskania, jak nawet ktos na youtube zauwazyl i słychac było, ze ta osoba tak bardzo stara sie podrobic Michaela poza tym widze, ze dalej niektorzy nazywaja mamoriał pogrzebem memoriał- to jakby koncert, celowo uzyje nazwy koncert, zeby te osoby zobaczyly, ze jest roznica pomiedzy koncertem, a pogrzebem chodzi mi o to, ze mysmy nie widzieli, czy Paris smiala sie czy plakala na pogrzebie, bo mysmy pogrzebu nie wiedzieli dalej- piszecie, ze Michael zył w ambulasnie, czy karetce, mimo, ze od 2 miesiecy wiadomo, ze nie zył on juz w domu był niezywy widze, ze bardzo chcecie sie oszukiwac widocznie macie taka potrzebe i chyba nie ma co wam w tym przeszkadzac to oczywiscie do osob, ktore twierdza, ze on zyje, nie do wsyzstkich a z doniesien co wynika? ze klein chyba jest bardziej winny niz nuray, nie sadzicie?

Gość P.Y.T.
obejrzałam o tym doktorze "doktorze" thome straszne czytałam wczesniej z nim wywiad, mozna uwierzyc, ze dbal o Mihcaela, ale przejał nad nim całkowita kontrole wiec to jermaine go z nim zapoznał... warto obejrzec ten materiał jest tam nagrany Michael rozmawiajacy ze swoja terapeutka zasmuciło mnie to