Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

... 🖐️ poznalam dzis jedną laske z mojej szkoly tak samo zafasynowaną MJ-em jak my :P moja psychoza sie poglebia...:D abraja - wrrr ale masz wrurzajacy link w stopce:D ale przeszlam caly bo niechcialo mi sie restartowac firefoxa:P:D

Gość JannetJ.
Hm...czytałam tez,że Paris miała jakąś depresję . no ale w to raczej trudno mi uwierzyć . . choociaż na tym Mega pożegnaniu mówiła dość realistycznie...ale tak jakos troche dziwnie,no nic nie bedde w to wnikała.Może jej kazali...tak ten tego . . ;//

hej liberian :) jak leci?? jak by Michael zył mogłabym całymi dniami sie w niego wpatrywać... nie dotykac, wystarczylo by mi samo patrzenie na niego..

No własnie ja nie moge się z tym wciąz pogodzić... Mimo,że rozsądek nakazuje inaczej... Kocham MJ jako wielkiego artyste, dobrego człowieka, cudownego męzczynę od dzieciństwa w zasadzie. Mialam 4 lata jak podskakiwalam do Thrillera :)

Gość już się skończyłooo
był tribute dla Michaela

Gość give in to me
Dziewczyny, wiecie moze do kiedy leci ten film? Mialam isc dzisiaj, ale jakos nie dalam rady. Warto w ogole na niego isc?

ponoc do 3 grudnia ale to niepotwierdzone wersja uboższa ze do niedzieli czy warto jasne nawet jak nie jestes fanem

Gość saaaaaddddddddddddd
http://www.tmz.com/ tmz na żywo. wywiad z Kleinem. on twierdzi,że MJ przewidział swoją śmierc 5 dni przed.......

Gość dddddddaaaaaaaaaq
Arnie Klein said that the last time he saw MJ, it was 5 days before his death and he said goodbye to everyone in his office – in a unusual and exceptional manner, according to the doc. Arnie also said he has this feeling that MJ knew he was going to die.

Witajcie Moim zdaniem nie przewidział własnej śmierci, bo niby jak? Ale mając już wcześniej zaplanowane swoje zniknięcie, chciał, może właśnie w ten sposób, pożegnać się lub dać mu do myślenia.

A może miał nieuleczalną chorobę, której objawy zaczynały być widoczne, a których My i cała reszta świata nie zauważała bądź nie chciała widzieć, a On, perfekcjonista w każdym calu nie chciał, żeby ludzie widzieli jak gaśnie. Może właśnie z takiego powodu dokonał tak drastycznego wyboru, jakim jest śmierć. Może tylko przyspieszył to, co mogło być nieuniknione. Jest tyle pytań i tak wiele odpowiedzi. Tylko jak wybrać tą prawdziwą?

Abraja - dzięki za tłumaczonko, nie bylam pewna czy dobrze zrozumialam, ale teraz juz wiem :) Captain Eo - co do tej choroby, to jak to w końcu bylo z tym rakiem skóry - mial go czy nie? Wiecie cos na ten temat?? Widziałyście jaka karnację ma Jarmine a jaka La Toya???On ciemny brąz a ona ma taka jasną...Hmmm

Gość .....ot ..co.....
na rynku istnieja kremy rozjasniajace karnacje. la toya na pewno ich uzywala. tak samo jak michael. nie twierdze, ze nie mial bielactwa. ale, gdy wystepuje ta choroba, to skora rownomiernie nie staje sie jasniejsza tylko tworza sie biale placki. michael na pewno musial stosowac cos na rozjasnienie, zeby szybciej sie wybielic i zeby nie miec plam na twarzy

Gość czy wierzycie że on żyje
Co do karnacji, to nawet na bardzo starych fotografiach widać różnicę, niektórzy z rodzeństwa mają ciemniejszą karnację a inni jaśniejszą wydaje mi się że matka, Kathrine ma jaśniejszą cerę niż Joseph i to może być przyczyna Michel pytany kiedyś o swoje dzieci tłumaczył że w rodzinie kuzynostwo czy też ich dzieci też mają dość jasną karnację..... nie wiem ile w tym jest prawdy, ale mam książkę z 82 roku i tam są zjęcia całej rodzinki Jacksonów z czasów gdy mieszkali w Encino, zdjęcia z 71 roku Janet ma nawet jaśniejszą karnację od Michaela, nie wiem albo unikała słońca albo to makijaż, choć nei sądzę