Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

Gość whateva happens
hej, mozna dolaczyc? :) muzyka Jacksona jest ze mna od dziecinstwa, moj pierwszy uklad taneczny mialam do Who is it (8 lat wtedy mialam ehh to byly czasy swietnosci MJ), do dzis jest to dla mnie numer kultowy, a mam już 24 lata. kocham jego muzyke, jest ponadczasowa, ba, jest miedzyplanetarna! tak w skrocie to niesamowicie wkurrr.....mnie jak ktos sie bierze za piosenki Emdżeja, najpierw je ZMASAKROWALI w tancu z gwiazdami a teraz nasze rodzime wyjce beda je spiewać (???!!!) w jak oni spiewaja :o mowcie co chcecie ale moim zdaniem jest kilku artystow na tym skromnym swiecie, ktorych po prostu NIE WOLNO nawet probowac...naleza do nich Whitney Houston, Prince, bracia Gibbs, Frank Sinatra i Michael Jackson. to jest barbarzynstwo i niestety kazda proba skonczy sie porazka. i nie mowie tutaj o osobach pozbawionych talentu, po prostu Ci artysci urodzili sie z taka charyzmą w głosie i ekspresji, ze kazda proba nasladowania będzie pastiszem. tyle. ale sie rozpisalam, musialam sie wygadac sorry:) podrawiam, l.o.v.e ;)

Gość whateva happens
witam rowniez:) postarams ie zagladać do was, filmy na youtube mam juz opanowane do perfekcji:P wy zreszta widze rowniez. boli mnie troche fakt ze dzieciaki rzucily sie na Jego muzykę dopiero po tej tragedii, nagle 15latki kochaja Michaelusia ojejku :*:*:*:*:*: :o brrrr, no nic:)

Gość TMZ
New News Posted Nov 18th 2009 3:43PM Big clue in the Michael Jackson investigation - the LAPD detective leading the probe indicated January 18, 2010 may be a significant date. Detective Orlando Martinez asked a Las Vegas judge this AM to keep search warrant documents related to Applied Pharmacy secret until January 18. Law enforcement sources told us previously cops didn't want the warrant made public until the investigation was completed. As we first reported, the LAPD believes Applied Pharmacy supplied Dr. Conrad Murray with the Propofol that ultimately killed Michael Jackson. They are on the hunt to make sure other pharmacies didn't supply Propofol.

Gość za kilka miesięcy
im przejdzie... Smutne, ale prawdziwe. no może 1/4 zostanie przy Nim...

Gość doktorowa3
oglądam sobie kolejny raz TII i jestem zachwycona tymi nowymi ruchami podczas Billie Jean

Gość ex tunc
Dziewczyny, Joe mi sie snil :o brrrr

Gość czy wierzycie że on żyje
Jak Wam się podoba Morphine ?! http://www.youtube.com/watch?v=R6-Kbt_2gQw jak dla mnie jest zajebista..... Cały czas czekam na jakieś rozstrzygnięcie, na "prawdę" To jakiś trans, ciągle nie wierzę że umarł i czasami myślę że to jakiś idiotyzm....całe jego życie było tak niewiarygodne że nawet teraz nie wierzę że po prostu odszedł, no bo niby czemu tak nagle i w tak młodym wieku.... było wiele w jego życiu kłamstw, zmyślonych historii, dziwacznych plotek, i teraz nawet jego śmierć wydaje się jedną z nich paradoks, prasa prześladowała go za życia, nikt mu nie wierzył i nawet teraz nie wierzymy w jego śmierć

Gość Tak mysle czy
czy Janet nie zaszkodzila troche przez ten wywiad.. ona tam mowi o jego uzaleznieniu. obrona Murraya na pewno bedzie opierac sie na tym...

Gość data traveler
LA police ask judge to keep Jackson records sealed (philstar.com) Updated November 19, 2009 05:30 AM LAS VEGAS (AP) — A police detective asked a judge Wednesday to keep warrant documents in the Michael Jackson death investigation sealed until Jan. 18. Los Angeles police Detective Orlando Martinez made the request by telephone before Clark County District Court Judge Valerie Adair closed the hearing to the public. Martinez did not provide further explanation while the hearing was open. Adair decided to wait at least one more day before deciding on a media request to unseal the records related to an Aug. 11 search of Applied Pharmacy Services in Las Vegas, where authorities say Jackson's personal physician, Dr. Conrad Murray, bought the powerful sedative propofol. Affidavits already made public show Murray told investigators he gave Jackson propofol and other sedatives to help Jackson sleep in the hours before the 50-year-old pop singer died June 25 in a rented Los Angeles mansion. Murray has not been charged, but is the focus of a homicide investigation. The judge intends to meet with a deputy Los Angeles County district attorney on Thursday, then make her ruling. Colby Williams, a lawyer for The Associated Press, Los Angeles Times, TMZ Productions Inc. of Los Angeles and Stephens Media LLC, the parent company of the Las Vegas Review-Journal, argued there was no reason for keeping the records sealed.

Cześć Wszystkim ! Widzę,że suniecie na przód i chyba troche mnie ominęło ale starałam sie to jakoś nadrobić :)

Gość kaszelkilo
Michael ściga swoich oprawców!! najpierw Chandler a teraz wiadomość Bashira o guzie mózgu...ciekawe co jeszcze się wydarzy:classic_cool:

Gość kaszelkilo
a ja wierzę w to że Michael wymierza sprawiedliwość...jest teraz nieśmiertelny i może być wszędzie i w każdym czasie, może wszystko:D:D o ile faktycznie nie żyje:classic_cool:

Gość kaszelkilo
czytam teraz ksiażkę przygodową i tam grupa ludzi wpada na pomysł upozorowania śmierci jednej bohaterk,i by wkraść się w łaski pewnych drani a następnie ich wykończyć...i wiecie co? tak sobie pomyślałam, że gdy ma się odpowiednie środki, możliwości i znajomości to można coś takiego zorganizować...niech mi ktoś powie, że MJ takich nie miał:classic_cool:

Gość Rademeness
Czesc dziewczyny, pisze po dlugiej przerwie, ale czasem zagladalam na forum. Bylam dzis 1wszy raz w kinie na This is it. Wrazenie niesamowite, tym bardziej ze sala byla pusta i bylam jedyna osoba, wybralam wiec najlepsze miejsce i moglam spiewac i dobrze sie bawic :) Boze, On byl niesamowity, dla mnie on zyje. Caly czas marzylam tylko o tym by go przytulic, zazdroszcze jego tancerkom. MJ jest wielki i wygladal jakby byl w swietnej formie.

Gość kaszelkilo
upozorowali tam porwanie tej laski i od razu w mediach pojawiły się filmy i zdjęcia, że została porwana itd, wszystko zostało tak pomyślane i zorganizowane że wyglądało na prawdziwe, został wykorzystany odpowiedni moment, ta kobieta to jest znana osobistość walcząca o pokój na świecie....wiem że to tylko książka, wymyślona historia, ale to jest możliwe...a jak media nakręcą machinę to ciężko to odwlec...dzisiaj ludzie wierzą w każde słowo wypowiedziane w tv...

Gość keeep watchin
Jannet, część 9 jest lepsza;)

Gość keeep watchin
ups, Butterflies, a nie Jannet :)

keeep watchin- właśnie tam czytam! oczywiście, że rozum mówi, żeby dać sobie spokój...ale...no właśnie ale... Jest tyle tych "ale"... poza tym, ludzie się tak napracowali, niesamowite, ile osób chciałoby znaleźć jakiś najmniejszy znak, znaczek, że może jednak..:) idę oglądać cz. 9

Gość keeep watchin
Rademeness, to prawda. Film był niesamowity, Michael był niesamowity, przyciągający:) Human Nature i IJCSLY genialne, fajne ruchy w Threatened (po Thrillerze) i w Billie Jean. Zaskoczyło mnie Black or white, jego energia, super wykonane... czułam się tak jakbym przeniosła się do początków lat 90. nie mogę się doczekać dvd. mają być dołączone 2-3 godziny niepublikowanych materiałów z prób:) http://www.youtube.com/watch?v=303mmolg5is