Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

będę czekać o 4 rano przed kioskiem zatem ;) http://img687.imageshack.us/img687/9761/92321572926173747874273.jpg sweet http://img687.imageshack.us/img687/6604/92321573037723747874273.jpg http://img69.imageshack.us/img69/1778/92321573037973747874273.jpg http://img689.imageshack.us/img689/9129/15332100110450016736100.jpg choć w jakimś minimalnym stopniu pociesza myśl, że MJ nikt już nigdy nie skrzywdzi, nie wyśmieje, nie będzie wyzyskiwał...mam nadzieję, że jest szczęśliwszy tam, po drugiej stronie....na pewno jest.

Cześć, dziewczyny na allegro można kupic TII od 30 zl wysyłka po premierze czyli 16 lutego. Abraja wiem, jak Ci cięzko - ale może to i lepiej ze w końcu dopuściłaś do siebię tę myśl i że to zaakceptowałaś. Pozdrawiam :D

Gość dorota--------
Homar,ja juz sama nie wiem co my sleć o śmierci MJ.Po obejrzeniu TII,miałam strasznego doła,sama nie wiem dlaczego.Może on faktycznie uciekl przed Iluminatami? Można sobie poczytać na forum które podałaś,grozili mu śmiercią :O.Ja juz nic nie wiem :O

Gość lx px
we mnie coś się zmieniło w święta, 25 grudnia. do tej pory miałam jeszcze jakieś wątpliwości co do tego wszystkiego, dużo dziwnych rzeczy wokół tej śmierci. ale to jest po prostu nie możliwe:(

Gość wariatka133333
a ja nie mam pewnego stanowiska w tej sprawie.Jakoś wciąż nie potrafię wyobrazić sobie,że go nie ma wśród nas więc wogole wole się nad tym nie zastanawiać . tak sobie ostatnio myślałam,kazdy z nas jest przez jednych lubiany przez innych nie.A jak to było z Michaelem? Był ktoś kto go poznał i mimo to nie lubiał jego towarzystwa? bo mi jakoś ciężko sobie to wyobrazić.Przecież z nim nie da się nudzić,nie da się płakać [no chyba ,że ze szczęścia].No jednak patrząc np.na oskarżenia skierowane przeciwko niemu zdarzały się osoby,które nie darzyły jego sympatią.Bo przecież cięzko jest kogoś lubić i zarazem w potworny sposób krzywdzić. Ciekawa jestem jakie były jego przykre nawyki i czy on miał jakieś wady?

Gość trochę zdjęć z TII
Wariatka, jakoś słowo "wada" nie pasuje mi kompletnie do jego kochanej i cudownej osoby...Dla mnie ten człowiek nie mógł mieć wad...Chociaż, kogoś z taką dziecięca naiwnością i ufnością jak on można dużo łatwiej pozbawić takiej radości życia... Co widać na jego ostatnich fotkach...Łzy same płynął do oczu jak o tym pomyślę...Jakbym go miała przy sobie zagłaskałabym go na śmierć,nie dała mu zrobić krzywdy...Nie mogę przeboleć jak ten pojebany świat krzywdził anioła w ludzkiej skórze...

Gość wariatka13333
Wogóle bardzo zadziwiła mnie cena DVD This is it ,30 zł to bardzo mało jak na TAAAAAKIE dvd. oczywiście nie narzekam nie mniej jednak zszokowało mnie,a to ,że w Newsweeku od razu puszczą to już wogóle. Byłam pewna,że beda chcieli na tym większe kokosy zebrać no .

Gość madziatttttttttttttt
Boże jaki On był radosny,wesoły,a potem :( zniszczyli Go całkowicie.Złotowłosa,jeśli to Ty na fotce,to ładna z Ciebie dziewczyna :)

Gość ola r.
co myslicie na temat tego, co halperin stwierdzil na pol roku przed smiercia MJ, ze umrze za 6miesiecy?wiem, ze ten facet glosi jakies dziwne tezy,ale to akurat jest intrygujace. zasugerowal tez gdzies w maju,ze MJ klamie i nie bedzie tych koncertow...

Gość Shanon H
właśnie Shanon H dobrze powiedziane "CLIPU"... o co tu chodzi? wiadomo, że do wszystkich materiałów z przygotowań do TII prawa ma Sony. I co, oni zamierzają zmontować wszystko, co się da w tej postaci? Po co? widzicie jakiś sens w tym? jest film i chyba tam już wszystko widać?na DVD ma być jeszcze więcej... tzn oczywiście, że chodzi o kasę...chyba sama sobie odpowiedziałam;)

Gość jjiiiuu
ilu kamerzystów filmowało próby? wydaje mi się, że dwóch - ta babka S.Orabona i jakiś facet, a patrząc dłużej na ten fragment TDCAU, wydaje mi się, że jest filmowany 4 kamerami.............

Gość jjiiiuu
SPECIAL 3-D TRIBUTE TO MICHAEL JACKSON ON THE GRAMMYS JANUARY 20, 2010 GRAMMY® winners Celine Dion, Jennifer Hudson, Smokey Robinson, Carrie Underwood, and Usher will join together, along with the voice of Michael Jackson, in a moving tribute to Jackson at the 52nd Annual GRAMMY Awards on Sun. Jan. 31, 8 – 11:30 p.m. ET/PT. This very special GRAMMY Moment will feature the never-before-seen 3-D mini-movie for "Earth Song" that was created by Jackson as the centerpiece of his much anticipated "This Is It" tour, but was never seen by the public prior to this GRAMMY performance. The 3-D film was created to support the performance of "Earth Song," an original composition and a No. 1 hit for Jackson. The song has a strong theme about the future of the planet, and Jackson saw it as a unique opportunity to deliver a message to millions of people who would have seen him on tour. "It was one of the most important portions of the concert tour to Michael and when Michael saw the film for the first time at his last rehearsal, there were tears in his eyes," according to Ken Ehrlich, GRAMMY co-Executive Producer and longtime Jackson associate, who was also at the rehearsal that night. "This very special GRAMMY Moment will feature some of our most respected GRAMMY recipients, all of whom have a great love for Michael," added Neil Portnow, President/CEO of The Recording Academy. "This segment promises to be an emotional highlight of this year's show, and is sure to join the unique list of amazing performances for which the GRAMMY Awards have become renowned." This special segment also represents another GRAMMY technical breakthrough in that it will be the first time a major awards show broadcasts in 3-D. The GRAMMY Awards also were the first awards show to broadcast in high definition and 5.1 surround sound (2003). So that viewers can enjoy this unique 3-D TV experience at home, CBS and Target have partnered to provide millions of free 3-D GRAMMY Glasses. From Sunday, Jan. 24, through Sunday, Jan. 31, Target stores nationwide will exclusively offer these 3-D GRAMMY Glasses so that fans have the opportunity to see the film that was very personal to Jackson. Additionally, the audience at STAPLES Center will share the 3-D experience, wearing the same glasses as those being worn by viewers at home. http://www.michaeljackson.com/us/news/special-3-d-tribute-michael-jackson-grammys

. Jeee ! Ale mnie tu dawno nie było . Ale . szet . ja czasu nie mam . Co tam u Was? .

Gość the man
Michael był człowiekiem a nie aniołem i jak każdy człowiek na pewno miał wady i jak każdy z nas popełniał błędy. Nie idealizujmy go - tak odnośnie wcześniejszej dyskusji

Gość dorota--------
Jannet 🖐️:) nie zapomniałam o Tobie,nawet myślałam co sie stało,czy nie zdradziłaś naszego Michaela.

chciałabym porozmawiac z wami ale jak widze cięzko jest nam sie zgrac...wczesniej pisałysmy do siebie gadałysmy a teraz same wklejki...bez obrazy ale kazda z nas wie jak Michel wygladał...;) mysle o reozmowie-dialogu z wieloma osobami...o tym co dzis czujecie jak sie zmieniłyscie jak zmieniła was On wiec moja propozycja jest taka...umówmy sie na jutro jakos tak wieczorkiem(nie wiem jakie macie plany) na jakas godzine zebysmy wszystkie były...wszystkie ;)co wy na to?

Dorota nie martw sie , nie zdradziłam . ; DD No dobraa . to wszystkie o 21 ? . Pasuje ; **