Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksiara.kom

suknienka na śłub koleżanki - zbyt sexi?

Polecane posty

Gość zolwikkk
sukienka bardzo ladna ale raczej nie na wesele. zbyt ekstrawagancka.ja chcesz sie wyrozniac to zorganizuj wlasne wesele:-)

Gość nie jest zła
chociaż ta obróżka na szyi jest tandetna starannie dobierz dodatki: buty, torebkę, raczej już nic na szyję.... i koniecznie pomyśl o jakimś bolerku lub chuście na ramiona do kościoła ten typ sukienki raczej lepiej wygląda z upiętymi włosami niż z rozpuszczonymi

Gość OO LA LA
wiejska nieco

Gość Stella z raju
Jak dla mnie, jest super. Ani nie ma mega duzego dekoltu, ani nie jest krotka. Może nieco bardzo obcisła i pewnie niewygodnie będzie się w niej bawić, ale..

Gość nie jest zła
nawiązując do wypowiedzi poprzedniczek, że sukienka tandetna.... widywałam gorsze na kafe, ta przy nich jest prawie elegancka niektóre panny na wesele chciały zakąłdać futerały które ledwie zakrywają pośladki

Gość super kiecaaaaaaaaaaaaaaa

Gość fijolkowa
kroj niezly, ale material pewnie ebdzie lichy, mysle ze na wesele moze byc (ani toto cyckow na wierzu nie ma, ani nie jest krotka)

Gość jnj
ona jest beznadzijena, moja siostra kupila ta toulko czarna do biura i naprawde jak przyszla to wielkie rozczarownaie odradzam

o w pizzzzdzieć :o co tam sukienka , jeszcze takiej modelki nie widziałam :o wygląda jakby ją ktoś wydłużył.....nie kupuj u tego sprzedawcy, jakieś dziwne \"zabiegi\" robi. przez tą wydłużoną dziewczynę sukienka wydaje się jakaś taka nieproporcjonalna. sama w sobie jest ok, nie twoja wina , ze jesteś wyższa i chudsza od koleżanki. To jej ślub więc i tak jej nie przyćmisz spokojnie :p

Gość majkie
bardzo ładna sukienka. Co rzadko się tu zdarza.

Gość seksiara.kom
a co nie tak było z tą sukienką? Bardzo mi się podoba, ale fakt modelka chyba wydłużona

nie słuchaj zdesperowanych panien młodych:P Kiecka ładna, jakbym robiła wesele (ale nie planuje bo mnie to nie kręci) to bym była zadowolona, że jakaś dziewczyna ładnie się ubrała:) Kolor niebieski mi się podoba. I sukienka nie jest jak na wioskową dyskotekę, to chyba piszą wkurzone przyszłe panny młode, które nie posiadają predyspozycji do takiej kiecki:P Idź w niej i baw się dobrze:)

Gość mnie sie wydaje ze w takiej
sukience od nikogo nie bedziesz wygladac lepiej kolor ladny, reszta jeden wielki kicz a jak jestes ladna to trzeba to podkreslac w koncu poza tym,ze idziesz tam na slub kolezanki, to idziesz tam ze swoim mezczyzna a ja lubie wygladac przy swoim jak gwiazda zmien kiecke na klasyczna mala czarna,albo czerwona i ruszaj, i lsnij

Gość seksiara.kom
w czarnych na wesela nie chodzę, czerwona wydaje mi się dość oklepana. A jeśłi chodzi o krój to jest w sam raz, podkreśla co ma podkreślać, a zbyt wąska dołem też nie jest.

Gość ale wy sie nakrecacie
modelka ewidentnie odchudzona i nienaturalnie wydłużona :o Jakos mi sie wydaje że osoba w rozmiarze 40 w cienkiej satynie opinającej ciało nie bedzie dobrze wyglądać :o

Gość rerererererere
nie podoba mi sie obroza na szyi, strasznie tandetna. gedyby nie to sukienka bylaby ok

Gość sdf
bardzo fajna!!! taka czerwona wlasnie dawalam w tym roku do szycia, ale ramiaczka prosto a nie tak za szyje. oczywiscie krawcowa troche mi zmienila...coz... ale mi sie podoba bardzo!!! zakladaj!! bedzie ladnie popatrzec na kogos zgrabnego ;)

Gość lenaoolena
może być tylko wlaśnie uważaj z dodatkami żęby to nie wyglądalo tandetnie i jakos tak bazarkowo

Gość seksiara.kom
Ciekawi mnie jaką sukienkę uważają za niebazarową te osoby, ,które piszą ze ta jest tandetna. A o dodatki nie musicie się martwić, bo ja minimalistką w tym względzie jestem.

nie jest zła ale jakaś dziwna długość, ja bym ją lekko skróciła

dla mnie ona zbytnio sexy nie jest, nie lubię takich satynowych sukienek bo wyglądają jak haleczki do spania. poza tym do satyny trzeba mieć super figurę bo uwydatnia wszelkie krągłasci. pytasz jaka mnie się podoba? ja miałam coś w podobie do tej http://allegro.pl/item680927786_luksusowa_suknia_wieczorowa_balowa_leona_lee.html tylko w kolorze brudengo rózu

Gość Karinaaaaa
a mnie sie podoba...a ta drugo..od koleżanki z pietra wyżej..to tragedia:)

Gość lenaoolena
nie zakladaj biżuteri z tych pseudo cyrkoni tylko i nie zakladaj bolereczka satynowego , a sukienka jest ok jak chodze po weselach to w takich jeszcze chodzą

Gość lenaoolena
a ta w kolrze brudnego rózu co ktos proponuje mi sie nie podoba wyglada jak hmm przebranie za księzniczke dla dziecka albo wrózke jakąś i prawie 700zl bleee

Gość Złoty
jest ładna :) i sexi buciki :)

Gość lenaoolena
jakas kopertówka do tego i buciki i będzie dobrze do kosciola szal

Gość na diecie...ale nie dzisiaj
a wg sukienka w sam raz na wesele wlasnie. bardzo mi sie podoba kolor. Fajna sukienka

nie widziałam dzieci przebranych za wróżkę w sukienkach z czarną koronką i czarnym tiulem ,nie bedę raczej fanką satynowych halek, bolerek...ale co kto woli :P