Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdziewiczona

gdyby nie wychowanie

Polecane posty

Gość rozdziewiczona

Moi rodzice zawsze dawali mi do zrozumienia, że dziewictwo to rzecz dla męza do konsumpcji. bardzo sie zakoczałam i niestety stracilam je. wpojona jednak zasada spowodowała, że mimo woelu wątpliwości wyszłam za mąż za mojego pierwszego partnera. Już w dniu slubu wiedzialam że źle robie i cała zycie ponoszę tego konsekwencje ( lawirant, klamczuch, nierob, pijak). Zapytacie sie dlaczego w tym tkwie, no bo mam konserwatywne wychowanie , a ludzie nie poto zakladają rodziny, by sie rozwodzić i należy ponosic konsekwencje błędnych decyzji.Niech moje życie będzie przykladem, że nalezy się dobrze prowadzić jeśli sie ma konserwatywnych rodziców. A do konserwatywnych rodziców - kupcie pas cnoty swoim dzieciom, bo inaczej bedą nieszczęsliwe. Tak naprawde bardzo kocham rodziców, ale cóż

Gość związek bez związku
no tak

Gość upsalala
Bo wszystkiemu są winni rodzice i cyklisci.

Gość
jeszcze Żydzi i masoni :p

Gość upsalala
no, ale rzeczywiscie gdybys była do końca grzeczna dziewczynka to kara by Cię nie spotkała

Gość amelia ofelia
lol.. moi rodzice też uważają, że mój mąż powinien być moim pierwszym, mam 20 lat i nigdy tego nie robiłam. nie potrzebuje pasa cnoty.. wystarczy, że mam mózg. pozdro

Gość rozdziewiczona
ja też mam mózg, te impulsy to właśnie z mózgiem są związane moja droga

a moja matka nie zamieniła ze mną nigdy ani jednego słowa na temat cłopaków sexu miesiączki itd... a teraz do mnie wydzwania i opowiada mi swoich ze szczególami fizjologicznymi o swoich chorobach narządów rodnych. Rzygać się chce. Minie to nie interesuje i wk.....wia mnie ze teraz zrobiła się taka wylewna.