Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To boli

To boli

Polecane posty

Gość To boli

To boli..nadal.jestem mezatka 7 lat.mam dzieci.kiedys bylam z chlopakiem kochalam go bardzo.on tez tak twierdzil.i wyjechal.bez slowa do innego miasta.ja to przezylam.stwierdzilam ze bylam jego zabawka.po roku poznalam mojego meza.zalezalo mu na mnie.zaszlam w ciaze.wyszlam za niego.w moje wesele na sale przyjechal on.rozplakal sie.teraz po latach go spotakalam.nadal o nim mysle.sadze ze to byla milosc mojego zycia.dogadujemy sie bez slow.powiedzial mi ze bylam jego idealem ze wyjechal bo nie mial nic.jak stwierdzil nie chcial mnie wciagnac w swoje bagno.nie mial nic.a jak sie dowiedzial ze wychodze za maz to byl szok dla niego.dopiero wtedy zrozumial ze mnie stracil.i nadal mnie kocha.ja jego tez.to tak boli.z moim mezem nigdy sie tak nie dogadywalam.jestem zla na los.on te 7 lat byl sam.teraz poznal dziewczyne.maja dziecko.ale on mowi ze to ja bylam ta jedyna.wie ze ze mna nie bedzie a nie chce byc sam.

Gość
zejdź na ziemię kobieto :o co Ty masz 15 lat żeby wierzyć w te wszystkie romantyczne bzdety? :)

po 1 nie spedziłas z nim 7 lat wiec tak naprawde nie wies zjaki on jest i czy byłoby Ci z nim tak dobrze. Ja bym nie uwierzyła w te wykrety ze niby nie chcial Cie ranic. Gowno prawda. Powiem Ci szczerze, ze ja tez daże uczuciem pewnego faceta z ktorym juz nie mam kontaktu od 4 lat. Gdyby teraz przylazł i powiedział, ze mnie kocha to powiedziałabym mu ze to i tak nic nie da. Ty kochasz wyobrazenie o tym facecie. Idealizujesz go. Teraz maz jest \"be\" , bo po tamtym masz jedynie piekne wspomnienia, nie wiesz czy czasem po 3 latach zwiazku nie mialabys go dosyc. Oboje macie rodziny - warto to niszczyc przez jakis tam zwiazek sprzed kilku lat?

Gość To boli
Ja nie bede niszczyc.napewno.i chce bardzo zapomniec.bardzo.mowie ze on napewno jest chamem itp. ale to wraca samo bezwiednie.mialam kilkoro chlopakow.ale o tym nie moge zapomniec.a bardzo bym chciala.bo nie poswiece rodziny dzieci.

a mi sie wydaje, ze pamietasz bo Cie po prostu bez slowa zostawil. Jakbys go wtedy przylapała z panna w łóżku to nigdy wiecej bys o nim nie pomyslała... a ze koles zrobil z siebie ofiare to teraz sie zastanawiasz, analzujesz...