Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota 2555

Mam 25 lat, nigdy nie mialam faceta a ludzie ze studiow uwazaja ze to dziwne.

Polecane posty

Gość dorota 2555

Dlaczego ludzie tacy sa? Skad mam sobie tego faceta wziac jak nie ma w okolicy a mieszkam w malym miescie? Ludzie nie moga tego zrozumiec.Ludzie ze studiow z duzego miasta uwazaja ze cos ze mna nie tak- zeby miec tyle lat a nigdy nie byc w zwiazku. Zaczynam w to wierzyc, ze jestem nienormalna.

Gość krakowiaowcza
Wypowadzenie sie do duzego miasta wcale nie gwarantuje nabycia meza.

Może po prostu nie znalazłaś kogoś kto by Ci się bardzo podobał ?? Poczekaj... jeszcze masz czas... no ale tak przed 40 lepiej xD To troszeczkę dziwne... ale każdy jest inny... Twoja indywidualność to skarb ;-)

Gość darczynca
Wiesz.. nie sluchaj ludzi. Wiekszosc z nich za pare lat i tak sie rozwiedzie. Czasem mam wrazenie ze jedynym celem lasek jest wziecie slubu, urodzenie dziecka i wystawienie tego wszystkiego na pokaz czyli na nasza-klase.

Gość puknij sie ty w łeb nnnnttt
tak uwielobiam pocieszanie sie singielek naszymi rozwodami, za to my sie poiceszamy ze lepiej iec kogos niż być dziwadłem bez faceta do 25 roku zycia. inna sprawa ze lej na to ;) nie lubie tylko tego... "oni i tak sie rozwioda" a gówno ci do tego zazdrosna krowo!!! to do tej powyzej , pewnie ryczysz z saotności w poduszke i robisz sobie wał z kołdry

Gość gobi antylipr
no dziwne to

Gość o.n.a.82
Spokojnie,wszystko sie ulozy i znajdziesz swoja druga polowke.Mam dwie 28-letnie kolezanki,ktore nie mialy jeszcze faceta.Jedna bardzo niesmiala,druga majaca tendencje do zakochiwania sie w nieodpowiednich facetach..Fajne dziewczyny,ale na sile nie moga isc z kims do lozka..Olej towarzystwo i zyj pelnia zycia!

Gość gsdtw
a spotykalas sie z jakims chociaz?

a ja miałam kolezanke co miała 28 lat, nigdy nie miała chłopaka i byla dziewica:P zdziwaczała strasznie tak mocno, ze jak jej zasugerowałam ze moze pochodzilaby ze mna na aerobic to zerwała ze mną kontakt:P

Gość gsdtw
autorka rozpoczyna temat i idzie sobie

Gość fder
najważniejsze to życ w czystosci i nie dać sie słabosci

Gość gsdtw
nie no jak sie nie spotykala z zadnym jeszcze to na prawde jakas dziwna jest :O