Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość punkt widzenia.....

czy jak 19 nastoletnia dziewczyna....

Polecane posty

Gość Mysle ze to bardzo wielu.
Jaki znow kompleks? Co w tym dziwnego, ze chce sie zwiazac z osoba, ktora swoim dotychczasowym zachowaniem pokazywala, ze partnerzy byli dla niej wazni, a nie z kims, kto sypia z ludzmi, zanim zdazy ich poznac i zaraz wymienia na lepszy model? Czy oznaka niezakompleksienia jest zwiazek z panna, ktora gdy tylko skonczla nascie lat, puszczala sie z kim popadnie? Dziwna teoria :P

ciekawe czy faceci z cyber też sie zaliczają jako partnerzy seks :O:)

Gość Ju........................
Naturalnie że tak. W końcu to też rodzaj seksu.

Gość frufru
'Prawda jest taka, że większość te granice ustala pod swoją sytuację dorabiając sobie potem do tego ideologię, wmawiając jednoczesnie innym, ze skoro dla nich cos jest niewazne to dla innych tez powinno." ewentualnie dokłądnie odwrotnie - próbując wmówić innym że jesli to dla niego ważne to dla innych tez powinno :) Co prezentujesz Ty.

o kużwa to jestem skazana na wygnanie z tak katolickiego kraju:O

Gość Onaaaaaaa28
Ja zaczęłam współzyć w wieku 18 lat i do 26 roku zycia miałam 16 partnerów seksualnych. 16tym i juz ostatnim to oczywiscie moj mąż :)

Sami, mam podszywa. :) A Ty chyba nr zmieniłaś... :( Bo piszę i nic. Może Ty się odezwiesz?

Zawsze miałaś podszywa. Swojego ulubionego :classic_cool:

Gość pzw niezalogowany
"Spoko, jeśli dla kogoś liczba partnerów łóżkowych jest wyznacznikiem wartości cżłowieka, to jego sprawa. Może sobie na tej podstawie dobierac partnerów. Jednak mam nadzieję, że ci, którzy tak robią, należą do mniejszości. " Wyznacznikiem wartości człowieka - nie. Wyznacznikiem atraktyjnosci jako partnerki - tak. To sa dwie różne, rzeczy bowiem kobieta z przeszłością, może być fajna kolezanka, którą się bedzie szanowało. 🖐️ "To kwestia kompleksów - tak samo brzydki chłopak nie mógłby być z ładną dziewczyną, gdyby był zakompleksiony." Ależ oczywiście, też tak uważam. Dlatego najwyraźniej osoby z przeszłością seksualna są mocno zakompleksione skoro nie potrafia sie pogodzic z faktem, ze dla niektórych jest to istotne. 🖐️ "Co innego mieć jakies przeczucia, co innego rezygnować z kobiety tylko na tej podstawie, jeśli wszystko inne jest OK. Zresztą, jak tu piszą - każdy przypadek winno się rozpatrywać indywidualnie." Ze znajomosci z wyzej wymienionymi przeze mnie panami bys zrezygnowała własnie ze względu na "przeczucie". Nie wiedziec czemu w kwestii seksu nalezy sie jakies ulgowe traktowanie i wnikliwe poznawanie. 🖐️ Przeciez to w związku wiecej sie ryzykuje niż w przypadku zwykłej znajomości. Choroby przenoszone droga płciową lub wpadka z niewłasciwą osoba moga zjebac zycie na dobre. 🖐️ "A takie pytania o sprawy łóżkowe w przesżłości uważam po prostu za bezczelność i brak szacunku. Wcale nie trzeba na nie odpowiadać." Masz do tego pełne prawo, podobnie, jak ja mam prawo nie chciec wiazac sie z kims kto ma bujna przeszłość. 🖐️ Nie byłaby to bezczelnośc gdybys się nie wstydziła tego jak się prowadziłaś. Ja np. do prawictwa bym się przyznał i nie uwazał danej kobiety za bezczelna jezeli by mi podziekowała za współprace. 🖐️ Masz racje, ze nie trzeba odpowiadać. Na nic nie trzeba. Brak odpowiedzi jest wystarczajaca odpowiedzą na to pytanie. :)🖐️

Gość pzw niezalogowany
"ewentualnie dokłądnie odwrotnie - próbując wmówić innym że jesli to dla niego ważne to dla innych tez powinno Co prezentujesz Ty." Twoja logika jest powalająca. :o🖐️ fakt, ze zadałbym takie pytanie nie swiadczy o tym, ze uwazam, iż dla tej osoby to równiez powinno być wazne. Pytam się, gdyż jest to wazne dla mnie i chcę uzyskac odpowiedz. 🖐️ Tym bardziej skoro jest to dla niej niewazne to po co kłamie lub unika odpowiedzi? Myslałem, ze o sprawach niewaznych łatwo się rozmawia. :)🖐️

PZW przygotuj ankietę dla swoich przyszłych dziewczyn łatwiej może pisac niż mówić :P

Prawiczku z wiara, pierwszy raz sie z Toba zgadzam :p

Gość serial polski
Jasne kazdy facet chce byc pierwszy hmmmm ale czy to aby nie strach przed porownaniem go z innymi?Ktorzy mogliby okazac sie lepsi????Dlaczego kobieta nie ma prawa cieszyc sie seksem i poznawac nowych doswiadczen?Ja mialam 1 partnera w wieku 23lat i mialam rowniez to szczescie ze byl swietny w lozku i wiele mnie nauczyl wiec po nim mialam porownanie i wiedzialam ze trafiam na kiepskiego zawodnika...Ale co z tymi ktore maja np.1,2 slabego-maja do konca zycia trzymac zlaczone nogi i byc przekonane ze seks jest przereklamowany i tandetny?Dziewczyny cieszcie sie seksem-co wcale nie oznacza PUSZCZAJCIE SIE JAK DZIWKI w mniemaniu niektorych...Ja mialam ok.7-4 zwiazki i 3 przygody i nie czuje sie jak kurewka tylko wiem o co chodzi w temacie a teraz mam stalego partnera ktory jest niezlym kochankiem i to samo mowi o mnie-cieszymy sie seksem i o to ma chodzic ale do tego niezbedne jest doswiadczenie ktorego niestety czasem nie nabedziesz z 1 czy 2 partnerami-tym bardziej jak trafia ci sie tacy z ktorymi czasem mialam do czynienia hahaha

"Co w tym dziwnego, ze chce sie zwiazac z osoba, ktora swoim dotychczasowym zachowaniem pokazywala, ze partnerzy byli dla niej wazni, a nie z kims, kto sypia z ludzmi, zanim zdazy ich poznac i zaraz wymienia na lepszy model?" Nic dziwnego. Tylko że tu liczba partnerów niewiele mówi. Jej mogło zależeć... "Czy oznaka niezakompleksienia jest zwiazek z panna, ktora gdy tylko skonczla nascie lat, puszczala sie z kim popadnie?" To Ty napisałeś.

Prawik, pewnie, że masz prawo sugerować się liczbą partnerów łóżkowych. Nie mam nic do tego. Tylko mnie to po prostu trochę dziwi. Ale różni są ludzie. Chodzi mi raczej o założenia typu: zmieniała często partnerów, to jest niestała w uczuciach, nie potrafi kochać, lubi sex to znaczy, że puszcza się z kim popadnie, nie czeka roku od jednego związku do drugiego czyli jej nie zależało itp. A w rzeczywistości różnie to może być. Dlatego lepiej jest albo nic nie wiedzieć, albo uzyskać pełny obraz sytuacji, nie tylko częściowy.

Ju........................ "Co w tym dziwnego, ze chce sie zwiazac z osoba, ktora swoim dotychczasowym zachowaniem pokazywala, ze partnerzy byli dla niej wazni, a nie z kims, kto sypia z ludzmi, zanim zdazy ich poznac i zaraz wymienia na lepszy model?" Nic dziwnego. Tylko że tu liczba partnerów niewiele mówi. Jej mogło zależeć... Jezeli - wracajac do pierwszego przykladu - ktos ma 19 lat i dwa zwiazki z sexem i z odstepstwem rocznym, to mu nie zalezalo. Gdyby zalezalo, nie pocieszylby sie tak latwo. "Czy oznaka niezakompleksienia jest zwiazek z panna, ktora gdy tylko skonczla nascie lat, puszczala sie z kim popadnie?" To Ty napisałeś. Owszem, ja. Ale tylko sprecyzowalem wnioski z tego, co napisalas.

Gość pzw niezalogowany
Sami dobry pomysł. ;):classic_cool:🖐️ Wymysl mi pytania. :P🖐️ "Jasne kazdy facet chce byc pierwszy hmmmm ale czy to aby nie strach przed porownaniem go z innymi?Ktorzy mogliby okazac sie lepsi???" ZNowu to samo 😴🖐️ Nie widzę związku. Czy jezeli boje się ciemności, nie mam prawa poprosic o zapalenie światła na noc? 🖐️ "Dlaczego kobieta nie ma prawa cieszyc sie seksem i poznawac nowych doswiadczen?Ja mialam 1 partnera w wieku 23lat i mialam rowniez to szczescie ze byl swietny w lozku i wiele mnie nauczyl wiec po nim mialam porownanie i wiedzialam ze trafiam na kiepskiego zawodnika...Ale co z tymi ktore maja np.1,2 slabego-maja do konca zycia trzymac zlaczone nogi i byc przekonane ze seks jest przereklamowany i tandetny?Dziewczyny cieszcie sie seksem-co wcale nie oznacza PUSZCZAJCIE SIE JAK DZI**I w mniemaniu niektorych..." Z pretensjami na temat niemoznosci cieszenia się seksem to nie do mnie. Ja jestem wyjątkowo liberalny. 🖐️ Kobieta ma prawo się cieszyc sekse, tyle tylko, ze bedzie musiała poniesc konsekwencje swoich czynów. I nie piszcie tu ze to niepsrawiedliwie, bo facet z kolei musi sprostac innym wymaganiom. Tak jest dobrze. 🖐️ Po drugie nie widze zwiazku z niechecia do tworzenia związku z kobieta o bujnej przeszłosci, a okreslaniem jej mianem dziwki. Jak juz dojdziesz do tego, że jednak jest tu istotna różnica to daj mi znać. :classic_cool:🖐️ Tu chodzi tylko szacunek do pewnych wartosci wyznawanych przez drugą stronę. Skoro taka kobieta nie szanuje tego, ze nie chcciałbym się związac z kobieta o bujnej przeszłosci czyli de facto z nią i w tym celu oszukuje mnie lub nie chce zdradzić jak było naprawde to od samego poczatku chce zbudowac związek na kłamstwie. I o ile kboieta z bujna rpzeszoscia która nie boi się o tym powiedziec zasługuje na szacunek o tyle kretaczka zasługuje na pogarde, jak każdy inny oszust. 🖐️

opory z odp na to pytanie mają kobiety z dużą ilością partnerów,ponieważ łatwo domyslić sie reakcji faceta. Odpowiedz na to pytanie może być kiedyś powodem do zerwania''bo Ty byłaś taka i sraka'' nic więcej . Która ma ochotę niech odp ==zyczę takiej szczęscia:)

Gość pzw niezalogowany
" Prawik, pewnie, że masz prawo sugerować się liczbą partnerów łóżkowych. Nie mam nic do tego. Tylko mnie to po prostu trochę dziwi. Ale różni są ludzie." Różni sa ludzie i dlatego ja nie potepiam tego, że ktoś się cieszył seksem. Potępiam tylko niechęc do zdradzania prawdy jezeli drugiej stronie zależy. 🖐️ W takiej sytuacji niech po prostu szuka sobie innego, który nie bedzie się tym przejmował. 🖐️ Oszczedzi czas i mój, i swój. 🖐️

Różni sa ludzie i dlatego ja nie potepiam tego, że ktoś się cieszył seksem. Potępiam tylko niechęc do zdradzania prawdy jezeli drugiej stronie zależy. W takiej sytuacji niech po prostu szuka sobie innego, który nie bedzie się tym przejmował. tylko weź pod uwage fakt, ze sa kobiety ktore załują tego seksu, sa kobiety ktore kochaja i BOJA sie powiedziec prawdy, zeby czasem nie dostac kopa w dupe od takiego faceta jak Ty.

Gość klosanna
Kobieta ma prawo się cieszyc sekse, tyle tylko, ze bedzie musiała poniesc konsekwencje swoich czynów. I nie piszcie tu ze to niepsrawiedliwie, bo facet z kolei musi sprostac innym wymaganiom. Tak jest dobrze. HAHAHAHA no to jest mistrzostwo swiata!!!!!!!!!!!! KONSEKWENCJE!!!!rozbawiles mnie chlopcze....konsekwencja moze byc tylko wspomniane juz doswiadczenie no chyba ze masz na mysli odrzucenie przez zakompleksionego facecika z powodu zbyt bujnej jego zdaniem przeszlosci ale to okresle raczej BLOGOSLAWIENSTWEM a nie konsekwencja

no w sumie ja tez bym sie cieszyła gdyby facet stwierdził, ze nie moze ze mna byc bo z miłośc oddałam sie innemu :) jeszcze bym mu podziekowała gdyby powiedział mi to zanim zaczełabym cos do niego czuc :) pozniej mogłoby byc tylko gorzej :D

Ankieta zrobiona z myślą o prawiczkach :P 1imię 2 wiek 3ilość widzianych penisów a na zywo b w tv ,necie itd 4ilość mężczyzn którym pokazałaś a piersi b tyłek c cipkę 5 oral (mineta) a-tak b tylko w myslach c nie 6oral lody a tak b tylko w myslach c nie 7anal a taj b tylko w myślach c nie 8 ilośc parterów seks a -0 b 1 c nie musisz już odpowiadać ==spadaj mala :P

sami - w tym ostatnim pytaniu powinno byc: a) 0 partnerow = ok b) 1 = koniec ankiety!

hehe kiedy s z Kropką kłóciłam sie przez tel na temat mentalności facetów lasia z O lub 1 part seks a z niezliczona PRZYPADKOWĄ ilością lodów analów jest ok lasia z 6 part seks jest dziwką rozwiązłą MASAKRA

Gość klosanna
dodaj jakies pytanie na temat masturbacji bo moze tez jest zakazana:p

pyt dod masturbacja a tak -rączką -wibratorem -penisem kolegi :D:P

Gość pzw niezalogowany
"tylko weź pod uwage fakt, ze sa kobiety ktore załują tego seksu, sa kobiety ktore kochaja i BOJA sie powiedziec prawdy, zeby czasem nie dostac kopa w d**e od takiego faceta jak Ty." Sorry ale jak moga kochać skoro dopiero bysmy sie poznawali? :D🖐️ Kochają od pierwszego wejrzenia? :D🖐️ "HAHAHAHA no to jest mistrzostwo swiata!!!!!!!!!!!! KONSEKWENCJE!!!!rozbawiles mnie chlopcze....konsekwencja moze byc tylko wspomniane juz doswiadczenie no chyba ze masz na mysli odrzucenie przez zakompleksionego facecika z powodu zbyt bujnej jego zdaniem przeszlosci ale to okresle raczej BLOGOSLAWIENSTWEM a nie konsekwencja" Tym bardziej nie widze sensu Waszego przekonywania, ze to złe skoro tylko na tym zyskujecie. :)🖐️ "no w sumie ja tez bym sie cieszyła gdyby facet stwierdził, ze nie moze ze mna byc bo z miłośc oddałam sie innemu jeszcze bym mu podziekowała gdyby powiedział mi to zanim zaczełabym cos do niego czuc pozniej mogłoby byc tylko gorzej " Dokładnie. :)🖐️

OJ PZW tak od razu sie nie pyta o takie rzeczy----przecież wiesz :) obcemu facetowi mam sie zwierzać z ilości part by mógł ocenić czy sie nadaje cz też nie---takie rzeczy to tylko w erze pa