Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz dosyc tego skurwiela

znacie to uczucie kiedy on wychodzi a wy ryczycie w poduszke i macie wrazenie ze

Polecane posty

Gość mam juz dosyc tego skurwiela

zaplaczecie sie na smierc i tego wlasnie pragniecie? wlasnie to mam, siedze sobie sama, taka samotna chodz mieszkamy razem i jestesmy 4 lata, wyszedl, obrazony bo mu uwagi zwrocic nie mozna, nawet nie wiem gdzie a ja nie mam gdzie isc, jestem od niego tak zalezna ze nie mam wlasnego zycia spokojnie moge przyznac ze jestem nikim i niczym nic nie osiagnelam w dupie bylam i gowno widzialam!

Gość A ja jedna taka...
ech takie są w większości związki. cóż mogę radzić - wyjdź też, jak on wróci i zobaczy że Ciebie nie ma to może coś do niego dotrze...

Gość zajasiona
nikoniecznie dotrze, spróbowalam, było jeszcze gorzej

Gość upii
jedź do rodziców/koleżanki/kuznki/ do hotelu gdziekolwiek. i nie pojawiaj się z 2 dnii nie dawaj znaku życia. A cooo, on może a ty nie? :P

Gość upii
pierwszy błąd naiwnych dziewczyn jest rezygnowanie z spotkań na których ci zależy. masz nauczkę, niczego sobie nie odmawiaj..

Masz racje najbardziej kocha sie tych skurwieli ktorzy na to nie zasluguja...robia z nami co chca a nam sie wydaje ze zlapalysmy pana boga za nogi ...

Gość odpowiedz na pyt z tematu
nie, ja tak nie mam, nie jestem taka durna

Gość mamamamamamma
jestem w identycznej sytuacji do Ciebie...

22:56 mam juz dosyc tego skurwiela zaplaczecie sie na smierc i tego wlasnie pragniecie? wlasnie to mam, siedze sobie sama, taka samotna chodz mieszkamy razem i jestesmy 4 lata, wyszedl, obrazony bo mu uwagi zwrocic nie mozna, nawet nie wiem gdzie a ja nie mam gdzie isc, jestem od niego tak zalezna ze nie mam wlasnego zycia spokojnie moge przyznac ze jestem nikim i niczym nic nie osiagnelam w dupie bylam i gowno widzialam! Autorko ale nie wspominiałas dlaczego to zwróciłas mu uwagę. Bo jeśli po raz setny czepiasz sie o głupote to każdy normalny człowiek by w końcu trzasnal drzwiami i poszedl w cholere.

Gość kalendariummalzenstwa
"powiem wam ze jakby nadarzyla sie okazja i spotkalabym na swojej drodze kogos konkretnego to zdradzilabym bez wahania, a wiecie co w tym jest najbardziej zalosne ze chcialabym sobie udowodnic tym ze dla kogos jeszcze cos znacze.." TY GO NIE KOCHASZ! TY JESTES Z NIM DLATEGO ZE BOISZ SIE BYC SAMA! CHCESZ NOWEGO FACETA W ZAMIAN ZA MEZA....!! A WIESZ CO JESZCZE?! FACET TO TEZ CZLOWIEK I MA UCZUCIA, A TY PRZEKROCZYLAS PEWNIE GRANICE SLOWNE CZY JAKIES I TERAZ PLACZESZ!

\"znacie to uczucie kiedy on wychodzi a wy ryczycie w poduszke i macie wrazenie ze \" nie znamy :P

Dziewczyny ja kompletnie nie rozumiem dlaczego trwacie w takich związkach i planujecie sobie w ten sposób zycie?? oddalacie się od przyjaciół, rezygnujecie z własnych ambicji i codziennych zadań aby być z jakims gosciem, z ktorym nie jest wam dobrze i tylko biadolicie w poduszke albo na kafe. porazka

ja nie znam, poważne. U mnie w związku w newralgicznych syruacjach można trzasnąć sobie każdymi drzwiami, tylko nie wyjściowymi :P Taka jest zasada i koniec kropka

"Dziewczyny ja kompletnie nie rozumiem dlaczego trwacie w takich związkach" nalezy przyjąc, że przynajmniej część tych związkow, jest wygenerowana przez same kobiety...

Gość 432gocha
znam to uczucie. tylko ja z nim nie mieszkam. jak tylko coś zrobi i wie, że jest winny a ja zaczynam coś do niego mówić i się złoszczę, to on wsiada w samochód i jedzie albo mnie zaczyna straszyć że jak się nie uspokoje, to pojedzie. mam tego dość. właśnie wczoraj doszło do takiej sytuacji i od tamtej pory nie mam z nim kontaktu. to chyba koniec. pewnie też szwendał się w nocy z kumplami albo ciort wie z kim jeszcze a ja jak głupia przez niego płakałam i jeszcze pierwsza się odezwałam. ale teraz koniec. nie napiszę ani jednego smsa więcej. jeśli mu zależy, to zna mój numer a jak nie, to niech spada. czemu to ja mam się zawsze płaszczyć. najgorsze jest to, że wiem, że on tego w ogóle nie przeżywa a ja się muszę tu męczyć, żeby nie napisać smsa do niego..

Gość lewą nogą i głową w mur
1. facet ktory szanuje laskę nie doprowadzi jej do ryku, nie zostawi gdy płacze, nie wyjdzie szlajać sie po nocy 2. kobita która szanuje siebie i faceta nie bedzie robic awantur po nocy, ryczec godzinami jak zarzynane prosie, nie mówi o sobie że jest nikim i niczym, nie daje sobą pomiatac tak więc podsumowując - wszystkiego kurwa najlepszego weź sie laska w garść i zacznij żyć