Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ortalio nowa

czy wy tez macie obsesje na punkcie MJ?

Polecane posty

biorąc te pieniadze udowodnili jak mało znaczy dla nich dziecko...gdyby ktos moje skrywdził...zabiłabym

Gość przelotny opad radu
oczywiście nie mam dowodów i nie mogę upierać się, że je mam mam jednak wrażenie, że Jackson nie był czysty nie myślę, że był potworem gwałcicielem, pewnie tego nie dałoby się uciszyć ale pociągały go dzieci swoje mniemanie (powtarzam mniemanie, ja nie chcę nikomu, niczego wmawiać, bo dowodów brak) opieram na okolicznościach w jakich dochodziło do ugody, sprawiało to wrażenie, że rodzice ucichli bo dostali bardzo dużo fakt mogło też być odwrotnie, mogli próbować go wrobić, kłamiąc i manipulując faktami opinie psychiatrów, mnie nie przekonują, bo wielkie pieniądze działają cuda a sam Jackson nie sprawiał wrażenia człowieka bez problemów emocjonalnych (jw napisałem) co oczywiście samo w sobie nie dowodzi niczego

problemy emcjonalne ma każdy z nas...w mniejszym lub wiekszym stpniu...ludzie sławni narażeni sa na ogomne przeciążenia...i niektórzy pprost sobie nie radzą...chyba nie ma juz gwiazd,które wytrzymałyby presje...sa sławne,bogate i samotne..taka prawda ale musimy odzielac ich talent od zycia prywatnego...

heh jeszcze jedno jak masz lat 18 a partnerka 14 to w swietle prawa pdchodzisz pod pedofilie wg definicji poniewaz nie współzyjesz z dorosła osoba...czyli co któras osba na ziemi jest zpedofilona ha ha i nawet jak sie kochacie majac te nascie lat to i ta jestesce poza prawem

Gość Dirty Diana
Przez dokładnie takie myślenie jak ty masz, został on skazany przez miliony. Patrząc na niego z naszej perspektywy faktycznie można mieć wrażenie, ze jest inny. I tak jest, ale nie możemy zapomnieć, że to wszystko przez jego wychowanie, przez ojca, dzieciństwo. Jestem pewna, że on nie miał żadnych złych zamiarów, kochał dzieci, chciał im pomagać i POMAGAŁ! Wszystkie dzieci, które kiedyś się z nim przyjaźniły, teraz miło go wspominają ( np. Macaulay Culkin). Michael miał dużo kasy, a żądni kasy rodzice postanowili wykorzystać jego czuły punkt i naiwność do zarobienia sobie co nieco. A to, że przy okazji zniszczyli życie człowiekowi, wcale ich nie obchodziło.

Gość przelotny opad radu
tak uważam, że są ludzie, którzy dla pieniędzy poświęcą wiele uważam także, że im więcej ktoś ma pieniędzy i przez to wpływów, tym chętniej oddaje się swoim namiętnościom, bo ma poczucie bezkarności rodzice wcale nie musieli chcieć się zgodzić wyobrażam to sobie tak dajmy na to, że jednak coś się tam wydarzyło rodzice zgłosili to policji i prokuraturze rozpoczęło się śledztwo od razu prawnicy Jacksona zaczęli na nich naciskać od początku proponowali spore sumy rodzice pewnie się zapierali, bo pragnęli by prawda wyszła na jaw i liczyli i tak na odszkodowanie więc prawnicy Jacksona musieli zaproponować wyjątkowo dużo a na dodatek dać do zrozumienia, że w razie odrzucenia propozycji będą walczyć bezwzględnie nie licząc się z kosztami psychicznymi dajmy na to skrzywdzonego dziecka rodzice z jednej strony przestraszeni walką z bogatym i popularnym człowiekiem, obawiający się że sprawa będzie ciągnęła się przed sądami i kamerami mediów, niszcząc ich i ich dziecka życie a z drugiej kuszeni pieniędzmi, które uważali za należne im zadośćuczynienie i szansę zgodzili się taki scenariusz był możliwy nie ma w tym niczego nieprawdopodobnego i nie ja to wymyśliłem, takie domysły krążyły

Gość Dirty Diana
Wszystko jest możliwe, jednak ja patrząc na tego człowieka mam 100% pewność, że jest niewinny. A poza tym, dzieciak przyznał się do tego, że kłamał dla ojca.

inna rzecz, że firma ibezpieczeniowa Jacksona zmusiła go do zapłacenia tych pieniędzy bo bali się, że proces będzie się ciągnął latami i za wszelką cenę będą chcieli go udupić taki scenariusz tez jest możliwy, dla mnie nawet bardziej prawdopodobny

Gość przelotny opad radu
ależ ja nie kwestionuję jego talentu! właśnie oddzielam talent i życie publiczne od jego problemów osobistych ale te problemy wyszły na wierzch bo nikt stabilny emocjonalnie nie oszpeci się na własne życzenie z mężczyzny stał się chłopcem? cholera wie? przecież na własne życzenie albo to wybielanie, co to miało być? odżegnywanie się od pochodzenia? facet miał wielki problem i od lat się o tym mówiło...

nie rozumiesz nadal...nie neguje twojej teorii masz dzieci? ja mam 18 miesięcznego synka... gdyby ktos mi go skrzywdził toby nie bylo takch pieniędzy,za które zgodziłabym sie uciszyc sprawę... a on sie bali?a czego se spdziewali?przeciez chodziło jego kariere,wolnosc zycie...

ja juz zmeczona jestem zeby apiaj od nowa...o wybielaniu,pedofilii.człowieku słoniu i innych rzeczach pisałam na kafe z 10000 razy i kolejny juz mi sie nie chce....

Gość Dirty Diana
On się nie wybielał. Był chory. Ten temat był już wałkowany tyle razy, że już nawet mi się nie chce ciebie przekonywać do tego. Zresztą zauważ, że nawet do swoich teledysków zazwyczaj brał czarne kobiety- Naomi Campbell, Iman, inni którzy występowali u niego też byli czarni- Michael Jordan, Eddie Murphy... Wielokrotnie podkreślał, że jest dumny z bycia czarnym. I ja w to wierzę.

Gość przelotny opad radu
ależ ja Ci wierzę i podzielam Twoje uczucia względem dziecka ale nie wszyscy są tacy jak Ty czy ja nie wszyscy są tak moralni w chwilach próby czego rodzice się bali? człowiek zamożny, może baaaaaardzo utrudnić życie, od puszczania plotek, np że sam ojciec jest pedofilem i zrzuca winę z siebie, bogaty człowiek lub tylko jego prawnicy, mogą znaleźć "świadków" do występowania na drogę sądową w najgłupszych sprawach przez podstawione osoby, tak by zatruć życie tych możliwości jest od cholery ale zgadzam się mogło być odwrotnie moje wątpliwości opieram na tym co wyżej napisałem przeciez nie wydaję wyroku i nie jestem pewien ale nie jestem przekonany do niewinności Jacksona

pudelek to dla mnie shit nie z tej planety a wszystkich jedgo pracowników powinni rozstrzelac... oni pisza bzdury o wszystkich jeszcze troche i o mnie zaczna...

człowiek zamozny jak dla mnie moze m skoczyc...he he bo ja mam tak charakter ze nie ma na mnie mocnych

Gość przelotny opad radu
ok nie wybielał się, mylę się natomiast operacje są świadectwem czegoś co działo się w jego duszy i przyznaję, przecież to pisałem, że jego zniszczone dzieciństwo, kładło się cieniem na dorosłość myślę, że on nigdy nie dojrzał emocjonalnie, że gdzieś się zatrzymał, wbrew talentowi, który rozkwitł chyba przerobiliśmy po wierzchu temat pozdrawiam :)

jutro dokonczymy ide spać moze mi sie przysni kmputer a w nim klikanie z wami na necie....buzka

Gość przelotny opad radu
p.s. po pierwsze mówisz za siebie, nie wszyscy są tacy jak Ty po drugie zbyt łatwo to mówisz i mam nadzieję, że nie będziesz musiała się w tej kwestii sprawdzać

Gość Gerynkaa
Quincy tez mowil o pilingu chemicznym. No do cholery 😭 w co wierzyc? niby mimo plam widocznych,on jednak dosc stopniowo jasnial. a w ogole jak mozna przejsc od czarnej skory do trupiobladej za pomoca pilingow?:o moze im chodzi niwelowanie pozostalych

ja tez mam obsesje, od rana ogladam jego teledyski i rycze, mam juz tego dosc:(

Gość Gerynkaa
plam.z reszta lekarze potwierdzali. na wrzucie jest taki niemiecki program z2007, w ktorym to analizuja jego kolor skory. specjalisci stwierdzaja,ze to choroba. ostatnio coraz czesciej sie o tym mowi. w faktach byl material o tym

Gość Gerynkaa
plam.z reszta lekarze potwierdzali. na wrzucie jest taki niemiecki program z2007, w ktorym to analizuja jego kolor skory. specjalisci stwierdzaja,ze to choroba. ostatnio coraz czesciej sie o tym mowi. w faktach byl material o tym

w sumie nikt nie wie nic na 100% tylko sam Mike, i niestety juz nam nigdy nie powie co jest prawdą.. ja wierze ze byl chory na bielactwo i pozniej poddal sie zabiegowi wybielania gdyz choroba byla juz b.zaawansowana no ale to moje zdanie nie pudelka :P