Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ortalio nowa

czy wy tez macie obsesje na punkcie MJ?

Polecane posty

''Wśród tandety lśniąc jak diament Być zagadką, której nikt Nie zdąży zgadnąć nim minie czas''

Gość Gerynkaa
tylko dlaczego dopiero teraz sie to tak naglassnia?ale niepokoi mnie to...znow glosy o peelingu. on bylby zdolny do klamstwa w tej kwestii..tak jak doliczyl sie tylko 2operacji... WKURZA mnie co z nim robia po smierci:o

Gość Gerynkaa
Tego pudla, fakt, tmz, the sun (czy jak mu tam) najchetniej bym uciszyla:o codziennie jakies rewelacje szkalujace MJ. szczerze,chcialabym poznac prawde,bo mam nie lada problem z tym czlowiekiem... muzyke tworzyl swietna

masz racje, najbardziej mnie wkurwia ze oni nie potrafią kompetnie uszanowac tego ze on umarł.. ciagle tanie sensacje na jego temat zygac mi sie juz chce od tego:/

Gość Gerynkaa
a jeszcze te biedne dzieci, które tak chronił przed mediami... wszystko na marne:O

Gość niech spoczywa w spokoju

Gość ja też nie mogę się z tym
właśnie ogladam na VH1 top 4o Jacko, tez sobie zobaczcie. Wszystkie najlepsze kawałki :-)

Gość Różamia
NieMam Takiej tv.można jakoś W internecie? Niedawno przeczytałam w komentarzach do pewnego artykułu że joe podawał michaelowi żeńskie hormony od 12roku życia. Przeraziło mnie to. Czy to tylko plotka?

Michael był wielkim artystą i widać na tym śiwecie że nie należy odbiegać od przeciętności bo zaraz hieny sie zlatują albo niszczą człowieka on i tak dużo wytrzymał hieny nawet na jego śmierci chcą zarabiać nie rozumiem już tych ludzi ,żadnej wartości w życiu tylko pieniądze i pieniądze --------------------- nie moglibyście założyć jakiś jeden topik gdzie możnaby było rozmawiać o MJ ? czasami coś mnie najdzie że chce o nim porozmawiać i ciągle przeskakujecie na różne topiki 🌼 Michael 🌼