Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Specjalista_sadysta

Zapłać mi 50 zł miesięcznie, a ja w zamian za to zabiorę Ci 12 lat życia.

Polecane posty

Gość Specjalista_sadysta

Co byś zrobił, gdybym przyszedł do Ciebie i powiedział: Zapłać mi 50 zł miesięcznie, a ja w zamian za to: · Zabiorę Ci 12 lat życia. · Obniżę Twoje IQ parę punktów. · Uczynię Cię bezsilnym i niezdolnym do wpływu na swoje otoczenie. · Odstręczę Cię od rodziny, zrażę do przyjaciół i sąsiadów. · Zrobię z Twojej żony czy narzeczonej (lub Ciebie – jeśli jesteś kobietą) istotę niepewną i bezwartościową oraz przekonam, że jedyną rzeczą jaka może przynieść ulgę jest wyjście na zakupy i wydanie pieniędzy, których nie macie - na rzeczy, których nie potrzebujecie. · Sprzedam Ci wyłącznie kłamstwa i dezinformację o świecie wokół Ciebie i zniekształcę każdą wiadomość, która mogła by wpłynąć na Twoje rozumienie historii świata. · I jako dodatkowy bonus, całkowicie gratis, zmienię Twoją córkę w małą zdzirę. Myślę, że chciałbyś mi po tym wszystkim powiedzieć coś miłego w stylu “odwal się” Ale nie powiesz, czyż nie? Nie powiesz – tylko dalej będziesz płacił komu innemu, żeby robił to co zaproponowałem powyżej.

Gość Specjalista_sadysta
Nawet dopłacisz jeszcze parę złotych za kilka dodatkowych bezużytecznych programów w najlepszym premiowym pakiecie. Niejednokrotnie sam mówisz o skrzynce dla idiotów, gadających głowach, dennych programach rozrywkowych, debilnych teleturniejach, i swoich ulubionych serialach, ale nigdy nie zastanawiasz się nad prawdziwym znaczeniem jakie kryje się za tymi wyrażeniami.

Gość Specjalista_sadysta
A teraz już wiesz? Przeciętny człowiek spędza ok. 4 godzin dziennie przed telewizorem. To daje 28 godzin tygodniowo, 1456 rocznie czyli 2 miesiące. Jeżeli policzymy, że przeciętnie dożywasz 72 lat, to daje nam 12 lat spędzonych przed telewizorem czyli 1/6 życia.

jak dobrze, że wcale tv nie oglądam :) boję się, że net zabierze mi 30 lat życia :o pewnie tak będzie 😭 i to jest straszne :o

Gość jeszcze milej
heh TV, dawno zrezygnowalem. juz myslalem ze zaproponujesz jakies tanie rewelacyjne narkotyki :P chociaż czy tv to nie narkotyk...

Gość jeszcze milej
-> robaczek lemurek z twojej stopki to nie lemurek, tylko lori :)

Gość jeszcze milej
heh, net zabija powoli, a ofiara nie jest swiadoma. zamiast spac siedzi i gapi sie w ekren pod pozorem inteligentnych konwersacji i innych czynności socjalnych. złoooooo w czystej postaci ZAKAZAĆ NETU:P :):):)

wiem, że to loris :P ale nie chciało mi się zmieniać. jutro sobie zmienię :P dzięki ;) 🖐️ ps. net to złoooooooooooooooooo .... ja spędzam ok 10 godzin przed kompem jak nie więcej :o

Gość Specjalista_sadysta
Ale Wam IQ w dół poleciało....

Gość jeszce milej
dobrze ze są sadysci co o nasze IQ dbają :P ja tez zadbam o swoje i spadam, moze zalapie sie jeszce na jakas faze REM:P pa

Gość Specjalista_sadysta
Ponawiam propozycję...