Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlutkaismutna

jak pomoc sobie w przygnebieniu?

Polecane posty

Gość mlutkaismutna

jest mi strasznie zle...strasznie mnie to meczy..nie moge spac.. dobija mnie gdy wszyscy w domu juz spia,ta glucha cisza:( a ja nie moge spac bo gdy tylko zamkne oczy mysle o tym co sie dzieje;( a w dzien jestem caly zcas zla,smutna;/ to strasznie mnie meczy:(((

Gość powiem ci tak
kilka dni temu tez byłam taka przygnębiona, wrocilam z wakacji a nikt sie do mnie nie odzywał i czułam się jakby wszyscy o mnie zapomnieli i jakbym była sama na swiecie. poprostu samotnosc. myslałam o tym zadręczałam się. ale powiedziałam sobie NIE Skoro oni mają mnie w dupie to ja tez ich mam w dupie. Minął jeden dzien mojego olewania innych ludzi, a juz wczoraj napisało do mnie trzech kolesi, przyjaciolka, a dzisiaj z samego rana dzwonią do mnie znajomi ze zbierają ekipę vipow na wyjazd nad jezioro i chcą abym z nimi jechała. WNIOSEK - kiedy o czyms myslisz i bardzo tego pragniesz to nigdy cie to nie spotka, kiedy to olejesz i masz to w dupie to samo do ciebie przyjdzie. PODSUMOWANIE - nie przejmuj się, trzymam kciuki ze będzie dobrze :)

Gość monlisa
a ja wlasnie wypilam kieliszek czerwonego wina i sie spac zachcialo odrazu.