Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bunny girl

jestem jego spełnionym marzenem !!!!!!!!!

Polecane posty

jak w temacie . dowiedziałam sie tego wczoraj .ale najlepsze jest to że zakończył ze mna związek . uraziłam bardzo jego męskie ego nie chciałam by tak wyszło bo bardzo go kocham ale dość miałam jego żartów niektóre poniżej pasa . teraz mówi że chce spróbować z kimś innym w zwiazku ale ja jestem jego właśnie spełnionym marzeniem ? przeszkadzała mu moja przeszłość znaczy dokładnie to że przed nim miałam innych facetów tylko że zanim zaczęliśmy być razem to wiedział wszystko i twierdził że da sobie rade co myśleć ? wróci ?

olać. Mój były tez był taki mądry, ze rozstawał się ze mną, a przy tym mówił mi, że byłam jego ideałem itp... Tym sposobem po prostu zapwniał sobie to, ze czekałam na jego powrót tak jak Ty teraz. Zobacz, takie słowa przy rozstaniu o niczym nie świadczą, to tylko puste słowa, dzięki którym chce Cię mieć na wyciagniecie ręki. Zapamiętaj, jak ktoś kocha czy pozna swoje \"spełnione marzenie\" to chce z Nim być! ale oczywiście zrobisz jak będziesz uwazała, to tylko moja subiektywna opinia wyplywająca z osobistych doswiadczen.