Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słomiana słomka

chce szybko schudnac 10 kg - ktos chetny?

Polecane posty

Gość słomiana słomka

znacie jakas bardzo skuteczna diete ,ktora dziala ? szukam diety ,ktora pomaga zrzucic wage przy wysilku fizycznym i samozaparciu ;/ musze pozbyc sie 10 kg. ktos tez chce tyle zrzucic?

Gość gsdtw
ladaco - pewnie myslales ze bedziesz pierwszy który odpowie na temat a tu taki psikus;]

Gość gsdtw
a co do diety , to dieta niełączenia jest dobra moim zdaniem , wgoogluj sobie

Gość słomiana słomka
ja tez chce schudnac 10kg . narazie zrzucilam 1 kg w tydzien ;/ na diecie norweskiej. ale moze znacie jakas inna?

Ja zaczynam od dziś herbatę odchudzającą 3 razy dziennie, balsam wyszczuplający dwa razy dziennie, dużo ruchu i tak już mam, więc tu bez zmian i oczywiście zero słodyczy. Zależy mi, żeby dojść do wagi przynajmniej 58 kg do połowy sierpnia, a najchętniej do końca lipca. A potem dalej, tak do 55 kg. Obecnie mierzę jakieś 171 kg i ważę 61. Dane ze stopki są błędne i nieaktualne :)

Gość słomiana słomka
ja tez stosuje balsam, chodze na silke 2 razy w tygodniu , codziennie brzuszki, rowerkiem codzinnie 12 km... do tego plastry odchudzajace ;/ ja waze 63 i mam tylko 166 cm wzrostu ;/. chce dojsc do 55kg

Ja mam trzy razy w tygodniu trening po półtorej godziny każdy. Oprócz tego trochę czasami w domu ćwicze albo jakieś rolki czy coś.

Gość słomiana słomka
mi brakuje czasu...praca...egzaminy i male dziecko ;/ najbardziej wkurzaja mnie moje ramiona

Ja cierpię z powodu grubych łydek i wielkiego brzucha. Może nie jest tak źle z tą wagą, bo jestem dość umięsniona (w ramionach mi właśnie przez te mięsnie dużo przybyło, wyglądam jak jakaś atletka), ale i tak mam tu i ówdzie zbyt dużo centymetrów. W pierwszym tyg. września jadę na mistrzostwa świata, powiedziałam, że ważę 58, żeby być w niższej kat. wagowej i lepiej, żebym faktycznie tyle ważyła, bo inaczej kiepsko będzie.

Gość słomiana słomka
wow a jaki sport uprawiasz? mi ponoc od podciagania urosly plecy wiec przestalam :D haha... wydaje mi sie ,ze klatke ma troche szeroko...tez mam malutki brzuszek i takie jakies nie za chude ramiona...mam umiesnione uda... :(

Kung fu Nie wspomnę o moich umięsnionych nogach, po prostu tragedia. No ale trudno, takie są skutki robienia tego, co kocham. :)

Gość słomiana słomka
a skad jestes?

słomko ja chetnie sie przyłacze . mam juz nawet plan , i zmotywowana tez jestem Tylko zastanawiam sie czy to nie bedzie kolejny topik który upadnie po dwóch dniach. Jesli jestes zdecydowana na 100 % to zaczynamy :-)

Gość słomiana słomka
dobra , dziewczyno murzynka pochwal sie swoim planem ,moze i nam sie przyda :D ja moge pisac tylko w tygodniu...weekendy bede milczec

A to załozenia dietki : -regularne posiłki co 3-4 godz -stawiam na białko, ograniczenie wegli - sniadanie np.jajecznica, omlet , albo chleb pęłnoziarnisty z chuda wedlina, albo serem białym, albo serejk wiejski , poznieja kawa z mlekiem -II sniadanie serek , jogurt, serek wiejski , sałatka z tunczyka ( taka z puszki ma 120 kcal albo sama jakas przygotuje 9chwile słabosci kisiel-70 kcal) -obiad piers z kurczaka + warzywa ( jakby mi sie spieszyło to moze byc jajecznica) - przekaska -kolacja białkowo-tłuszczowa - serek biały chudy, sałatka z fety light albo tunczyka pije duzo wody, herbata zielona i czerwona ale tylko jak mam ochote , nic na siłe jest goraco wiec na herbate nie mam zbyt ochoty , ewentualnie wieczorami Jezdze na rolkach i robie brzuszki ....wiec juz pewnie domuslacie sie gdzie tkwi mój problem To takie przykłady tylko. Moze bedziemy pisały sobie pomysły na posiłki. Co myslicie o takiej dietce??

aaa i mi tez zalezy zeby szybko schudnąc wiec postanowiłam poswiecic sie maksymalnie i m am nadzieje , ze bedą efekty. Dodam ze juz mam małe sykcesy , wiec i doswiadczenie w dietkowaniu tez jakies jest ale do pelni szczescia jeszcze mi brakuje. Kiedys pisałam na forum a pozniej troche w moim zyciu sie zminiło i przestałam i powracam... mam nadzieje ze ten topik nie upadnie . Mozecie na mnie liczyvc , mam nadzieje ze ja na was tez dziewczyny:-)

Gość słomiana słomka
no ja chyba zostane przy norweskiej... plus rowerek codziennie i brzuszki ... a do tego herbatki...no i 2 razy silka w tygodniu. moze zaczne biegac :)

Gość słomiana słomka
justa a ty nie jestes aby z torunia? :P

Gość słomiana słomka
hej, witam :) z duma stwierdzilam dzis ,ze w ciagu 1,5 tygodnia ubylo mi 2 kg. wiem ,ze to nie duzo ale bedzie lepiej . mam 2 tyg ,zeby zrzucic najlepiej jakies 4kg..a potem jeszcze ze 3-4

Witam, waże przy 170 cm jakies 69 kg, chciałabym schudnąć 10 kg (ale przy 65 kg juz wygladam ok), to byłoby marzenie, najlepiej do 22 sierpnia (ide wtedy na weselicho):) Nie wygladam na tyle ile mam, bo mam troche miesni ale jednak tłuszczyk jest i tak redukuje- brzuch, uda, ramiona. Jak narazie do sb stosuje głodówke, zeby opróznic jelita i mój beben nie był taki wypukły:D. A od sb dieta niskokaloryczna a mianowicie- bede jesc obiad, pic minimum 1,5 l wody do tego ruch- rolki, bieganie, skakanka lub ćwiczenia, spacerki z psem. Raz schudłam tak 6 kg w dwa tygodnie:) Trzymam za nas kciuki, ja dzis tylko sama woda i ewentualni herbata i kawa bez cukru. Cierp ciało jak żes chciało:D

Czesc , Jestem i ja . Wczoraj sie juz nie odzywałam bo byłam po za domem. Wróciłam o 20 dopiero i po kolacyjce (tunczyk z puszki , ogórek pomidor) poszłam na łyzworolki poszalec godzinke.A dzisiaj w planach opalic plecy i nogi z tyłu bo 2 dni temu opalałam sie z przodu;-P a co tam u was ? Widze , ze pierwsze sukcesy juz są. Gratuluje . @ kg to na prawde duuzo.:-)

Wiam :) Ja dziś wstałam o 5:20, zjadłam jogurt i od 7:00 do 10:00 zrobiliśmy sobie trening z kolegą xD Chcąc nie chcąc trochę się spaliło. Oczywiście przed wyjściem posmarowałam się balsamem wyszczuplającym. Teraz już po kąpieli, także wybalsamowana :) Po kąpieli codziennie po minucie na tyl i przod (chodzi o brzuch) stosuje masaż taką jakby wikliną, no taką gąbką do masażu, wiecie o co chodzi ;) Dziś był kubek herbatki odchudzającej, jeszcze ok. 22 sobie zaparzę kubek i dość na dziś. Słomko - serdecznie ci gratuluję :D