Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lldf565

czy srednia ze studiów 4,5 to dobra średnia wg was?

Polecane posty

Gość lldf565

Gość lldf565
oczywiscie z calych lat studiów....

Gość lldf565
z studiow prywatnych

chodzilo mi generalnie o kierunek.ja mam pedagogike i tam to bylaby kiepska srednia,

Gość ll6666
kiepska tos ty jest kretynko 4,0 to super srednia co dopiero 4,5

Gość karteeg
Właśnie zależy na jakim kierunku, bo na pedagogice rzeczywiście wypadłabyś marnie. Ja sama mam 4,9 i większość ludzi ma średnią dość wysoką. Tutaj nie jest ciężko. Wystarczy tylko trochę się przyłożyć i pouczyć. Nie ma kucia jak na medycynie. Jeśli jesteś studentką właśnie medycyny to naprawdę gratuluję:)

Gość karteeg
a po za tym skoro twierdzisz, ze 4,0 to super średnia to po kij pytasz o nasze zdanie skoro i tak masz swoje racje i wyzywasz od kretynek;/

Gość hfcjcjcfyhkhg
napiszę tak, jesli jesteś na studiach humanistycznych to na większości jest to słaba średnia natomiast na studiach ścisłych to baaaaardzo dobry wynik

Gość na studiach humanistycznych
i do tego prywatnych to żaden wyczyn 🖐️

Gość hfcjcjcfyhkhg
dlatego napisałam, że na większości a nie wszytskich jeśli chodzi o prywatne to niestety także w większości o wiele łatwiej o taką średnią

Gość ale nudyy
4,5 to bardzo dobra średnia, u mnie na wydziale od 4,3 są stypendia

Gość hfcjcjcfyhkhg
u mnie stypendia są od 4.0, a dostaje je kilka osób na roku w tym ja:P studiuje na ścisłym kierunku:)

Gość gusia175523
ja mam 4,5 na uniwersytecie kierunek administracja, dobra to srednia na administracji?

Gość ale o co konkretnie chodzi
? Nie wiem, jak na humanistycznych kierunkach, ale u nas na przyrodniczym to byłaby bardzo dobra. Chodzi Ci o ocenę na dyplomie jaka będziesz miala?

no na ścisłych taka średnia to wyczyn i powód do dumy:classic_cool: a na studia doktoranckie przyjmują każdego kto chce na nie iść, a nie jedynie tych co mają wysoką średnią...no chyba że jest za dużo chętnych to wtedy najlepsi zostają...ale na polibudach nie ma tłumów na doktoranckich

właśnie dlatego pytałam o kierunek: u nas na pedagogice stypendium dawali od 4,6 dopiero. bo to byly bardzo lekkie studia. na politechnice to podziwiam wszystkich nawet ze srednia 3,0. i nie zycze sobie zeby ktos mi ublizal- autorka pyta o zdanie to odpowiadam jakie jest moje.

Gość to chyba zalezy jakie studia
Serio teraz wszystkich przyjmują na doktoranckie? Za moich czasów trzeba było na dzienne mieć średnią minimum 4 :o Eksternistycznie to można było bez wzgledu na średnią, byleby znaleźć promotora i zaplacić :o

Gość jhbjgjkgkuk
teraz i tak dużo zwalniają z uczelni, bo jest niż doktorat mozna robic dla własnej przyjemności:)

Gość uuuuuuuuuuuuuup

Gość jhbjgjkgkuk

Gość nie wiem czy dobra mi np
nie zalezy na średniej, mam pewnie ze 3,5 i jakos mnie to nie rusza, jestem tzw studentką minimalną -żeby tylko zdac :D

Gość Anq25
ostra co za bzdury pierdzielisz ze studiami doktoranckimi....ja mam srednia na chemii srod. 4,94 a i tak musialabym zdac najpierw test z chemii z 5 lat na 75% i miec poparcie promotora, zalatwione miejsce itd...

Gość dscv
Heh a ja mam z fizyki technicznej na polibudzie 4.5 czy to dobrze??

Gość 12345654321
Anq25 Ehhh dziewczyno wyluzuj. Sa dwa rodzaje studiow doktoranckich tak samo jak dwa rodzaje studiow magisterskich tzn za pieniazki i za darmo. Za darmo na uczelni panstwowej gdzie osoba ma bardzo wysoka srednia spellnia mase kryyteriow jest dla niej miejsce w katedrze - taka osoba prowadzi zajecia na uczelni i dostaje za to pieniazki ma takz eobowiazek habilitowac sie w okreslonym czasie Za pieniazki rownez na uczleni panstwowej badz prywatnej gdzie moze studiowac kazdy kto zaplaci odpowiednia sume za semestr i zlozy dokumenty w terminie.