Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona-net

BLAGAM O RADĘ !!!

Polecane posty

facet ma cie dosc, zrozum to! nawet nie chce sie zblizyc do ciebie...wiec o seksie nie ma mowy...myslisz ze facet ktory cie nie kocha jest ci wierny? mysle ze nie! I to jest powod jego odejscia! przejrzyj na oczy! oj tam, moze zwyczajnie zafrapowal sie skutkami powodzi, probami jadrowymi w korei czy czyms powazniejszym niz zbzikowana zona?

Gość zagubiona-net
Ojjjj....znudzaona nie wiem ile masz lat ale ....wybacz (chyba masz złe doświadczenia) nie bede opisywac jak mówiałam wystepków mojego męża ....moje zachowanie w stosunku do niego nie było wywołane muchami w nosie itp. ...natomiast co do sexu...jeszcze nie tak dawno był...świetny. !!!

Gość j u p i
hmmmm a więc nie chciałaś mieć dzieci.... a moge wiedzieć dlaczego? dziecko jest pragnieniem kazdego (prawie) małżeństwa...mówi się, że kobieta ma instynkt macierzyński, ale faceci też mają swój ojcowski....i też bardzo chcą mieć dziecko. Wkońcu to część was.... widzę, że rzeczywiście byłaś "niezłą agentką". Po tylu latach pzrejrzałaś na oczy i chcesz się zmienic.... hmmmm szczerze watpie czy Ci się to uda, taki masz już charakter. Myślę, a raczej jestem pewna zebys mu się nie narzucała i w razie potrzeby pozwoliła odejść. Nawet jak się pogodzicie to rysa zostanie. Jak się za dużo wydarzy to nigdy nie jest już potem tak samo... moze poznasz kogoś innego. Czasem trzeba coś zakończyć, żeby przezyc coś lepszego.

Gość znudzonaaa
akurat mam dobre doswiadczenia:-) tez jestem w dlugoletnim zwiazku i z przed malzenstwa i w malzenstwie!

Gość j u p i
natomiast co do sexu...jeszcze nie tak dawno był...świetny. !!! BYŁ..... :/ no właśnie więc sobie sama odpowiedz na pytanie dlaczego go już nie ma. Bo może dała mu go inna panna....przejrzyj na oczy. Znam kobiety, które były pewne sowich partnerów, nie chciały słuchać rad a teraz płaczą w poduszke.... tak już jest. Jeśli facetowi nie zależy na kobiecie to pewnie już znalazł sobie inną. Na twoim miejscu bym poważnie się nad tym zastanowiła. Nigdy nie można być pewnym na 100%. Ja swojemu mężczyźnie ufam na 99% choć bardzo kocham i nie mamy własciwie problemow, dogadujemy się świetnie, sex rewelacja, ale mimo wszystko zawsze trzeba sobie zostawić ten 1% zdrowego rozumu. Były już tu takie topiki, w których kobiety mówiły że byłe pewne ze nie zdradzą a teraz nie mogą przerwać swoejego romansu bo tak się zadłużyły w koledze z parcy itp. Z mężczyznami jest tak samo. Dlatego 1% to i tak za mało ;)

Gość zagubiona-net
Miedzy nami sex był jeszce 2 tygodnie temu... mówiac był nie mysle o czasie 1-2-3 miesięcy. Może gdybym napisała o wystepkach męża odpowedzi byłyby inne...ale tu skupiam sie na swoich błędach. Problem polega na tym że nie wiem jak udowodnić mu w takiej sytuacji że JA to ta sama dawna JA. Tylko każde z nas w pogoni za praca karierą kasą gdzieś się pogubiło.

Dobrze, że uświadomiłaś sobie swoje błędy. Zgadzam się z tymi osobami, które napisały, żebyś o siebie zadbała(zmień fryzurę, kup sobie nową bieliznę i ładne piżamki itd.).Zachowuj sie jak wtedy kiedy się w tobie zakochał.Nie lamentuj, bo faceci tego nie lubią. Może poprawisz sobie humor zmianą wyglądu i będziesz radośniejsza.Mąż to zobaczy i może coś się ruszy w jego sercu. Jak będziesz się poniżać to nawet jak z tobą zostanie to nie będzie cię szanował.

Gość zagubiona-net
Do kotek 1985 ..Zachowuj sie jak wtedy kiedy się w tobie zakochał.Nie lamentuj, bo faceci tego nie lubią. Może poprawisz sobie humor zmianą wyglądu i będziesz radośniejsza.Mąż to zobaczy i może coś się ruszy w jego sercu Trudno to bedzie wdrożyć w życie jak ktos ma do ciebie takie podejście. ALe i tak nie mam nic do stracenia. Dzisiaj wyjechał słuzbowo ze swoim szefem na 2 dni ( taka praca - jeden z powodów spięć) czy w tej sytuacji powinnam np. zadzwonic czy dojechał szczęśliwie lub wysłac smsa ???. Czy jutro mimo jego stosunku do mnie czekac np. z fajna kolacją. Czy dac spokój. Jedni mówia tak drudzy tak.

Gość j u p i
mówisz, ze sex mieliscie 2 tygodnie temu, ale wczesniej napisalaś że właśnie 2 tygodnie temu twój mąż zmienił zdanie co do waszego małżeństwa.....sama powiąż te dwa fakty

No wyślij mu smsa z pytaniem czy dojechał cały i zdrowy i może dopisz kocham cię, do jutra. Jutro zrób pycha kolację i może jakiś film wypożycz fajny i obejrzyjcie.