Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żabka00

Swędzi mnie w kroczu

Polecane posty

Gość tititititit
mozesz miec grzybice albo wszy lonowe...paskudna sprawa :classic_cool:

grzybica????? wszy????????? wykluczone! Od czego by to się mogło wziąść? Przecież codziennie się myję, chodzę czysto ubrana i ogólnie jestem zadbaną osobą...

Gość to sie podrap
grzybica nie bierze sie tylko z brudu

Gość to sie podrap D

Gość to sie podrap D
a załatwiałaś ostatnio swoje potrzeby w innej niż własna toalecie??? mam na myśli :centra handlowe ,publiczne szalety, znajomi a może byłaś na basenie??? Jeśli tak już wiesz skąd !

Ostani raz załatwiałam się w toaletach dla wczasowiczów. Ale to swędzenie zdarza mi się rzadko. Może wam się się to wyda dziwne ale gdy mnie tak swędzi, to mam większe zapotrzebowanie na sex z moim mężczyzną ;)

Gość Śmiechu warteeeee
miałam to samo i okazało się ze miałam niewielkie ilości drożdży , szybko wyleczyłam więc radze zrobic badania. tez myje sie codziennie, zmieniam ubrania i ogolnie cenie sobie czystosc po zapytaniu lekarki skad to moglo sie wziasc powiedziala ze moglo dosc do zakazenia poprzez stosunek plciowy

Gość Cmokus20
niektora wiara potrafi byc naprawde jebnieta... (glupie teksty i wogole? niech zatrzymia do siebie.. wrr z takimi..) a tak jedyna rada lekarz..

Gość degggg
to nie masz sąsiada żeby ci tam podrapał. Mój sąsiad raz na tydzień mnie drapie i nic mnie tam nie swędzi, nie mówiąc, że mam męża, ale swój chłop to nie to.

Skoro mąż Ci nie wystarcza, to tylko świadczy o Tobie. Ja Kocham mojego meża i nie zamierzam się puszczać tak jak Ty głupi kaszalocie!!!

Gość nedasss
przy jednej dziurze to nawet mysza by zdechła