Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bojąk

Problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość Bojąk

Czy da się namówić w jakiś sposób dziewczynę która mi sie podoba (tzn. zakochany jestem w niej po uszy) do tego żeby mieć u niej jakieś szanse? Znam ją od roku chodzę z nią do jednej klasy od początku roku mi się podobała tylko bałem się podejśc i zagadać a tak to gadaliśmy tylko tak o w szkole jak kumpel z kumpelą. Dowiedziała się od kumpeli z klasy że ona mi sie podoba i napisała mi żebym sobie nie robił nadzieji. A ja jak zaczęły się wakacje zaczęłem tak jakby za nią tęsknić i wogóle zaprosiłem ją na wesele do kuzynki zgoziła sie zamierzam jej tam to powiedzieć. Ale nie wiem czy to bedzie miało sens.

Gość Bojąk
Jeżeli się nie zgodzi ja nie wiem co bedę dalej robił. Dziennie chodze i myślę co ona może teraz robić i pisze do niej cały czas ona mi odp ale tylko przytakuje niekiedy tylko mamy jakiś temat to pogadamy i pośmiejemy się :(

Gość jasia s.
Czy ty nie jesteś chłopakiem - bluszczem? Daj dziewczynie trochę odetchnąc od twojej miłości, bo sie biedaczka udusi. A z tego co piszesz, źle nie jest - skoro zgodziła sie pójśc na wesele.

Gość Bojąk
Żle mnie zrozumiałaś. Ja nie chodze za nią cały czas i nie mówię jej co do niej czuje. Jeszcze jej tego nie mówiłem ona się dowiedziała tylko od kumpeli że mi się podoba i mi to napisała. Zaprosiłem ją właśnie na to wesele żeby jej to powiedzieć ale nie wiem czy to bedzie miało sens bo jak się nie zgodzi to się chyba już w szkole nie pojawie, bo pewnie od razu straci się z nią kontakt będzie mnie unikała a ja tego nie chce. już teraz jak się dowiedziała że mi się podoba jakoś mi się wydaje że się nasze relacje pogorszyły

Gość Bojąk
Prosił bym o radę bo na serio nie wiem jak się zachować w takiej sytuacji. A takie komentarze jak dał marian moglibysobie coponiektórzy podarować :(

Gość że co że jak
hm... ciężka sprawa!!! Może jednak nie spiesz się tak z wyznawaniem jej uczuć!!! Spróbuj najpierw na tym weselu wybadać czy mozesz z jej strony na coś wiecej liczyć!! Ale jak zgodziła się pójść z Tobą to znaczy że żle nie jest!!! :-)

Dziwna dziewczyna, nie masz sobie robić nadziei ale zgodziła się pójść z Tobą na wesele. Coś tu się nie zgadza...

Gość Bojąk
Sprostowanie: Ona dowiedziała się od koleżanki ze mi się podoba. Tak więc jak zastala mnie na gg to zapytała się mnie czy to prawda to co powiedziałem naszej koleżance ? To jej odpowiedziałem tak to prawda Bardzo mi się podobasz to było na gg. Może powiedziała żebym sobie nie robił nadzieji bo nie lubi jak koleś ją pyta o to na gg ? Nie wiem w każdym bądź razie na weselu nie bedę do niej nic ten tego tylko spróbuje wyczuć czy mam wogóle jakieś szanse xD

Gość rzuc ja
nie badz pantoflem :O

Gość otoczakk
to proste - nie podobasz jej sie:o inaczej nie byloby takich problemów;)

Gość hmmhmmm
Nie łapię. Przecież Ci powiedziała, że nie masz u niej szans. No to odpuść sobie chłopie. Zgodziła się pójść z Tobą na wesele, bo skoro już jasne jest to, że możecie być tylko kumplami, to nie ma w tym nic złego, żeby jako koleżanka Ci towarzyszyła. Chcesz jeszcze jedno wiadro zimnej głowy, żeby w końcu to do Ciebie dotarło? To może rzeczywiście na tym weselu powinieneś jej powiedzieć o tym co czujesz. Powodzenia.

Gość otulona_snem
wg mnie ty nie jesteś jej obojętny - przyjęła zaproszenie na wesele :) to dobry znak Bądź po prostu sobą ... czas pokaże co będzie, powodzenia :)

Gość bombala
Wiesz moim zdaniem pomysł żeby powiedzieć jej to na weselu jest złym, bo dziewczyny nie lubią jak się je jakby napiera (nie zrozum mnie zle), a to tak będzie, bo jeżeli powie: nie ma szans, to bedzie miala problem, bo skoro ona Ci nic nie daje, ani nic, to dlaczego na tym weselu ma zostac i nie bedzie wiedziala czy zostac czy nie.. z drugiej strony mozesz z nia jeszcze pogadac, bo moze wtedy miala obawy, ze szkola itd., albo podpytaj kogos czy Ty podobasz sie jej, albo jakie ma zdanie na Twój temat :) wakacje są długie i romantyczne :)

Gość Bojąk
i właśnie o to chodzi wakacje są długie i romantyczne. Wesele jest dopiero we wrześniu, ja zamierzam się z nią spotkać tyle że zabardzo nie wiem jak mam jej to powiedzieć bo jak mówię że bedę w pobliżu jej domu to mogę wpaść jak chce, tyle że ona ciągle mówi że nie ma czasu jest zajęta bo ma coś do roboty w domu. Dogadywać się z nią dogaduje bardzo dobrze. Tyle że ja raz już mialem podobnie. Kiedyś podobała mi się jedna laska zapytałem jej się czy chce ze mną chodzić, ale na gg (to się nazywa moja głupota bo na reala się bałem). Powiedziała mi nie to się od niej odczepiłem nie to nie nie bedę nalegał. Kilka tygodni później koleżanka mi mów że zje...bałem sprawę bo ona chciała ze mną być tyleże ona nie lubi jak koleś się pyta na gg wolałaby w realu. Może ona też chce żebym jej powiedział na reala tylko po co się wykręca że nie ma czasu. Na gg się jej nie pytałem czy chce ze mną być potwierdziłem jej to co powiedziała jej nasza kumpela że mi się podoba i później wiecie co powiedziała że nic z tego nie będzie. Nie wiem w każdym bądź razie warto spróbować

Gość Bojąk
aa i bo nie doczytałem. Na weselu zamierzam/łem jej powiedzieć ale na koniec wesela żeby właśnie nie miała dylematu. Bo po weselu ja ją odwożę do domu i na wesele ja ją też zawożę.

Gość Bojak
Jest udało mi się ją zaprosić na spacer żeby ze mną poszła. Jak mam się tam zachować żeby nie dać po sobie znać że chciałbym z nią być ?? Ale też żebym nie wwyszedł na ciote i idąc z nią nie robił z siebie głupka ??