Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jahda

bardzo cenie beate pawlikowska

Polecane posty

Gość jahda

za to ze jest silna niezalezna kobieta, a jednoczenie wciaz pozostaje kobieca poboba mi sie jej swiatopoglad, wiara w to ze trzeba byc soba za wszelka cene, i jej sie to udalo ktos wie cos wiecej o jej zyciu?

Gość owppwww
To chyba nie czytalas o niej wszytskiego. Ona w mlodosci byla narkomanka pijaczka zmienila sie z czasem, ale wcale nie byla taka swieta. Poza tym skoro ktos jezdzi tak daleko w podroze to znaczy ze jest niepoukladany wewnetrznie.

Gość Ewusek
widziałem jej pipke nawet fajna jest :)

Gość 1234567....
owppwww....a Ty uważasz że jak ktoś popełnił błędy w młodości nie ma prawa żyć teraz normalnie i być szczęśliwym ? widać te podróże jej tylko an dobre wyszły ....ja doceniam jej wiedzę a książki które napisała są super ciekawe polecam

Gość jahda
haha to ze pila i cpala nie znaczy ze byla zlym czlowiekiem chodzi mi oto ze ona buntowala sie przeciw z gory narzucanej sciezki zyciowej- studia, maz, dzieci oczywisce nie ma w tym nic zlego, ale nie kazdy chce tak zyc moja rodzinka mnie nie rozumie, tez zaczelam uciekac w uzywki, leki itp ale ona dla mnie jest przykladem tego ze tzreba isc za glosem serca,