Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika10

Co to takiego?

Polecane posty

Mam pytanie bo zupełnie nie rozumiem tego co się dzieje. Kocham się z moim chłopakiem praktycznie codziennie w ostatnim miesiącu 3 razy pękła nam prezerwatywa (od przetarcia czasem szybko schnę) nigdy nie skończył we mnie!!!! Trochę się postresowaliśmy i okres nadszedł tak jak zawsze 28dnia trwał jak zwykle 7 dni ALE.......2 dni mocne krwawienie (u mnie standard, tak mam przez bite 5dni) a reszta tak skompa ze ciężko było wyjąc tampona dodam, że brązowa. W tym momęcie zwariowałam! objawem ciąży są skąpe krwawienia, ostatniego 7 dnia miesiaczki jak i 8 zrobilam po tescie NEGATYWNE OBA a teraz? 10 dzien po okresie a mnie nad boli podbrzusze to nienormalne :( boję się, że jednak mogę byc w ciązy chociaz zadnych innych objawów nie posiadam. Proszę doświadczone kobiety o pomoc :(

Gość tu nie ma doświadczonych
kobiet

Gość a czego tu oczekujesz
odpowiedzi - że ciotka mojej babki też tak miała....???

Gość zrób test lub bete

Nie! czy ktos poprostu jest w stanie zafudnowac mi teoretyczna informacje chodźby dla uspokojenia nerwów ze okres w czasie ciązy jest od pierwszego dnia bardzo skapy wrecz okresem nazwac go nie mozna a nie ze 2 dni mam karmazynowy przypływ a reszte 5 takich niemrawych co w ogóle. Więc dziekuje za informacje o ciotkach i babkach

NO tak to ja już też przeżywałam :) z tym, że niepokojący jest dla mnie tylko ten fakt że od 5 lat mój okres wygląda tak samo 7 dni (5 mocno 2 mało) i nagle jak współzyje z chłopakiem pół roku i pękają gumki ja mam taki niemrawy okres :/ no przeciez oszalec można

Gość kgyjkgyuyu
ja nie wiem co wy robicie ze wam te prezerwatywy pekają... Bo nawet usprawiedliwianie się "suchością" jest marne bo gdyby było az tak sucho to Ty byś wyła z bólu a w pochwie byś sobie ran i otarć narobiła. Po drugie istnieją żele specjalne do celu tego. A jesli ani jedno ani drugie wam nie odpowiada to istnieją inne metody antykoncepcji, ewentualnie celibat.