Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klementyna_86

Dziwne zachowanie faceta, najpierw

Polecane posty

Gość klementyna_86

zaoferowal mi propozycje spotkania ( nie wiem randki czy jak to nazwac), pozniej nie odzywal sie pare dni a ja w nadzieji czekalam zeby ustalic szczegoly, a teraz sie dowiaduje ze jest nad morzem??? No i co mam myslec?

Gość a cholera wie...
pewnie pojechal z inna nad to morze:)olej dupka.........

Gość klementyna_86
Nasza znajomosc dopiero kwitnie, i praktycznie dlugo bawilismy sie w podchody, bo kazde pewnie w jakis sposob jest niesmiale, on jest typem samotnika jak ja, no i wkoncu zdobyl sie na odwage by cos zaproponowac a kiedy ja sie nastawilam (chodz o tym nie wiedzial) wywinal taki nr, no porazka:/

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaallalalalllall
olej zimnym moczem, on sie bawi na calego a ty glupia czekasz

Gość klementyna_86
a myslicie ze jak wroci zapytac lub powiedziec mu o swoich odczuciach? o tym ze sie nastawilam itd On mial ostatnio problemy ze strestem, cos wspominal ze potrzebuje zmiany otoczenia, miejsca itd. wiec moze to jest z tym zwiazane, nie wiem

Gość a cholera wie...
NIC mu nie mow o tym co czujesz......... bla bla bla.....co on mowil.........olej go facet to świnia.zapamietaj to!!!!

Gość klementyna_86
wiem co zrobie, jak tylko przyjedzie, umowie sie z nim na piwo! Zrobie sie na bostwo, i to bedzie nasz pozegnanie! Tak sie odegram

Gość małe ale
jak facet kreci o zmianach otoczenia czy problemach i ze potrzebuje czasu i inne farmazony a potem okazuje sie ze gdzies wyjechal to znaczy ze nie chcial cie tam bo sponsorem nie jest a poza tym moze wyrwie jakas laske a jakby byl z toba to nawet nie poszalalby sobie:-)

wiem co zrobie, jak tylko przyjedzie, umowie sie z nim na piwo! Zrobie sie na bostwo, i to bedzie nasz pozegnanie! Tak sie odegram" i ty w to wierzysz ? :D

Gość kobietki
o matko! "zaoferowal mi propozycje spotkania"??? co to za stylistyka? zaoferowal propozycje? zaoferowal spotkanie albo zaproponowal spotkanie.... nie dziwie sie, ze teraz cie olal, nawet wyslowic sie po polsku nie umiesz.

Gość klementyna_86
O prosze nawet pani od stylistyki sie odezwala, daruj sobie Wiecie to mialo byc nasze pierwsze takie spotkanie wiec on nie jest wcale taki pewny ze ja cos do niego, dziwnie sie zachowal naprawde.

Gość przeżywałam to też
jest nieśmiały, stresuje sie przed tym spotkaniem i odwleka trzyma Cie w zasiegu na wszelki wypadek, nie jest zdecydowany/przekonany do spotkania na przykład w wyniku jakiegoś wczesniejszego zawodu albo zwyczajnie robi Cie w balona ! rada: nie pisz mu nic o swoich uczuciach, nie rób kazań bo poczuje sie zagubiony jeśli kwalifikuje sie do pierwszych możliwości... a jeśli do ostatniej wyjdziesz z honorem, pomyslnego zakonczenia:)