Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość two tea to rom two two

Może powiecie mi czy takie zachowanie faceta jest normalne?

Polecane posty

Mój chłopak wyjechał do domu, ja musze jeszcze na 3 tygodnie zostać u ciotki-z chłopakiem nie widzimy sie przez ten czas, bo dzieli nas odległosc (ponad 500 km) i do tego on poszedł do pracy na 3 miesiace wakacji wiec do mnie nie przyjedzie. Dzwonimy codziennie do siebie i rozmawiamy. Poczatkowo było strasznie-nigdy nie rozstawalismy sie dłuzej niz na 3 dni i teraz zrobiło sie tak.. dziwnie. Brakuje mi go potwornie. Kilka dni temu w rozmowie telefonicznej on przyznał sie że nie teskni za mna juz tak mocno. Że jakos tak dziwnie po prostu juz nie mysli o tym ze jestesmy daleko i w ogóle sie niczym nie przejmuje, że prawie wcale nie czuje takiej tesknoty jak przez kilka pierwszych dni, ze skupił sie na wolnym czasie i jest mu dobrze. Ciagle pisze mi ze mnie kocha, mówi mi to przez telefon, mówi ze chciałby mnie przytulić i zebym wracała jak najszybciej, ale przestał mówic ze teskni. O co chodzi?

Gość o mój boze ech
pewnie ze normalne. Kocha cie to o co ci jeszcze chodzi?

Gość małe ale
jest ktos kto wypelnia jego tesknote:-) a mowi ze kochA bo faceci zawsze mowia ze kochaja...

On studiuje 600 km od domu. W domu jest tylko na wakacje. Przeciez nie znalałby sobie kogoś w tydzien.

Tęskni, tylko nie mówi tego, bo wie że jest Ci ciężko i chce Ci pomóc to przetrwać jakoś :-) wiem bo mój tak samo robi jak jesteśmy od siebie daleko.

ale przestał mówic ze teskni. O co chodzi? " i naprawde ci chodzi o to ze nie mówi ze tęskni ? :D :D :D

No po tej rozmowie był dziwny przez 2 dni i zaczynam sie martwic. gdy mu to powiedziałam stweirdził ze zmeczony jest (ale znam go na tyle ze wiem ze zmeczenie nigdy mu nie przeszkadzało w kontakcie ze mna). Pozatym wczoraj był na jakims piwie z kolezanka (nie widział jej rok) i jej ekipa.

Pozatym wczoraj był na jakims piwie z kolezanka " nie przejmuj sie to normalne :) u 99.9 % kobiet słowa ... kolezanka,piwo na miescie , ex, samotne wyjscie spotkanie w dwojke, ekipa wywołuja spazmy i projekcje myśli rodem z filmów MANGA lub czeskich seriali :P

Gość boy17ten_sam_problem
hmmm... jeśli się kochaliście to jakoś sobie nie wyobrażam żeby on tak nagle przestał tęsknić... Może mu jest lepiej hmmm jeśli o tym nie mówi... 3 miesiące to naprawdę cała wieczność... Moja dziewczyna wyleciała 15 czerwca do Turcji, ja później wyjechałem do Włoch, teraz z Włoch lecę do Londynu i wracam 18 sierpnia, czyli nie zobaczę jej równe 2 miesiące... ;( Na początku było baaaaardzo ciężko, nie potrafiłem sobie znaleźć miejsca, brakowało mi jej bardzo... A teraz w sumie się przyzwyczaiłem... :( Gadamy codziennie przez skype\'a i naprawdę bardzo tęsknię, czasami aż uronię parę łez w poduszkę z tęsknoty:P A jako przytulankę mam misia od niej, ale wolę się przytulić do zwiniętej kołderki bo jest większa, ale z misiem śpię:D I naprawdę nie wiem co będzie jak wrócę do Polski... chyba nie przejdę kontroli paszportowej, tylko od razu do niej pobiegnę:D Hehe... a później to bym chciał z nią spędzić pare dni tylko sami, tylko że to jest trudne bo mamy 17 lat, no i noc u dziewczyny to hmmm jednym słowem \"hahaha\" . Ale my mówimy jak bardzo za sobą tęsknimy i nie ukrywamy, szczerze mówiąc to te wakacje są dla mnie chyba karą... ;( Szkoda że jej tutaj nie ma:( Heh, no ale cóż amor vincit omnia:D a tobie życze zeby ten czas szybko zleciał... I nie martw się, bo pewnie twoje podejrzenia są bezpodstawne... Piwo z koleżanką?? Chętnie bym poszedł i gdyby moja dziewczyna(nie pije:P) chciala isc na piwo z kolegą, którego nie widziała rok... to nawet by mi do głowy nie przyszło żeby coś podejrzewać...

wiem ze nie poznał nikogo innego ani mnie nie zdradził. Ale dziwnie jest to ze nie teskni. Dziwne jest same jego zachowanie-nigdy taki nie był/

może nie widząc Cie kilka tych dni zrozumiał, że to nie to?Że to nie to samo uczucie, że lepiej mu samemu? Czasem tak jest...albo stara się o Tobie nie myśleć?A mówi, że kocha i chciałby Cie przytulić żeby Ci przykro nie było. Może celowo chce ochłodzić Wasze relacje i skończyć?Nie chce być pesymistką, ale Ja właśnie tak się kiedyś zachowywałam i mój ex też.

mam nadzieje ze to nie to. Bardzo go kocham. I mysle ze on tez. Może tylko stara sie nie myslec zeby mu nie było ciezko?

możliwe ze właśnie tak jest. Powiedz mu coś w tym stylu, ze rozumiesz ze jest mu ciężko ale fajnie jakby o Tobie myślał i brakowało mu Ciebie, bo Tobie właśnie jego brakuje. Powspominajcie \"pamiętasz jak poszliśmy tam/zrobiliśmy to/spotkało nas tamto...\" możesz mu wysłać coś pocztą co będzie mu Cie przypominać, albo zdjęcie MMSem. pozdrawiam

Gość jemu tak
ciezko aona jeszce te morde drze;)