Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona_kochana

zdrada...

Polecane posty

Gość zdradzona_kochana

strasznie duzo tu tematow o zdradzie.. na te forum trafilam przez przypadek od wczoraj cierpie kiedy dowiedzialam sie ze moj partner mnie zdradzil :((((; (((( nie umiem sobie poradzic nie mam przyjaciol nie mam sie komu wygadac....

Gość zdradzona_kochana
najgorsze jest to ze to ja wyleczylam go z kompleksow bo zadna go nie chciala :( ja go pokochałam.. uwierzylam a on tylko na koniec powiedzial ... " i tak mi sie nie podobalas nigdy slaba w lozku bylas" PAMIETAM TE SLOWA NA PAMIEC ;((((

Gość zdradzona_kochana
fajne slowa?? dla mnie nie byly fajne ;( i nie sa bo mam taki bol w sobie straszny ;(( czuje sie do niczego pisze do niego ale on nic nie odpowiada albo "nie chce byc z toba" albo przytocze tu smsa... napisalam" dlaczego mi to zrobiles ja tak cie kocham" a on.... "ile razy mam powtarzac daj mi spokoj kobieto! nie chce cie jestes zalosna brzydka i nikt mi ciebie nigdy nie zazdroscil kazdy kolega sie smial ze mnie ze mam ciebie! co mam ci wiecej powiedziec zebys sie odwalila ????" ;(( boze ja ciagle rycze ciagle ;(( to jest z jakiegos horroru chyba 2 lata i tak mnie oklamywal!!!!??

Gość zdradzona_kochana
moze i nikt tego nie czyta ale jestem zalamna psychicznie ................ ;((( nie wiem gdzie mam szukac pomocy rodzicow nie mam z rodzina nie utrzymywalam kontaktu ;(( tylko jego mialam... te 2lata myslalam ze bylo cudownie ;((( kocham go bardzo i wybaczylabym nawet wrocilabym gdyby tylko chcial ;((( non stop do niego pisze ze brakuje mi go a on nic ;((((( jak on moze nie miec uczuc

Gość zdradzona_kochana
zadzwonie do niego moze .... :((( tak zadzwonie... prooooosze ;(((( niech ktos powie czy to dobry pomysl

Gość jjaaaa
jezeli on podjąl decyzje to sie juz mu nie narzucaj, wiem ze latwo mi mowic, ale im mniej bedziesz do niego pisala, tym mniej bedziesz cierpiala, po co Ci kolejne jego slowa ktore bola, po co masz to czytac w kołko! pomysl jak sie wtedy czujesz? pomysl jak sie czujesz gdy nie odpisuje, nie pisz do niego, bedzie latwiej

Gość biedroneczkaja
ja ci powiem tylko tyle że jeśli po dwóch latach bycia z tobą teraz twierdzi że nic nie czuł to kłamie!!! Nie znam aktora, który by tak potrafił a co dopiero zwykłego chłopaczka!!!!

Gość jjaaaa
nie dzwon do niego..... albo nie odbierze, albo z tego co piszesz moze powiedziec Ci kilka przykrych slow!!

Gość zdradzona_kochana
zadzwonilam ;(( i wiecie co nie wiem po co ;((( odebral i wiecie co powiedzial.. booooozeee ;(( ze jest z inna i teraz ona na nim siedzi a ja mowie do niego ze nie wierze w to ze on taki nie jest a on mam ci udowodnic i powiedzial malenka jęknij... a ona zaczela boooozeee ;( i rozlaczylam sie ;(((( to jest silniejsze ode mnie nigdy nie wiedzialam ze tacy mezczyzni chodza po swiecie takie swinie !! ;((( wszyscy mowia ze jestem dobra dziewczyna ;(( za dobrą i chyba mają rację ;((((((( załamana jestem......................

Gość jjaaaa
poprostu teraz robi Ci na zlosc, nie mozesz wierzyc z kazde jego slowo!! moze po prostu ktos by obok. faceci czesto robia takie numery

Gość zdradzona_kochana
ale dlaczego dlaczego tak robi???? ;(((( przeciez byl kochany zawsze ;((( nie mozliwe ze tak sie zmienil.... ;((( teraz napisal smsa " i co ty tak nie umialas jeczec teraz mam prawdziwa kobiete teraz dasz mi spokoj napewno badz szczesliwa "

Gość zdradzona_kochana
przepraszam z ";((" ale to sa moje emocje.... ;( wyrazam tylko swoj smutek ... traktuje mnie jak ostatnie dno !!! nie mozna tak ;((

Gość jjaaaa
wiec daj moj spokoj!! i badz szczesliwa!! z kims innym moze nawet

Gość zdradzona_kochana
co mam mu odpisac bo jestem cala roztrzesiona i nie wiem ;((( moze cos takiego " byc moze nie umialam ale za to bardzo cie pokochałam.. a ty mnie tak ranisz" myslicie ze da mu cos do myslenia ?;((

Gość jjaaaa
ale po co masz do niego pisac!!! nie pisz juz!!

Gość zdradzona_kochana
moze macie racje kochane ;(( ale wiecie ze to jest silniejsze ode mnie??;(( nie potrafie nic mu nie odpisac nie potrafie ;(((

Gość zdradzona_kochana
podziwiam inne kobiety ktore sa silne ;(( chcialabym byc silna ;( ....

Gość jjaaaa
nie odpisuj mu , nie pisz do niego, bedziesz spokojniejsza, nie bedziesz sie dołowała jego sms-ami, znajdz sobie jakies zajecie, nie mysl on nim chociaz przez chwile, poczujesz ulge

Gość jjaaaa
chcesz byc silna to badz!!! pokaz mu ze jestes ekstra laska i niech zaluje!!

Gość zdradzona_kochana
weszlam na gadu gadu ... a tam jego kolega dostepny wiec napisalam do niego a on ze w koncu mariusz (wlasnie moj byly) zrozumial z kim byl ... ;(( wyzywa mnie rozumiecie??!! dlaczego tacy ludzie istnieja ;(( nie zasluzylam sobie na takie traktowanie to ze nie jestem miss nie znaczy ze ktos moze mnie tak oczerniać ;((

Wiesz co? Na faceta najlepiej dziala milczenie. Wiem to z doswiadczenia. NIE PISZ WIECEJ DO NIEGO. Mu sprawia satysfakcje to ze latasz za nim, ubiegasz a on moze Cie ranic. Tacy sa faceci.

Gość jjaaaa
sama prowokujesz takie sytuacje!! po co piszesz do jego znajomych!! to normalne ze beda po jego stronie!! po co piszesz do niego, skoro wiesz ze i tak nie odpisze! po co dzownisz do niego skoro on sobie tego nie zyczy!!!!!

Gość jjaaaa
popieram "agatke" :)

Gość zdradzona_kochana
dziekuje za te slowa wszystkie kochane jestescie ;(( jestem pewna ze koledzy mariusza go namowili na to zeby ze mna nie byl ;((( ... jak ten kolega moze pisac tak... ;(( skopiuje co napisal wlasnie "nie rozumiesz tego,że byłaś dla Niego ciężarem? Kiedy szliśmy wszyscy na imprezkę to wszyscy mu wybraliśmy jakąś fajną suczkę i myślisz,że zapierał się? Ruchał ją i to ostro ha ha ha nie żal mi Ciebie bo nie lubie takich jak Ty dewotek szarych myszek i Mariusz też nie żałuje bo podobno byłaś słaba" ;((( wiecie jak sie czuje?? nie wiecie pewnie jestescie ladne ....... a ja teraz mam wieksze kompleksy i wiem ze nie podobam sie ;((((

Facet to takie stworzenie ktore lubi zdobywac a nie byc zdobywanym:-) Ile masz lat ile on i jak dlugo byliscie ze soba? Zmien numer gg, wkurzy sie:-) Zdziwi ze juz nie biegasz za nim, jesli Cie kocha przyleci do Ciebie z podkulonym ogonem.

Przepraszam ze to powiem ale jego zachowanie i jego kolegow jest typowe dla 17 latkow.... Boze co za idioci. Zmien numer gg!!!

Gość zdradzona_kochana
ja mam 26lat a on 28 ;(( bylismy ze soba 2lata ... nie mialam tak w sumie przed nim jakiegos mezczyzny byl takim moim pierwszym ;(( zaraz sie zdenerwuje na prawde bo ja juz nie pisze nic do tego kolegii a on cigle wypisuje na mnie ;(((