Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona_kochana

zdrada...

Polecane posty

Gość zdradzona_kochana
ciagle do mnie pisze ja nie wiem co mu sie stalo ale wiecie poczulam jakas wewnetrzna satysfakcje tak jakbym byla znowu szczesliwa napisal " kochanie jutro bedzie tak cudownie nie moge sie doczekac! pamietaj zaloz czerwone majteczki ktore lubie " jejku nie wiem co mi jest ale czuje szczescie chociaz wiem ze bede musiala jutro go odrzucic ;(((

Gość jjaaaa
po co w ogole Ci to spotkanie!!!! bez sesnu

Gość patiiiiiiiiiiii
Co? Nie wierzę, że jesteś aż taka głupia!!! Przecież on tak pisze specjalnie. Tylko po to żeby zrobic Ci nadzieje a jutro na pewno Ci jakis numer odwali. Juz zaplanowali cos z tą jego nową dziewczyna. Na pewno będzie tak jak Ci ten jego kumpel napisał. Przyjdzie z nią.

będzie chciał wrócić tylko po to żeby dalej się nabijać z ciebie..i znając życie to zmiękniesz bo go kochasz a on cię traktuje jak szmatę..bo taka jest prawda..po takich tekstach żadna szanująca się dziewczyna nie chciałaby go na oczy widzieć a ty myślisz co założyć..to nie ten typ chłopaka który będzie żałował..przekonasz sie po raz kolejny.. Co do bluzki to twoja sprawa..nie pisałam czy jest odpowiednia czy nie bo to twoja sprawa nie moja..tylko nieodpowiednie jest pójście tam A temat zahacza pod prowokację bo ciężko uwierzyć że są takie dziewczyny na które facet wręcz pluje a one za nim lecą.

Gość zdradzona_kochana
az takim bydlakiem nie moglby być! :(

Jest bydlakiem ktory wszystkich nastawil przeciwko Tobie, opowiedzial im jaka jestes w lozku i takie tam i ktory ponizyl Cie, zrownal z ziemia. MIEJ SWOJ HONOR I NIE IDZ DO NIEGO.

Gość patiiiiiiiiiiii
Jak to nie mógłby? Przecież własnie Ci udowodnił, że jest. A teraz zauważył, że się przed nim płaszczysz to postanowił jeszcze bardziej Cię dobic. Nie widzisz, że to mu sprawia satysfakcję??? Jak się z nim spotkasz będą mieli z dziewczyną jeszcze większy ubaw.

Gość zdradzona_kochana
sexyangel... wyobraz sobie ze sa takie dziewczyny np. ja jestem i to jest moj najwiekszy problem a wiesz dlaczego?? bo jestem brzydka ! i zaden facet nigdy mnie nie chcial.. a teraz kiedy on chce pisze tak mowi tak mam motylki znowu i ciesze sie ze chce mnie znowu,.. nigdy pewnie tego nie zrozumiesz bo pewnie jestes sliczna dziewczyna z powodzeniem ;((

Gość patiiiiiiiiiiii
hahahahahahhahahah idź, niech mają ubaw!!! Sama chętni zrobiłabym komuś taki numer jak oni mają zamiar zrobic tobie. Współczuję Ci bo wiem co będzie się jutro z tobą działo po tym spotkaniu:-)

Gość zdradzona_kochana
juz chyba bardziej dobic sie mnie nie da

Gość patiiiiiiiiiiii
Da... uwierz mi... wystarczy, że zobaczysz ich razem... to jest dopiero ból widziec ukochaną osobą z inna...

Gość zdradzona_kochana
dobrze nie pojde ;(((((((((

Wiesz co? Ja np nie jestem superpieknoscia i moge sie zalozyc ze gdybym dala tutaj swoje zdjecia to wszyscy by mnie zjechali. Od wygladu wazniejsze jest to co ma sie w sercu i szacunek do samej siebie.

Gość patiiiiiiiiiiii
Pojdziesz bo za bardzo już się napaliłaś, a on specjalnie będzie Ci teraz słodkie smsy pisał żebyś tylko przyszła bo oni maja już ekstra plan. Znam takich facetów i to co on robi właśnie o tym świadczy. A ty nie wytrzymasz i pojdziesz, napisz jutro jak było.

1 rzecz której nie powinnaś mówić o sobie to to że jesteś brzydka!!!! Nigdy nie uwierzę w coś takiego ,,bo jestem brzydka ! i zaden facet nigdy mnie nie chcial.'' a wiesz dlaczego??? bo nie mam 15 lat żeby ludzi oceniać po wyglądzie..nie widziałam Cię ale widzę co piszesz i jak..i mogę wywnioskować na podstawie tego ze jesteś wartościową dziewczyną,zagubioną w tym wszystkim bo trafiłaś na typa który nie dość że wykorzystuje Twoje niskie poczucie własnej wartości to oczernia przed innymi..robi sobie jaja bo wie jaka jesteś i wie że to Cie zaboli a jemu o to chodzi bo to przecież śmieszne,prawda? wiem że są takie typy Ty miałaś to nieszczęście że się w takim zakochałaś ale musisz to zniszczyć w sobie bo facet Cię zdołuje tak że potrzebny będzie psycholog abyś sie po tym podniosła..czy warto?? On Cie nie szanuje i nigdy nie będzie..to nie jest miłość Z jego strony a kpina z której ma ubaw..wiem że nie chcesz w to uwierzyć choć sama widzisz co robi a robi źle prawda? cierpisz przez niego płaczesz..wierz mi że tak nie powinno być..on nie jest Ciebie wart.. Nie musisz być modelką żeby mieć dobrego chłopaka..wystarczy że będziesz sobą a sam się znajdzie bo dostrzeże to czego obecny imbecyl nie pojmie bo jest zbyt pusty i tępy

Gość zdradzona_kochana
wlasnie nie pojde!! zreszta on ciagle pisze ze jak chce moze na noc do mnie przyjsc!!! :O

Gość zdradzona_kochana
wiecie co on jest niemozliwy... nie wierze z niego ;(( najpierw tak mnie obrazal nie chcial nic a teraz... nie wiem co mam myslec.. za bardzo zranil slowami ;( gdybyscie tylko widzieli jak ja wygladam ;( zmienilibyscie zdanie ze wyglad nie jest wazny ;(((

Gość zdradzona_kochana
RZARTOWAŁAM To byla sciema hahahahhahaha nabraliscie sie :)

Nie ma brzydkich kobiet!!!!!!! To on Tobie wmowil i jego kumple ze jestes brzydka, szara mycha!!! Odpisujesz mu na jego wiadomosci? On Cie wyczul i wykorzystuje Twoja slabosc!

Gość zdradzona_kochana
ktos sie podszył pode mna !! halo halo nie ladnie z twojej strony:(( ja tu cierpie a ty takie numery ... agus wylaczylam juz telefon ulga..........

Gość zdradzona_kochana
wylaczylam tel po tym smsie... nie chce byc ku.... to nie w moim stylu oddałam mu sie bo myslalam ze jest jedyny ale teraz mam obrzydzenie do sexu

A teraz go wykiwaj z tym spotkaniem:-) To Ty masz byc gora nie ten idiota.

Gość zdradzona_kochana
nie rozumiem jak ja moglam byc taka glupia teraz siedze saama w domu nie mam sie nawet do kogo przytulic :(((

racja! niech się ślini jak pies do kości, a potem karz mu spadać

Gość roxa252
Przeczytałam Twoją historie i podejrzewam ze Facet coś kombinuje by jutro sprawić Ci przykrość bądz upokorzyć Cię chce- Wydaje mi sie to bardzoo podejrzane ze najpierw trakruje jak śmiecia(sorry za wyrazenie) a za chwilke pisze "Kotku będe jutro" Znam już dobrze facetów i wiem ze to smierdzi jakimś podstepem -Nie daj sie nabrać -Olej gościa niech się ciągnie Frajer jeden -Wiem ze moze go kochasz ,ale nie zasługuje bys spluneła na Niego :)

Gość gdzie autorka