Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona_kochana

zdrada...

Polecane posty

Gość zdradzona_kochana
nie odpisuje nic mariuszowi tez posluchalam was ;(( chociaz to ciezkie... i bez wsparcia wiem ze napisze nawet pozniej ;((

Zapytaj im sie wszystkim czy maja jaja? Bo mi sie wydaje ze nie... Zaden normalny facet tak nie wyskoczy na kobiete. Az sie zdenerwowalam!!! Zamknij to gg i juz. Wielkich ogierow z siebie robia!!! Niech najpierw spojrza w lustro na siebie i zobacza swoje wady a nie oczerniaja kogos. A co sie wlasciwie stalo??? KOBIETO MILCZ, NIE ODZYWAJ SIE DO NIEGO!!! Prosze Cie.

Skoro dla niego wazniejsze jest to ze JEGO dziewczyna ma sie podobac kumplom a nie JEMU no to sorry ale on nie jest nic warty. NIE PISZ ON MA Z TEGO POZYWKE I SATYSFAKCJE.

Gość jjaaaa
masz wsparcie w nas!! :) wiem co przyzywasz mialam to samo, ale kiedys powiedzialam sobie DOSC, i przestalam sie odzywac, to on napisal pierwszy z przeprosinami ale bylo juz za pozno!! jestes mloda osoba, znajdziesz faceta ktory bedzie Cie traktowal jak ksieznicze, ktory bedzie zaslugiwal na Ciebie :) moze nie dzisiaj, nie jutro, ale przeciez gdzies jest ta Twoja druga połówka! poczekaj na nią :)

Jestem z facetem 6 latek, wiele bylo miedzy nami nieporozumien, klotni i takich tam. Jezeli posunal sie za daleko ja zaczynalam milczec. I co?? Latal potem za mna jak szalony.

Gość zdradzona_kochana
przepraszam za milczenie... dziekuje kochane ze mam wsparcie w was ;((( nie uwierzycie ;(( nie odzywalam sie bo zadzwonil do mnie powiedzial ze sobie jaja robil ze to tylko kolezanka ze chcial zobaczyc moja reakcje ;(((( nie wierze ;( ja do niego ze bardzo mnie skrzywdzil a on..... az mi serce peklo jak to uslyszalam "wiem kotku spotkajmy sie" ;(((( nie wierze ;(( zgodzilam sie nie wiem po co ale zgodzilam sie ma przyjechac jutro do mnie ;((

MILCZ!!! Bede ciagle Ci to powtarzala. Spotkaj sie z nim i ewentualnie odpowiadaj polslowkami. Wyplacz sie w poduszke. Przy nim badz twarda. Ubierz sie ladnie. Pokaz mu ze jestes pewna siebie a nie szara mycha. Padnie na kolana to Ci zapewniam:-) Faceci to twardziele, ale przy kumplach.

Gość no pewnie padnie przed nia
na kolana bo to jakis stary zdesperowany pasztet...

Gość zdradzona_kochana
ale wlasnie napisalam temu koledze jego madrusiowi ze wlasnie mariusz oswiadczyl ze mnie kocha a on.... skopiuje "Tak Tak przyjedzie ze swoją laseczką i się przy Tobie z nią będzie lizał nie znasz Mariusza ha ha ha "

Gość jjaaaa
ahhh :/

Uciekaj kobieto jak najdalej od niego i daj sobie spokój ze spotkaniem..po co tam masz iść?aby się z Ciebie nabijał i rzucał niby śmieszne żarty??oszczędź sobie nerw i zdrowia..idź na spacer z koleżanką..ale nie trać czasu już na tego śmiecia

Gość 12547fkusos
jakoś mam wrażenie że to prowokacja ten topik - ludzie nie są tacy głupi

Gość zdradzona_kochana
juz wylaczylam gg...... ;( spotkam sie z nim wystroje sie i oleje go ... taak! macie racje ;(( ale teraz musze wiedziec jak go powalic jak sie ubrac

Ja bym zerwała kontakt. Bo po co Ci facet, który się tak zachowuje? Boisz się stracić kogoś takiego? Pamiętaj, że najlepszą obroną jest atak. Możesz np. napisać jego kumplom, że Mariusz ma małego i nigdy Cię nie doprowadził, więc współczujesz jego najnowszej dziewczynie..

ja też się wkurzyłam! ale widocznie tak musiało być abyś przejrzała na oczy..z jakim h*jem się zadałaś..jaja sobie robi z Ciebie i jego koledzy..uciekaj jak najdalej..a przede wszystkim wykasuj nr gg

Olej go!!! Zerwij!!! Porzuc i powiedz tak jak ktos wyzej napisal ze ma malego i nie doprowadzil Cie nigdy do orgazmu.

Gość wyrozumiala
CO ZA SKURWIEL!!!!!!!!!!!! DZIEWCZYNO JA BYM PLAKALA NIE ZA NIM TYLKO PRZEZ TE SLOWA CHAM BITY NA RYJ OLEJ GNOJA JEST TYLU FAJNYCH FACETOW

nie no..teraz to chyba faktycznie prowokacja..jeszcze się ubrałaś w bluzkę żeby chłopak padł na kolana jak on ma cię gdzieś..nie masz szacunku sama do siebie więc nie oczekuj że on będzie miał...a z tej bluzki to jedynie może cię wyśmiać..znając jego wypaczone poczucie humoru..ale chcesz to idź..wrócisz łzami zalana i znowu będziesz się tu żalić

Gość zdradzona_kochana
dziekuje kochane wam ;(( wiem ze jest straszny ale mimo wszystko go kocham i nie potrafie tak po prostu olac ale wiem ze powinnam.. chce sie wystroic na jutro... i pokazac mu co stracil ;( musze byc silna a wy mi pomagacie w tym ciesze sie ze znalazlam te forum

Gość zdradzona_kochana
jak to wysmiac?? co jest nie tak? myslalam ze to jest moja najlepsza bluzka.... ;( lubil mnie w niej powiedzial ze ladnie mi w niebieskim ;(( i to nie prowokacja nie musisz mi wierzyc ;(( nie wiesz co przezywam

Gość jjaaaa
a tak serio to po co chcesz sie z nim spotkac???? bo ja juz nie nadążam

Gość zdradzona_kochana
chce go ostatni raz zobaczyc ;(( powiem ze stracil wiele ;(( chce sie wystroic i pokazac co stracil KOGO stracil ;( mam wybrac inna bluzke?

Kochana! A ja to bym nie otworzyla drzwi, albo nie poszla na to spotkanie. To go zaboli....

Gość zdradzona_kochana
zaboli go jak sie wystroje w spodnice i ta bluzke rozpuszcze wlosy i ladnie bede wygladac ;( wtedy bedzie chcial wrocic ale ja nie ... musze wytrwac