Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tamari

okropnie sie martwie

Polecane posty

a co mnie dziewczyny obchodza jakies?:-O wez sie puknij w pusty łeb next time ide pod zimny prysznic

Gość moja kolezanka
tez ma toczen i da sie z tym zyc, tyle ze trzeba uwazac i dbac o siebie bo choroba lubi nawracac. Uciazliwa jest ta choroba

"a co mnie dziewczyny obchodza jakies?" moze tez są chore - powinny Cie obchodzić

Ps to zajebisty klimat taka bojowa ekipa modlitewna :D:D:D już sobie ich wyobrażam, jak stoją nad gościem i modlą się... :D :D :D

>> już sobie ich wyobrażam, jak stoją nad gościem i modlą się... W NFZ powinien powstać oddzielny departament, gdzie z całego kraju spływałyby zamowienia na taką grupę do przypadkow trudnych, a oni by jeździli i uzdrawiali :classic_cool:

komik dobre sobie chyba wiadomo, ze sie interesuje kims kogo znam wiec twoj tekst byl nie na miejscu:-O slonce wam sie rzuca na mozg:-O noo nie ma to jak zimna woda:)

Tamarko - gdzie Twoja empatia???? Ja przejmuje się losem wszystkich chorych...

Ja tez jestem sceptyczna, do takich spraw, ale fakt zaistniał i... Maks jest zdrowy. A takich grup szkuka się w odnowach. Mam kleżankę, która jest Animatorką w Odnowie i to ona załatwiała tę grupę. Ponoć są specjalne spotkania modlitewne, na które przychodzą chorzy i modlą się o uzdrowienie.

spokomała ateisci takie rzeczy zawsze wysmiewaja:) tak czy siak chociaz roznie w zyciu bywa, zalezy co kogo spotka

Animatorka to jakiś taki wódz grupy bojowej????? Co ona robi? Nadaje rytm modlitwie??? Wali w bębem? A może wykrzykuje modlitwe, a grupa bojowa za nią powtarza??? Ps Tamarko - hał kud ju?????? :(

"ateisci takie rzeczy zawsze wysmiewaja" raczej chcrześcijanie :D :D takie grupy to pogaństwo w czystej formie... Wiara w to, że Bóg pomoże bo sie zbierze tłum ludzi głosno wykrzyczy modlitwy to jakas forma zaszczepienia pogaństwa do obrządku chrzescijanskiego... klepanie jak najwiekszej ilosci formułek ma spowodowac to, że Bóg sie zlituje???? :D:D Kogo Wy robicie z tego Boga? :D Przecież to jest żenujące

:-O hehee kurde przesadzilam z tym opalaniem:-O mam nadzieje, ze mi skora zlazic nie bedzie

"mam nadzieje, ze mi skora zlazic nie bedzie" jakby co, mogę wpaść i Cie posmarować kremem :P (nie mylić z creamem)

" komik a gdzies napisali: proscie a bedzie wam dane" ale czy napisali - odstawiajcie szopki a będzie wam dane???

a fuj brzydzilbys sie mnie jakby ze mnie zlazilo posmarowalam sie juz, ale dzieki:P

ej, no to poprostu zbiorowe modlenie sie w jakiejs intencji bez udziwnien sam sobie dopowiadasz:)

aż taki obrzydliwy nie jestem :P a co do tych zbiorowych modlitw, to są to zwykłe szopki, ktore nie powinny mieć wpływu na nic... co innego modlitwy bliskich, intymne obcowanie z Bogiem, prośby składane przez ludzi związanych uczuciowo z chorym - to rozumiem.. A nie - grupa inicjatywna, która przybiega na miejsce, staje w szeregu i na wezwanie Animatorki "raz, dwa, trzy - ZA-CZY-NA-MY" i w tym momencie chór zaczyna klepać zdrowaśki :D:D Przeciez to jakas parodia wiary...

>> proscie a bedzie wam dane Wielokrotnie prosiłem i rzadko która chciała mi dać :o

o coz, ja sie nie wypowiadam wiesz w sumie tak to kazdy sobie moze powiedziec: pomodle sie za niego i miec to w dupie, albo zapomni a jak sie wszyscy zbiora to wiadomo, ze sie pomodla ja nie wiem:-O chyba skutki sie jednak licza, znaczy rezultaty