Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koncert madonny w sierpniu

niech się ktoś zlituje i mi wytłumaczy, proszę

Polecane posty

czemu niektórzy ludzie tak starsznie się burzą ze względu na koncert madonny 15. sierpnia? przecież jeśli im tak bardzo przeszkadza termin, to nikt ich nie zmusza do udziału w imprezie...

Gość 1234567....
też tego nie rozumiem....ale Ci którzy się oburzają to w większości są z obozu Rydzyka uważam że Ci którzy chcą niech idą na pielgrzymkę do Częstochowy a Ci którzy chcą niech idą na koncert zresztą czemu rano nie można uczestniczyć w mszy a wieczorem w koncercie co ma jedno do drugiego ?

Gość konserwatywnababcia
poniewasz to nie po polsku nie opchodzić Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny.kto tego nie świętuje ten jest bezborznikiem

Gość słabe i poza tym
rocznica Bitwy Warszawskiej wypada w ten dzien pipo :o obraza to naczelnego wodza naszej armii

Gość Poniewaz
Rydzyk w dzień święty nie ma zamiaru walić kity jak zobaczy madoone wolałby w tygodniu

rocznica Bitwy Warszawskiej wypada w ten dzien pipo to nie o to śwwięto im chodzi, tylko jakiejs Matki Boskiej :D:D

Gość słabe i poza tym
teraz chodzi o to i o to jakbys nie wiedziała :classic_cool: argumenty apropo swieta matki nie wystarczyły więc dołozyli bitwe warszawska :classic_cool: 🖐️

Gość słabe i poza tym
do zwolenników Komitetu Obrony Wiary dołączył Komitet Obrony Tradycji Narodowych

z tą bitwą warszawską to chyba niekoniecznie - ani się nie zaczęła, ani nie skońcszyła tego dnia, więc lepiej doucz się, zanim następnym razem się wypowiesz na tym forum, PIPO jezeli już, to tego dnia jest święto wojska polskiego - byłaś blisko, ale się nie udało :o praktycznie codziennie jest jakieś święto, więc po co robic jakieś wielkie halo? najgorsze, że te wszystkie protesty popierają znane osoby/osobistości jak np. wałęsa :O ludzie, obecnośc na koncercie nie jest obowiązkiem, więc o co chodzi? :o

Gość Ksiądz Zdzisław
A ja idę na koncert, specjalnie kupiłem po to bilety za 400 stówy, aby wpaść na scenę z plakatem OJCA Naszego RYDZYKA w trakcie wykonywania przez Madanę piosenki Like A Virgin. To będzie mój protest przeciw tej bezbożnicy! A KYSZ! Wezmę również wodę święconą i zamienię koncert w Mszę Świętą, nawrócę tych zagubionych ludzi.

Gość Ksiądz Zdzisław
Nosz jak tak w ogóle można, święto narodowe Maryji naszej Królowej Polski wstąpienia w Niebiosa, a tu taki antychryst przyjeżdża, hańby imię naszej Królowej i w sędziwym wieku będzie na scenie sprośne rzeczy młodzieży pokazywać.

Gość Ksiądz Zdzisław
Wezmę również Krucyfiks i myślę, że pomoc nawet egzorcysty będzie w tym przypadku niezbędna.

nie no spoko, ja rozumiem, że każdy ma prawo do wyznawania jakiej tylko chce religii, ale z tego co pamiętam, to konstytucja rp gwarantuje nam prawo do wyznania dowolnej religii i również do tego, żeby nasze życie nie było ograniczane praktykami religijnymi innych osób... nie chcę krytykowac żadnej religii, ale nie wszyscy w polsce są katolami i dlatego wydaje mi się, że te protesty to jakaś przesada... ja osobiście czuję się tym na swój sposób zniewolona :o

Gość Ksiądz Zdzisław
Polska to państwo Katolyckie i każdy prawdziwy POLAK spędzić ten dzień w kościele z rodziną winien!!! bezbożnico ty !ty antychryście ty!

Gość Ksiądz Zdzisław
Bo będziecie się smarzyć w czeluściach piekielnych wraz z tą swoją IDOLKĄ!

nie jestem antychrystem, bo w ogóle nie uznaję isnienia kogoś takiego jak chrystus. dla mnie chrystus to postac z bajki, zupełnie jak gumisie i muminki. wiem, że teraz sobie zartujesz, ale boli mnie to, że wiele osób naprawdę mysli w ten sam sposób, co ty. czas naucszyc sie, że polak to wcale niekoniecznie katolik. ja jestem polką i patriotką, ale kościół to dla mnie wymysł. religia jest po to, żeby ogłupiac ludzi - pan piłsudski miał rację...

madonna nie jest moją idolką, owszem, lubię jej parę piosenek, ale nazywanie mnie jej fanką to gruba przesada :]

Gość nie rozumiem tego
Naprawde nonsens z tym oburzaniem sie. Wlasnie, jak ktos nie chce isc na koncert, to niech nie idzie. W czym tu problem. Jakies swieto byloby absurdalnym argumentem. Lepiej pooburzac sie na otwarte w niedziele supermarkety ;P

w polsce jest miliard dużo ważniejszych problemów, ale oczywiście wszyscy wolą zając się jakimś głupim koncercikiem :o to jest bezsens. a poważne sprawy czekają...

Gość syyyyy
rano do kościoła a wieczorem dopiero koncert i po co to wszystko tyle wielkich problemów robicie

Gość Ksiądz Zdzisław
Grzeszycie moje dzieci! Ale ja was wszystkich nawrócę!!!!!!!

Gość czekamy

Gość wkurwia mnie ten
cały katolicki zascianek... przeciez jest demokracja i kazdy moze tobic co chce\\ a przez to zr zabraniają występu madonny to zniżają się do homoseksualistów którzy ...

Gość slamerkaduperka
bo berety są wszędzie!