Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milagros85

Moj plan! prosze o ocene

Polecane posty

Mam swoj watek ale pewnie tutaj wiecej osob zajrzy:) Od wczoraj ustalilam sobie bardziej konkretny plan mojej diety Śn: mleko z płatkami lub owsianka lub omlet lub jajko na miękko z chlebkiem ciemny chlebek z serkiem, twarogiem + warzywa (sałata, pomidor, ogórek) ciemny chleb z wędliną + warzywa Drugie śn: Jogurt lub jakis serek lub owoc lub sałatka owocowa bądz warzywna Obiad: Do ok 450-500kcal będe sie starać układać wg diety strukturalnej (mam ksiązkę kucharska takze jest dobrze) lub jakis inny obiadek do tej liczby kalorii ( z przestrzeganiem zasady talerza) Podwieczorek: owoc lub jogurt lub serek ( w zaleznosci co jadlam na drugie sniadanie to na podwieczorek cos innego) Kolacja: Koktajl dr. Bardadyna to tyle Prosze wypowiedzcie sie co do mojego planu Chcę sie pozbyć ok 8kg

Gość bananek734610
ja sie odchudzam i jem na sniadanie 2 krazki ryzowe z pomidorem, na obiad warzywa na patelnie, o 16 jakies jablko a kolacji nie jadam... chodze do tego na silownie i pije duzo wody

Gość soprano
A ja nie jem śniadania, na obiad jem to co mój mąż, ale w wersji mini a wieczorem zjadam zupkę chińską.

milagros wg mnie bardzo fajny ten plan, tylko bym zmniejszyla odbiad ale ogolnie mi sie podoba :) no i doluz koniecznie cwiczenia

Chodze na fit 3 razy w tygodniu;) A obiad to do jakiej liczby kalorii? Musze jakiegos konkreta zjesc bo wieczorek tylko sam koktajl i niewiem czy dam rade na fit wytrzymac:P

Gość dalaj
no spoko te koktajle. ale ja tam wolę białko na wieczór. Od kiedy jem białkowe kolacje to jeszcze lepiej mi idzie odchudzanie. :)

Gość dalaj
ser biały z róznymi dodatkami -cynamon albo jakieś warzywa, tuńczyka albo w sosie własnym albo z warzywami, jajko na twardo plus np. kukurydza, pomidor albo ogórek, filet z kurczaka z warzywami. Czasem dokładam do trzech pierwszych pół do max całej kromki ciemnego chleba.

ja polecam jajecznice z odrobina mleka, szynka, startym serem zoltym i groszkiem zielonym :) pycha, dzisiaj moze sobie na kolacje zrobie

jak jem sama jajecznice to z chlebkiem ale jak robie tak to sama jest dobra, w sumie bardziej jak oblet niz jajecznica, a jak sie ser roztapia to jest pycha, jeszcze mozna sebulke dodac :)

Gość dalaj
to prawda że jajecznica bez chleba jest dobra. :D Tylko jak na kolację to bez sera. Pyszny on jest bardzo ale istna bomba kaloryczna niestety. Lepiej więc już ser na sniadanie. :D

ja kupuje ser light wiec ma 229 kcal w 100 gramach a na taki omlet uzywam 20 gramow startego :) czyli 45 kcal plus 1 jajko ok 80, mleko 20, groszek tak max 5 i troche chudej szynki - 50, smaze na tluszczu 1 kaloria czyli omlecik mi wychodzi mniej wiecej 200 kcal :)

Gość dalaj
no można i tak :)

rob rob, dobry omlecik nie jest zly jak bedziesz robic, to jak juz sie prawie jajko calkiem zetnie na wierzchu to wtedy troche serem posyp a jak sie juz roztopi to omlet zloz na pol - wtedy fajnie sie serem zapieka :)

jadłospis jest ok,obiad zmniejszyłabym do 400 kalorii :) P.S.Ale smaka mi narobiłyście tym omletem :P ;) :D

haha ja wszystkim o tym omlecie mowie - moje ulubione danie, a groszek zielony jest najfajniejszy jak jest swiezy