Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna889

wysłuchajcie

Polecane posty

Cześć ! Chciałam się wam wyżalić, niestety nie mam osoby z która mogę o tym porozmawiać ponieważ wszystkie tzw. \\\"przyjaciółki\\\" okazały się fałszywe. Z siostra nie mogę o tym porozmawiać bo zaraz będą wszyscy wiedzieć, ma za długi jęzor. z matka tez nie porozmawiam bo boje się jej reakcji, poza tym nigdy się mną nie interesowała, wychowywałam się \\\"sama\\\". Pewnie spotka mnie tu wiele obelg ale jestem na to przygotowana. Spotykam się ze swoim facetem 5 lat od 4 uprawiamy seks. Wczoraj jednak przesadziliśmy, robiliśmy to bez gumki, miało być tylko chwile a później miał założyć. Chyba skączył we mnie bez gumki, on sam nie wiem czy się spuścił. Najgorsze jest to ze wczoraj miałam \\\"ostatni\\\" dzień płodny. Nie boje się tego ze nie dam sobie rady z wychowywaniem dziecka ale reakcji rodziny, nie chce robić im wstydu. Matka przestała by się pewnie do mnie odzywać, chociaż jestem już od kilku lat pełnoletnia.Jestem na II roku filologii. Sama nie wiem czy dała bym rady skaczyć studia i wychowywać dziecko. Jesli skaczył we mnie to nie powinna cześć spermy ze mnie \\\"wypłynąć\\\" ??. Po ilu dniach mogę zrobić test ciążowy ??

w ogole inny dział ale dobra : p hyh on sam nie wie czy sie w Tobie spuścił :D to co to za koleś heheh :o

Gość fru fru
a na jakiej filologii jestes, ze takie byki walisz?? Mam nadzieję, ze nie polskiej. Idz, kup sobie test ciązowy. Jezeli wynik okaze sie pozytywny- weryfikacja u lekarza, zeby miec 100% pewnosci (bo są te testy czesto zawodne). Słuchaj, czy ten chłopak sam nie wie czy miał orgazm czy nie miał?! Jak można nie wiedziec czy się w kimś skOŃczyło? Nie widziałaś nigdy jak przezywa orgazm?

Gość otulona_snem
przestań smarkulo pieprzyć od rzeczy spadaj na drzewo

Gość smutna889.
jestem na filologii francuskiej, gdzie uczę się robić lody

Test ciążowy najlepiej w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki. A tak na marginesie,to nie mam pojęcia jak można nie wiedzieć,czy facet skończył w środku czy nie :O

Gość de lorean
można ja kiedy wykonuję zlecenia nie wnikam w to czy facet skończył w środku, czy jeszcze na zewnątrz po prostu strzelam i sprawdzam tylko, czy już skończył miejsce w którym skończył, trudno raczej ustalić bo dajmy na to strzelam do gościa na ulicy a on przewraca się i wpada do do bramy to niby skąd mam wiedzieć, czy skończył w kuchni, czy w pokoju..?