Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobielaska

uzalezniłam sie od prostownicy pomóżcie

Polecane posty

Gość takasobielaska

Gość kosmo3
pomagamy

Gość takasobielaska
mam naturalnie lekko krecone wlosy ale jak je rozczesze to pyrz i musze prostowac:( sa suche sie elektryzuja... Co mam zrobic zeby wygladac jak czlowiek??

Gość wszystko sie da
tez uzywalam przez chyba nawet kilka lat prostownicy dzien w dzien ale pomyslalam ze o nie, tego lata nei bede sie meczyc, gorąco, i mam jeszcze sobie włosy grzać? już od kwietnia przestalam prostowac, myje wlosy przed snem zeby podeschły, a potem zwijam po bokach w dwa 'ruloniki' dzieki temu nie puszą się po umyciu i rano są lekko falowane bo tak lubie no i odżywki.

Gość takasobielaska
myslalam tez zeby po umyciu wysuszyc i wziac na pianke i tyle ale nie wiem czy to dobry pomysl...:(nie chce juz mordowac tych biednych włosów

Gość erferteryery
A ja mam piękne, proste włosy bez prostownicy. Zazdroście mi :classic_cool:

Gość eeeeeeeeeeeeee
ja jeszcze rok tem też buyłam uzalezniona od tego goręcego g.ó.wna. ale powiedziała stop. i przeżyłam. teraz tylko suszę włosy suszarką i przeczesuję je szczotką jak suszę. i mam sto razy bardziej proste niż jak prostowałam. włosy od prostownicy stają się matowe i suche. dlatego jak nie wyprostujesz to masz słomę. ale zainwestuj w dobrą odżywkę i daj sobie siana z prostowaniem. po miesiącu włosy się trochę odbudują io zaczną wyglądać. całkowita ich reperacja potrwa dłuuugo. ale da się.

Gość Lagodne fale
Ja kiedys mialam proste, obcielam na krótko i odrosly falowane, potem zrobilam trwala i bardzo zalowalam, jak odrosly obcialam i pozbylam sie trwalej. teraz mam dlugie i falowane. Zaczelam prostowac, ale to duzo zachodu i przestalam. Teraz robie tak: Szampon Odzywka Splukuje Wycieram recznikiem Rozczesuje Glowa na dól i rozwichrzam rekami, zeby nie byly takie proste Zostawiam i same schna Wygladaja super, ukladaja sie w fale i nie ma z nimi roboty.

Gość puszek24
Mam ten sam problem i próbowałam wsytkiego co tu piszecie ale niestety mnie dodatkowo jak zostawiam wlosy by same wyschły to strasznie się puszą :(

Ja też. Wszystko przez nieumiejętne cieniowanie :O Może bym i mogła nie prostować, bo jakiegoś tam okropnego siana nie mam, ale jak widze efekt po prostowaniu to zdecydowanie wole prostować :O Teraz czekam aż najkrótsze pasma mi odrosną do w miare przyzwoitej długości i idę ściąć na prosto, bez cieniowania. Może będę miała takie ładne jak w dzieciństwie chociaż wątpię :O

Gość znajdz w necie
zainwestuj w jonizacyjna prostownice i prostuj dalej