Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaasssiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaa

co łaska czyli ile?

Polecane posty

Gość kaasssiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaa

Ile trzeba dac ksiedzu by odprawił slub? Czy macie jakies przykre doświadczenia ?

Gość btybttbtbt
po jaka cholerę slub?! trz brać przykład z czarnoksiężników,sypiaja z rozwodkam, meżatkami to chore

Gość kotka222
ja chyba dam 400 zł, znajoma tez tak dala 400zł a kuzynka 500 zł

Gość bananek734610
zartujecie sobie?? ja dalam 1000 zl, mam wesele i slub z gornej polki, wszystko musi byc dopiete na ostatni guzik...400 zl? jaki pieniadz takie malzenstwo jak to moja ciocia mowi:)

Gość na diecie...ale nie dzisiaj
ta,bo im wiecej dasz ksiedzu tym lepsze bedxiesz miala malzenstwo.... ja bym nic ksiedzu nie dala bo to jego zasrany obowiazek odprawic ceremonie i wyplate koles i tak dostaje. pieprzeni tylko szukaja wymowki zeby sobie 'dorobic na nowy samochod.

Gość buhahaha
bananek - a jakbys dala 400 to by juz dopiete nie bylo? jak mnie smiesza takie wypowiedzi. kazdy daje tyle na ile go stac. jak cie nie stac to nie dajesz nic.

Gość buhahaha
a poza tym po co brac slub koscielny? wiekszosc z was to do kosciolka zapieprza raz do roku ale do slubu koscielnego to sie kazda pcha. tacy wierzacy jestescie. nie rozumiem tego fenomenu. nie dosc ze sie traci kase to jeszcze robi sie ze slubu przedstawienie.

to ile sie da ksiedzu to chyba znaczenia nie ma bo u mnie w parafi daje sie kase w kopercie a przeciez z ambony nie wykrzyczy ze za malo dostal

Gość ty kasiaaa
idź najpierw naucz się czytać. To jest forum uczuciowe, o ślubacz jest na następnej stronie.

Gość +++++++++++++++++++++++
krzyz mu na drogę