Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwesowana

TO juz jest skandal

Polecane posty

Gość zbulwesowana

bylam na spacerze z pieskiem mam yorka 6 miesiecznego weic wazy gdzies ok. jednego kilograma i przypomnialo mi sie ze musze kupic pare kosmetykow wiec poszla do rossmana z tofim na rekach a baba przy kasie mi mowi z psem nie wolno i kurwa huj jej w dupe co mam zostawic przez sklepem zeby moze jej strary mi go zajebal?

Gość zbulwesowana
podnosze

Gość no i co w związku z tym.......

Gość Nina Kaliente
są specjalne szafki depozytowe na psy

Gość echo stadionu
nie bądź taka damulką z pieskiem na ręku, pies nabrudzi w sklepie i kto posprząta ?

Gość zbulwesowana
nabrudzi w sklepie? niby jak jak go trzymam? pomys; co piszesz ta baba z kasy predzej by nasrala niz moj pies

Gość echo stadionu
miejsce psa jest w budzie przy stodole a nie w sklepie , takie yorki to Chińczycy jedzą na śniadanie :)

Gość miejsce psa
to nie sklep, do zoologicznego możesz go zabrać - ja mam alergię na sierść psa, więc uszanuj mnie a nie bulwersuj się.

Gość zbulwesowana
jaki z ciebie nieuk kazdy wie ze siers yorkow jest na alergikow ona nie uczula dlatego mam yorka a w sklapach poprosru zazdroszcza bo z ich marnej pensji ich niestac

Gość zbulwesowana
a kto nie lubi psów to jest fiut albo cipa yebana

Gość zbulwesowana
podszywom dziekuje bardzo to przeklinanie to nie ja

Co sie tak burzysz? Dobrze,że nie pozwoliła wejsc Ci z psem. Pewnie pełno śmierdzącej sierści by zostawił ten kundel. I sie tak nie podniecaj,że masz yorka,bo to beznadziejna rasa jest. Trzeba było go w domu zostawić.

Gość mika222
co do Twojego pieska.Masz rację ,Rzeczywiście głupia kasjerka.Co jej przeszkadzał malęńki piesek. Zmień kochana słownictwo ok.

Gość sumiik
ja kiedys w realu robilam zakupy z kotem na reku i nikt mi slowa nie powiedzial :D

Gość wetrewterey
i bardzo dobrze, że nie pozwolili z psem, i z bachorami tak samo powinni robić!

Gość ewaspiewasialala
zbulwersowana ja tez kocham psy i zwierzeta i mam zamiar miez małego pińczera miniaturowego:)

nie wiem czy to jakaś prawidłowość że kobieta z yorkiem to idiotka ale ty ten mit potwierdzasz. twoim zdanie na kobieta na kasie ustala zasady obowiązujące w sklepie? i to jej widzimisie że do rossmana nie można z psem? pewnie jeszcze zwyzywałaś ekspedientke na kasie. obstawiam że kupa twojego yorka ma większe IQ

Gość różowy polo koszulek
bo sorkaś ale musi być sprawiedliwość - pomyśl co by było jakby każdy szedł z psem ?! ja mam na przykład harcika - afgana , piękny rasowy , pewnie kosztuje ze 20 takich jorków , miałbym czym szpanować , ale nie bo to DUŻY pies. ale zawsze pies. a każdy pies to pies i są jakieś zasady że z psem się do sklepu nie idzie!

Gość pracuje w sklepie również
az tak marnej pensji nie mam;) ostatnio tez się zdarzyła dziewczyna z yorkiem i nim weszła spytała czy może wejśc z psem,ja oczywiście nie mialam nic przeciw oczywiście miała pieska na reku proszę wierzyć,że więcej nabrudzą klienci w sklepie i hałasują dzieci

Gość mamy ochote
siersciuchy najlepiej na pasztet przerobić ,bo sraja i drą te głupie mordy oszczypłotki:p a jak idziesz na spacer z tym durnym psem zabierasz foliowa torebkę zeby jego gówno zebrać czy zostawiasz na chodniku? pewnie to drugie

Gość pracuje w sklepie również
jak można porównac dużego psa do pieska,którego klientka trzyma na rekach...

Gość różowy polo koszulek
jakbym chciał to bym mógł mojego pieska nawet na barana nosić :P