Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apricotka

Co sądzicie o grubym facecie?

Polecane posty

Gość Apricotka

Ja mam takowego i koleżanki czasem dziwnie na mnie patrzą ,że niby jestem atrakcyjna kobietką a jestem z Miśkiem . Mi to nie przeszkadza ,mój facet ma wspaniały charakter i poczucie humoru. Właściwie to zawsze najbardziej zależało mi na charakterze a nie na wyglądzie. Chociaż on jest dla mnie atrakcyjny,uwielbiam sie z nim kochać itp. Wcześniej miałam innych partnerów ,niektórzy chudziaki i nie kręcili mnie tak ,jak ten;). Są tu jakieś kobietki ,co maja duzych facetów? To naprawdę takie dziwo ,że atrakcyjna dziewczyna jest z grubym ,duzym facetem???

Gość kosmo3
Zastanow sie czy gdyby on byl szczuply a ty spasiona, to bylby z toba ze wzgledu na wspanialy charakter:D Jesli tak to ok, ale smiem watpic...

Gość różowy polo koszulek
zależy jak gruby . ja jestem puszysty a mam super wzięcie i u facetów i nawet u młodych fajnych lasek. a mój syn jest szczupły i nie ma dziewczyny. a ja mam powodzenie bo jestem gruby :)

a co cie obchodzi co inni mysla ? masz gust jaki masz, nie mozesz oczekiwac ze inni cie zrozumieja :)

Gość Apricotka
Myślę ,że byłby ze mną bez względu na wiele rzeczy ale Tobie pewnie trudno w to uwierzyć.

Gość Apricotka
Nie ,to nie tak .Mnie nie obchodzi ,co mysla inni ,bo jesli by mnie obchodzilo ,to juz dawno bysmy nie byli razem. żastanawai mnie tylko ,że to dla wielu osob takie"dziwo".

Gość różowy polo koszulek
depeche15 - tak, jak wiekszosc miskow :)

ludzie zawsze byli zawistni wredni i zazdorsni a juz najbardziej w przypadkach ktore troszke odstaja od przyjetych norm (ktore notabene nie zawsze musza byc prawidlowe). wiec masz odpowiedz.

no ale w czym problem... wazne ze tobie z nim dobrze... a co sadza inni.. a jakie to ma znaczenie;))))? pzdr. ps. a swoja droga tez nie lubie patyczakow;)))

patyczak to patyczak- a szczuply to szczuply echh cremik... nie zauwazasz tej subtelnej roznicy?:):D

Gość Apricotka
Tak chciałam nawiązac dyskusje;). Ostatnio spotkałam sie ze zdziwieniem ze strony dawnych koleżanek ,że"taka fajna dziewczyna a ma takiego chłopa". Śmiac mi sie chce ,bo to wszystko takie powierzchowne .Nawet nie spytały ,czy jest fajny ,czy inteligentny ,tylko...czy bogaty:):). Tzn laski sądzą ,ze jak jest gruby ,to musi byc Blakem Caringtonem ,tzn posiedac jego konto.

Gość kosmo3
Smiac ci sie nie chce, bo inaczej nie zalozylabys tego topicu:D

jesli Tobie sie podoba ijestes z nim szczesliwa to co Cie obchodzi zdanie innych? mi sie grubi wizaualnie nie podobaja, wole juz chudych:) a ile ma wzr i ile wazy?

Gość Apricotka
Śmiać mi sie z głupoty ludzkiej. Taa ,cokolwiek teraz nie napisze ,to bedzie ,że jednak w ukryciu marzę o boskim macho:):)

Gość Apricotka
Blake Carington-słynny bogacz,gł bohater jakże ambitnego serialu "Dynastia". Wzrost 186,waga -ze 120kg

krimku, ty sie tak nie napedzaj, facet przynajmniej kogos ma czego nie mozna powiedziec o TOBIE kochanie :)

Gość czy to normalne jest
pytanie, gruby czy obleśny? cream patyczak to ten co wygląda jak patyczak, a jak nie wiesz co to jest to idź do sklepu zoologicznego i sobie obejrzyj!

jakie to kurwa pojebane mi brakuje 5 kg i przez to nikogo nie mam a grubas ma to jest pojebane

Gość no i co w związku z tym.......
tak brakuje ci 5 kg mózgu i 10 kg jaj