Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpadka niedoradka

No i wpadłam...

Polecane posty

Gość wpadka niedoradka

jak śliwka w kompot i co gorsza z facetem, z którym spotykałam się od dwóch miesięcy dopiero :-o Paranoja jakaś 😭 I co ja mam zrobić. Teraz rozwija się moja kariera zawodowa, nie mogę pozwolić sobie na dziecko.

Gość dajesz dupy to mysl
teraz juz za pozno :)

Gość wpadka niedoradka
dałam dupy, a teraz muszę myśleć co z tym fantem zrobić :( w zeszłym roku rozstałam się z facetem, z którym byłam 6 lat i pilnowałam zabezpieczeń jak oka w głowie, a teraz co? Pojebało mnie. To jakiś koszmar. Nic tylko upić się do nieprzytomności.

Gość aaaaahhhhhhhhhhahahaaa
masz pecha pasztecie tak to jest jak sie puszczasz na prawo i lewo...teraz sama zostaniesz z tym problemem a kariere to mozesz teraz zrobic jako kuchta lub panienka z agencji.....

Gość wpadka niedoradka
aaaaahhhhhhhhhhahahaaa - odejdź do książek, prukwo.

Gość piruriru tam tam
facet juz wie? nie pij, skoro jestes w ciazy ile masz lat? co rodzice na to?

Gość wpadka niedoradka
30 lat :-o facet nie wie i obawiam się, że nie będę miała odwagi aby mu o tym oznajmić.

Gość piruriru tam tam
no kurcze to dobrze ze nie 16 :) co chcesz zrobic? czemu mialabys mu nie mowic? skoro robisz kariere, jestes zaradna, to sama sobie z dzieckiem poradzisz, jesli zdecydujesz sie urodzic, nie musi Ci pomagac - taka informacja mu ulge przyniesie

Gość co wy pierczniczycie
a dlaczego niby nie musi? Bez jaj :O Przecież zostanie ojcem. Nawet jeżeli nie będziecie ze sobą, to mimo wszystko ma prawo wiedzieć o tym, że ma dziecko. No a później jeżeli okaże się facetem na poziomie to się dziecka nie wyrzeknie mimo tego, co się stanie z Wami. Głowa do góry, będzie dobrze :)

Gość a ja w tym samym wieku
może pogadaj z nim ? a jeśli zobaczysz, że zaczyna się zachowywać jak cham to powiedz mi coś wrednego, że i tak masz zamiar usunąć więcj o co mu chodzi, chciałaś mu to tylko powiedzieć cośtam zresztą wymyślisz ;)

Gość wpadka niedoradka
Sama sobie z dzieckiem poradzę, ale nie wiem czy chcę sobie radzić. Nie byłam gotowa na stały związek (ślub), a co dopiero dziecko. Wiem że powinnam być odpowiedzialna za swoje czyny, ale ja psychicznie chyba nie dam rady. Czemu nie powiem? Bo nie chcę łaski z jego strony.

Hm ale jaka to jest łaska????????? heh przeciez dobrze wiedzial jak bedziecie uprawiac seks bez zabezpieczenia to mozesz zajsc w ciaze hmmmmmmm

Gość wpadka niedoradka
a ja w tym samym wieku - myślałam o tym. I chyba właśnie tak zrobię. Nie chcę aby się nade mną litował, bo ja duża dziewczynka jestem, nie chcę z jego strony łaski, ale ma prawo wiedzieć, że będzie ojcem.

Gość co wy pierczniczycie
ale przecież to nie jest żadna łaska! Dziecko ma dwoje rodziców!

Gość piruriru tam tam
no ale o to mi wlasnie chodzilo z tym "nie musi" jak bedzie chcial to bedzia tata, dowiedziec sie musi - wydaje mi sie, ze masz moralny obowiazek poinformwania go, natomiast poinformuj go, ze moze moze byc tak zaangazowany jak chce, od niego to zalezy, a ty niczego nie wymagasz

Gość wpadka niedoradka
Z jego strony było zabezpieczenie z mojej nie było, a żeby było zabawniej wiedzieliśmy o pęknięciu prezerwatywy, a i tak nie łyknęłam postinoru z myślą, że i tak na pewno nic się nie urodzi :-o Pech.

Gość a ja w tym samym wieku
poradziłam Ci to bo byłam kiedyś w takiej sytuacji kiedy baliśmy się z chł że 'wpadliśmy' i usyszałam jego drwiący ton, że on ma nadzieje ze to nie jest jednak dziecko, wkoncu on na tym wiecej straci niz ja! zrobilomi sie cholernie przykro, i mnie zatkalo, a powinnam gnojkowi wtedy powiedziec ze chyba nie marzyl nawet o tym ze urodzilabym dziecko kogos tak wrednego, wiec jakiekolwiek stary ewentualne ponioslabym ja-zdrowotne po usunieciu. i do dzisiaj bardzo zaluje ze mu tego nie wygarnelam wtedy :( poczulam sie potraktowana jak jakis cholernie zbedny balast 😭 takze wydaje mi sie ze przynajmniej nie pocuzjesz sie dzieki temu ponizona jesli powiesz mu cos takiego.. aha do aborcji cie nie namawiam, samo powiedzenie o tym mysle ze i tak sporo ci da, ale ja na twoim miejscu raczej bym usunelo( chociaz jestem mlodsza sporo wiec nie wiem czy w wieku 30 lat nadal bede tak myslec..)

Facet powinien wiedzieć, że będzie ojcem. Niech sam zdecyduje czy chce brać odpowiedzialność razem z Tobą czy nie.

Gość co wy pierniczycie
no i stało się, trudno, za późno na żale. Swoją drogą, przestaję się dziwić, że dzisiejsi mężczyźni tak łatwo uciekają od odpowiedzialności. Kobiety same im to umożliwiają bo "nie chcą łaski" i same mówią, że "nic nie chcą na siłę" A przecież cholera dorosły facet wie doskonale skąd się dzieci biorą i że ryzyko zawsze jest, prawda? On będzie OJCEM, a to rodzi obowiązki, czy się Wam to podoba, czy nie. Przestańcie taktować facetów jak dzieci... :O

moja kumpela miala podobna sytuacje i dala rade tez znala go krotko ale sa razem i widze ze sa szczesliwi tez dasz rade a wy ludzie nie piszcie od razu ze autorka jest ku**a bo kazdy moze miec wpadke

Dla mnie jesteś iem skoro martwisz się co z twoją karierą a nie tym czy i jakiego tatusia będzie mieć ta dzidzia. A nazywać dziecko fantem jest żałosne. Nie zasługujesz na dziecko.

Gość wpadka niedoradka
co wy pierniczycie - i co gorsza masz 100% rację.

Gość wpadka niedoradka
gorgona - a gdzie napisałam, że zasługuję? Nigdzie. Tak, kariera jest dla mnie w tym momencie najważniejsza i jestem w stanie poświęcić wszystko, przynajmniej na dzień dzisiejszy. Chyba.

Gość omgfdws
usuń i po problemie.

Gość co wy pierniczycie
wpadka... - a nie dasz rady tego pogodzić? WIelu kobietom się udaje, dlaczego Tobie miałoby się nie udać? :) Kobieto, masz 30 lat, może to po prostu w jakimś stopniu przeznaczenie, że właśnie teraz tak się stało? ;)

Gość jak to zrobic
nie mow mu bo ci powie ze chcesz go na dziecko nabrac:D ja dzis [pozegnalam sie z niedoszlym tatusiem ;)

to chyba troche egoistyczne bo przeciesz to malenstwo w twoim brzuchu samo na swiat sie nie prosilo:-(