Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CCCVCVFVF

czy jesli sasiedzi pala ppaiersoy na balkonie i smierdzi mi w mieszkaniu to moge

Polecane posty

Gość starszykotlowy
jak myslicie madre glowy sasiedzi sa na mnie źli ja wypalam dziennie 1,5 paczki, żona 1 paczke i zawsze nabalkonie

Gość ha ha ha haakjk
jenk -> i ludzie sia na to zgadzaja, uchwala spoldzielni to jest lipa, w uchwale mojej spoldzielni byl zakaz wieszania anten na balkonach, wszyscy zaczeli tego przestrzegac, a ja sobie znimi zawalczylem, straszyli , straszyli itd. poswiecilem troche czasu pokazałem kilka wyrokow wlacznie z wyrokiem ze strasburga i jakos buzke zamkneli i antene powiesilem na zllosc 2 razy taka, jakas tam spizdziala uchwala spoldzielni nie stoi pnad wyrokami sadow, konstytucja itd. i moga wladze spldzielni takiego czleka w dupe pocalowac

" bazienka (po_prostu_ja@go2.pl) poczekajcie jeszcze troahce wejdzie ustawa o zakazie palenia w miejscach publicznych, zobaczymy co wtedy zrobicie. " DO TEGO NIE TRZEBA NOWEJ USTAWY ALE PRZESTRZEGANIA STARYCH.W KODEKSIE KARNYM SĄ USTAWY Z RODZAJU PRZECIW ZDROWIU I ŻYCIU I Z TYCH PARAGRAFÓW POWINNI BYĆ SKAZANI:O.

Gość to sobie zamykaj balkon
pala na swoim wiec możesz ich jedynie w dupe pocałować 🖐️

moga sobie robic jakies zakazy ale najpierw by musieli utworzyc zakaz produkcji papierosów, wierzysz w cuda :)

Gość misia pyti
Jeśli mają zrobić zakaz palenia w miejscach publicznych to chyba nie na balkonie? Balkon w końcu jest własny należacy do mieszkania? tak mi się zdaje. A jeśli nie. I jeśli balkon jest również miejscem publicznym to ja apeluję o całkowity zakaz palenia i wycofanie papierosów ze sprzedaży. Niech się państwo nie bogaci na palaczach ( a wiecie, że kokosy na papierosach zbija) Nie mozna palić nigdzie no to niech wycofają. Bo co będą sie bogadzic z fajek bo ludzie beda kupowac i beda sie bogadzic z mandatow, bo czlowiek nie bedziem ial wypalic wiec bedzie palil tam gdzie nie moze. Bez sensu. Dlatego albo budujemy palarnie z wentylacja tak aby kazdy mogl zajarac, albo nie mzieniamy nic w przepisach, albo wycofujemy fajki kompletnie!!! przynajmniej moze rzucę! bo jak są pod ręka to cieżko;/

Gość zorientowanawtemacie
Amant Wszech Czasów k.odwetowa (amantws@yahoo.de) " bazienka (po_prostu_ja@go2.pl) poczekajcie jeszcze troahce wejdzie ustawa o zakazie palenia w miejscach publicznych, zobaczymy co wtedy zrobicie. " DO TEGO NIE TRZEBA NOWEJ USTAWY ALE PRZESTRZEGANIA STARYCH.W KODEKSIE KARNYM SĄ USTAWY Z RODZAJU PRZECIW ZDROWIU I ŻYCIU I Z TYCH PARAGRAFÓW POWINNI BYĆ SKAZANI . Chłopie z Ciebie z tego co czytam to znawca ustaw jak z koziej dupy trąba ha ha ha

Gość zorientowanawtemacie
misia pyti -> balkon nie jest miescem bublicznym, jest to integralna czesc mieszkania tak jakby jeden z pokoi, wiec mozesz tam robic co chcesz

wiecie co wolę ten balkon niż wc, taki młody koleś mieszka nad nami i pali tam fajki, a pety potem wrzucał do szybu wentylacyjnego chyba zeby rodzice nie widzieli jak w muszli pływa, no i wybuchł pożar na kilku pietrach m.in. też w mojej chacie, nic przyjemnego, zalana chata, smór, pelno sadzy, dobrze że nie doszło do tragedii, więc powiem lepiej żeby te ciecie na balkonie paliły to chociaż wam chaty z dymem nie puszczą...

Gość palaczbalkonowy
balkonowi palacze łączmy sie i idzmy teraz zapalic na balknie papierosa na czesc tym co im smierdzi ha ha ha, ja ide zajarac na balko chodzmy wszscy

Gość zasmradzaj ich też jedyne
wyjście. Ja i tak wolę jak sąsiedzi palą na swoim balkonie, niż w ogólnodostępnej, jedynej w klatce, windzie. To jest dopiero przejebane, bo nie wiadomo kto to, a w windzie wiecznie najarane. Mimo, że dwa razy zdarzyło mi się zwrócić uwagę osobie, która paliła w windzie i jeszcze bezczelnie mi mówił, że to moja wina, bo on jechał na dól, a ja go ściągnęłam z powrotem na górę i teraz muszę z nim jechać :o.

Gość misia pyti
ee no to skoro to mó balkon to robię co chce to też jaram i smordzę to o co ta afera? jak będę palic w chacie, ale toworze okno to tez dym wyleci i co bedziecie m itez zabrac palic w domu?

Gość palaczbalkonowy
juz zjarałęm i powiem Wam ze chyba duzo ludzi to czyta bo co 4 balkon na moim osiedlu ktos jarał ha ha ha

Gość misia pyti
A ja palę przymusowy odwyk nic nie dałby. Najlepiej nie produkować i nie sprowadzać tego ścierwa do Polski!!! Ja palę, ale wydaje na to w chuj kasy, pewnie śmierdzę i wyglądam źle. Palę dopiero 2 lata i jak bym się zawzięła to bym rzuciła. Ale jak rzucić jak mój facet od 15 lat jara jak smok;/ Gdyby to gówno wycofali to przynajmniej by był zmuszony do nie palenia

Gość palaczbalkonowy
bazienka _> i co z tego ze jest na zewnatzr, nalezy do mieszkania nie tylko teoretycznie a le i praktycznie, idac Twoim tokiem myslenia to na osiedlu domow jednorodzinnych jesli sa male pdworka to na podworku tez nie mozna palic bo sasiadowi bedzie przeszkadzało, hi hi, , juz był taki jeden w historii co z wiatrakami walczyl i mu jakos nie wyszło :)

Gość palaczbalkonowy
widzicie dziewczyny walka z paleniem to jak walka zwiatrakami

Gość konstantin
a ja pale wszedzie i zawsze odpoalam fajke od fajki wszyscy moi znajmi juz sie do tego przyzwyczaili i przestali z tym walczyc, pale w domu, na balkonie w samochodzie w knajpie w barze, na balkonie swoim i znajomych , zawsze mam w rekumojego kochanego papieroska

Gość ojludzie
wiesz sa rozne upodobania jak tomowia jedni hoduja rybki drudzy lubia jak im skarpetki smierdza, wiec jedni lubia jesc mandarynki drudzy lubia palic papirsy i kazdy znich ma racje

Gość czyscioszekl
myjcie sie dziewczyny bo najbardziej wy smierdzicie pachy sromy stopy, a nie sie czepiacie paierosów, paieroski w porównaniu do waszego smrodu to fiołki