Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła jak cholera jasna

Po co się żalicie jak nie dzwoni i nie pisze? Gorzej jest jak

Polecane posty

moja tez tak wykonczył :D mial do niej smsy za grosza wiec wysylał jej ok 100 dziennie. Ona pisała ze idzie pozmywac - on pisał 5 smsów co robi, dlaczego zmywa, ze teskni, ze dlaczego nie odpisuje. Ona pisała ze idzie spać a on przez godzine próbował ja zatrzymac a potem wypisywał kolejne 2 różnego rodzaju pierdoły. Jak nie odpisała to potrafił wysłać kilka smsów z pytaniem co jest grane, jak nie odebrała tel to dzwonil co 30 sekund... racja lepiej jest jak odzywa sie 3 razy dziennie po kilka smsów i jeden tel kilku minutowy. :)

Gość musztardówka
jak dla mnie jak facet chce ciagłych zapewnień że go kochasz i próbuje sprawdzać czy go przypadkiem nie zdradzasz z innym lepszym, to facet nie ma za grosz pewności siebie... :(

złooo... moja tez tak wykonczył mial do niej smsy za grosza wiec wysylał jej ok 100 dziennie. Ona pisała ze idzie pozmywac - on pisał 5 smsów co robi, dlaczego zmywa, ze teskni, ze dlaczego nie odpisuje. Ona pisała ze idzie spać a on przez godzine próbował ja zatrzymac a potem wypisywał kolejne 2 różnego rodzaju pierdoły. Jak nie odpisała to potrafił wysłać kilka smsów z pytaniem co jest grane, jak nie odebrała tel to dzwonil co 30 sekund... racja lepiej jest jak odzywa sie 3 razy dziennie po kilka smsów i jeden tel kilku minutowy. Właśnie tak jak mówisz...ja czasami już dla świętego spokoju odbieram i odpisuje bo nie mam siły odpowiadać na pytania musztardówka jak dla mnie jak facet chce ciagłych zapewnień że go kochasz i próbuje sprawdzać czy go przypadkiem nie zdradzasz z innym lepszym, to facet nie ma za grosz pewności siebie... No ale co ja mam z tym począc?

Gość musztardówka
Nie wiem co masz począć :( Ja jestem pewna, że ja bym z takim facetem nie wytrzymała, albo bym mu wykrzyczała żeby nie pisał tak często albo po prostu bym się z nim rozstała... Ja nie znoszę jak mnie ktos kontroluje :O

musztardówka Nie wiem co masz począć Ja jestem pewna, że ja bym z takim facetem nie wytrzymała, albo bym mu wykrzyczała żeby nie pisał tak często albo po prostu bym się z nim rozstała... Ja nie znoszę jak mnie ktos kontroluje Nie, no nie będę zrywać z facetem którego kocham z tego powodu. Musze te sprawe jakoś inaczej załatwić tyle, że nie przychodzi mi nic do głowy. Rozmowy nic nie dają, krzykliwa nie jestem...nie wiem co zrobic

Gość musztardówka
Nie, nie!!! Ja nie radziłam żebyś zrywała przecież :) Ja napisałam że mnie jego zachowanie by do tego doprowadziło :)

na faceta mojej kumpeli podziałalo rozstanie :) jak mu powiedziała ze przesadza to na dzien, dwa sie poprawił a potem "atakował" ze zdwojona siłą, bo sie bał ze przez ten czas ona przestała go kochac... nic juz na to pewnie nie poradzisz, chyba ze zrobisz mu mega awanture :)

złooo... na faceta mojej kumpeli podziałalo rozstanie jak mu powiedziała ze przesadza to na dzien, dwa sie poprawił a potem "atakował" ze zdwojona siłą, bo sie bał ze przez ten czas ona przestała go kochac... nic juz na to pewnie nie poradzisz, chyba ze zrobisz mu mega awanture Więc sama widzisz..podziałało ale na krótko. Nie będę mu przecież burdy urządzać co drugi dzień bo sama zwariuje. A może ja go będę uprzedzać i sama zaczne atakowac, co?

a tak poza tymi ciągłymi smsami jaki on jest? zazdrosnik? moze pisze zeby miec choc troche kontroli - bo ten facet mojej kolezanki wlasnie po to pisał zeby ona nie miala czasu na nic innego. Dzwonił do niej kilka razy dziennie zeby sprawdzić czy siedzi w domu, czy sie z kims umówiła. Z czasem miała tego dosc do tego stopnia ze wyłączała kom na kilka h - tyle ze po jej włączeniu miala 20 smsów i kilkanascie połączeń. To juz choroba...

Poza smsami i telefonami super gościu :) Czy zazdrosny? W sumie to nie okazuje - no chyba że te wiad o tym świadczą

no on wlasnie przez te smsy kontrolował ja niemal co 5 minut. Moze Twoj po prostu sie tak przyzwyczaił choc dla mnie to i tak nie jest normalne. Mnie mecza takie smsy, bo jak mam cos waznego do pwoeidzenia to dzwonie. Mowimy sobie dzien dobry, jak mija dzien, dobranoc. I to wszytsko, po co wiecej?

Mnie również to męczy i nie wiem jak z tym walczyc. Tłumaczyłam i tłumaczyłam a tu nic

terapia szokowa :D wyłącz telefon na kilka h - jak sie zapyta dlaczego to powiedz ze chciałas odpoczac (nie mow mu ze od niego) ze po prostu chcialas troche spokoju, bez zadnych tel, smsów :) rob tak czesciej, moze koles w koncu załapie :)

sama nie wiem....trzeba pomyśleś o jaimś sposobie, awanturze :p