Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TymoteuszK

czy wypada abym dla mojej przyjaciółki kupił sukienkę i jej podarował ?

Polecane posty

Gość TymoteuszK

Znam dziewczynę już kilka ładnych lat ale zawsze byliśmy na stopie przyjacielskiej, to znaczy pomagaliśmy sobie w różnych sytuacjach życiowych , ona ciągle w spodniach od wielu lat i różne dżinsy zaklada albo z materiału , wiem że mało kasy zarabia, więc mam taki pomysł aby kupić sukienkę - rozmiar uniwersalny 36-38 dla wzrostu 165 cm. do kolan , ona ma biust 65 B , mam takie sukienki upatrzone, rozmawiałem ze sprzedawczynią , sukienki są w kolorze błękitu połączone z fioletem albo w kolorze kremowym, kosztują trochę ponad 250 zł. ale chcę zrobić mojej przyjaciółce prezent , czy kupić , a może nie zechce założyć sukienki ponieważ nie potrafi chodzić w sukience ?

Gość mysle ze to bedzie
bardzo zobowiazujacy prezent. lepiej wybierzcie sie razem na zakupy i wtedy zasugeruj, ze na pewno slicznie by wygladala w sukience, to moze sobie kupi

Gość Kathrina ....
Albo wersja pomiędzy ... czyli prosisz ją o pomoc w zakupach ... i przypadkiem wpadacie do upatrzonego sklepu .. niby od niechcenia rzucasz, że fajnie by wyglądała w takiej sukience ... i powoli nakręcając się,. prosisz aby przymierzyła .... w tym czasie wyjdzie, czy nie nosi, bo ją nie stać, czy nie toleruje sukienek .... Jak przymierzy możesz kupić .. będzie naturalniej i pewniej ...