Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdii2400

pytanie..akademik?stancja?Wroclaw

Polecane posty

Gość magdii2400

pomozcie..zamierzam sie uczyc to zaznaczmy odrazu no i ucze sie niestety dosc specyficznie a mianowicie na glos!!!!!! co robic?jak jest w akademiku?

Gość musztardówka
zależy na jakie osoby trafisz ;) Ale tak czy tak bedziesz musiała się uczyć na głos albo na korytarzu albo w pokoju jak nie bedzie wspólokatorki ;) Moja współokatorka tak właśnie robiła :)

Gość a co do mnie
a jaki akademik? w akademiku najlepiej sprawdzaja sie osoby ktore nie musza duzo kuc ktorym szybko i latwo przychodiz wiedza, jesli musisz miec cisze to lepiej miec swoj wlasny pokoj ale dzis we Wrocku to rarytas:)

Gość magdii2400
akademia medyczna..no wlasnie kurde..nie jestem typem imprezowiczki..no i sie ucze glosno!!niestety... ale z drugiej strony hmm kusi akademik,przydalo by mi sie poznac ludzi troche bo zdziczeje calkiem.

Gość gfhfgh
W medycznym raczej powinno być spokojnie :) Oczywiscie najlepszy jest pokoj jedosobowy ale to wydatek minimum 500zł na miesiąc. Jako studentka(kobieta) i do tego z medycyny masz na szczescie dostęp do najlepszych ofert.

Gość a co do mnie
na medycznej i tak zdziczejesz, myslalam ze polibuda, wtedy akademik heheh to najwieksze pijusy

Gość magdii2400
500 zl mowisz..hmm to nie wiem czy jednak nie taniej mi wyjdzie stancja i mozliwosc spokojnego uczenia sie na glos? a z tymi pokojami w akademiku jest tak ze moge sobie wybrac?wiem durne pytanie..ale nie wyobrazam sobie mieszkac z kims i mu ciagle sie uczyc:P no soory ,nie bede nikomu zycia tak umilac;)

Gość musztardówka
na pierwszym roku raczej możesz zapomnieć o wybieraniu sobie współlokatorów :P Wrzucą cię tam gdzie jest miejsce ;)

Gość musztardówka
chyab że chcesz mieć jedynkę to jak będzie wolna to Ci dadzą a jak bedzie ją chciał np ktos z II roku to on ma pierwszeństwo ;)

Gość magdii2400
aha,takie buty..a orientuje sie moze ktos jaki jest najbardziej ,,sensowny akademik medyczny"???

Gość gfhfgh
Przepraszam, niedokładnie napisałem, te 500zł odnosi się właśnie do wynajmowania pokoju na mieście :| Nie wiem jakie sa ceny akademika na UM ale na pewno nizsze :) Na Polibudzie dwuosobowy pokoj to 300zł a trzyosobowy 280.

Hej:) jestem studentka uniwerystetu wrocławskiego i chciałabym sie dowiedziec czy nikt w roku 2013 z przyjetych do domów studenckich nie chce zrezygnowac ze swojego miejsca. Jeśli jest ktoś taki będe wdzieczna za informacje!