Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Somorete

Oddam malutkie YORKI za darmo w dobre ręce.

Polecane posty

Ten tytul to takie małe kłamstweko, byście weszli namój topic i mi doradzili:D A więc po wakacjach zaczynam II klasę liceum o profilu humanistycznym, ale od zawsze moim marzeniem były studia weterynaryjne. Niestety, w szkole nie mam co liczyć na przygotowanie do ROZSZERZONEJ MATURY Z PRZEDMIOTÓW TAKICH JAK: BIOLOGIA, CHEMIA i idac do tej klasy mialam zamiar uczyc sie sama w domu. Cały rok mi zleciał i juz czesc wakacji a ja kupilam podrecznik do biologi do piewszej klasy i nawet go nie otworzyłam. Z chemii nic nie umiem, bo nasza nauczycielka boi sie mówić. Boje sie, że nie odołam, strasznie sie tego boje, bo te studia to moje najwieksze marzenie zycia!!! Musialabym opanować: 3 podreczniki do biologii wyd. OPERON z czego kazdy ma po około 400 stron oraz 3 podr. do chemii wyd. OPERON tez chyba po tyle stron Do tego vademecum, testy..KIEDY?? Boje sie, ze bede zalowac mojego lenistwa i odkładania na później do konca życia 😭:(:( Czy moge to jeszcze jakos nadrobic?

Gość /valdi z koziej dupy/
nie będzie fajnej dyskusi nikt tu się nie będzie wypowiadał bo ten temat jest denny

Gość wyyyyyluzuj
na szczescie yorkow nie lubie A KTO SIE UCZY OD PIERWSZEJ KLASY DO MATURY????? serio nie masz sie czym przejmowac ja bylam w klasie jezykowej i na chemie zdecydowalam sie w 3 klasie dopiero. probna w grudniu napisalam na 20% oczywiscie mega zjeby od nauczycieli i rodzicow zaczelam sie uczyc od zupelnego zera gdzies tak w lutym i zdalam rozszerzona chemie na 80% aha i nie trac czasu na podreczniki !!!!!!!!!!! 400 stron to tylko sie zniechecisz!!! i mozna sie zalamac... proponuje jakies zajecia w szkole dodatkowe jesli masz, korepetycje i dobre vademekum

Gość wyyyyyluzuj
biorac pod uwage ze ty chcesz zdawac 2 przedmioty to proponuje zaczac gromadzic materialy pod koniec 2giej klasy, zeby miec na tip top wszystko przygotowane. w wakacje sie odprezyc i nie przejmowac i od wrzesnia zaczac nauke...a tak juz uczyc sie na maxa kolo stycznia. nie ma co wczesniej przesadzac, mozna sie wykonczyc.... ja sie uczylam na okraglo dzien w dzien przez 2 miechy.... jesli mialabym tak dluzej ciagnac chyba bym padla

Gość wyyyyyluzuj
do - obsrana szmato ty na yorka cie nie stac ze sie tak bulwersujesz?

Gość migda124
powiem CI jedno!!!!!!! nie stawiaj na te podreczniki ,w tym roku byl identyczny rysunek jak w 1 klasie w kwiatkach tulipan....pytali o elementy ... napisalam dzialki okwiatu a w kluczu byl okwiat! poszly pkt.jestem zla..nei dostalam sie na studia..mam dola.. i ten:)nie stawiaj w zyciu na 1 karte..a mysl ze bedziesz sie uczyc przed maturą rok,2 ,czy 3:P jest malo realny:)wiem po sobie..uczylam sie cale 3 lata... nie mialam sobie nic do zarzucenia..... takie zycie:)brutalna rzeczywistosc..powodzenia:)