Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Somorete

Poradźcie mi coś w tę środową, upalną noc..

Polecane posty

A więc po wakacjach zaczynam II klasę liceum o profilu humanistycznym, ale od zawsze moim marzeniem były studia weterynaryjne. Niestety, w szkole nie mam co liczyć na przygotowanie do ROZSZERZONEJ MATURY Z PRZEDMIOTÓW TAKICH JAK: BIOLOGIA, CHEMIA i idac do tej klasy mialam zamiar uczyc sie sama w domu. Cały rok mi zleciał i juz czesc wakacji a ja kupilam podrecznik do biologi do piewszej klasy i nawet go nie otworzyłam. Z chemii nic nie umiem, bo nasza nauczycielka boi sie mówić. Boje sie, że nie odołam, strasznie sie tego boje, bo te studia to moje najwieksze marzenie zycia!!! Musialabym opanować: 3 podreczniki do biologii wyd. OPERON z czego kazdy ma po około 400 stron oraz 3 podr. do chemii wyd. OPERON tez chyba po tyle stron Do tego vademecum, testy..KIEDY?? Boje sie, ze bede zalowac mojego lenistwa i odkładania na później do konca życia Czy moge to jeszcze jakos nadrobic?

Gość /valdi z koziej dupy/
nie będzie fajnej dyskusi nikt tu się nie będzie wypowiadał bo ten temat jest denny

Gość też licealistka
A czemu nie wybrałaś już na początku klasy o profilu bio-chem? Byłoby łatwiej:) Ale jeśli weterynaria to marzenie Twojego życia-nie rezygnuj z niego!!!:)

Gość No to albo
osoby, albo profil, zdecyduj co wazniejsze. Pozostaja korki u dobrego nauczyciela, ale to sporo kosztuje

Gość Wyciśław Wcisło
może wybierz krokodylologie? praca na Florydzie czyli świat stoi otworem.