Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanessaaa

co ja mam zrobic....

Polecane posty

kochamy sie z mężczyzną który ma żone i ma dziecko. on chce byc ze mną...che ze mną zamieszkać...twierdzi ze nie kochał i nie kocha żony i był zmuszony być z nia tylko dla dziecka, kompletnie im sie nie układa, on powiedział o mnie wojej rodzinie i znajomym i wiem to wszystko równiez od od osób trzecich. jest nam razem wspaniale. nigdy nie mieszałabym sie w szczęśliwa rodzine lecz on szczęśliwy nie jest. dzisiaj złapałam strasznego doła:( i napisałam mu pare nie miłych rzeczy, m. in. ze ja nie moge byc dla niego kochanką, i ze on musi wybrac i juz zdecydowac co z nami. on twierdzi, ze nie ma o czym decydowac bo juz zdecydował i chce byc ze mną...sadzi ze po miesiącu juz od niego wymagam zmian itp. To jest bardzo uczuciowy i wrażliwy facet i juz czasami boje sie mu cokolwiek napisac bo on sobie wszystko bierze do serca. Powiedziałam mu ze ja poprostu nie bede spokojna dopoki nie bede miała jasnej sytuacji i boje sie ze on nic nie zmieni wtym swoim postanowieniu. dostałam od niego smsa ze dlaczego mu to zrobiła,...czy chciałam sie nim tylko zabawic...czy tylko dla sexu...:( nie wiem co mam zrobic...czy jeszcze czekac...nie naciskac...on chce zmian ale nic mi nie mowi co jak i kiedy, twierdzi ze juz wkrotce sie do niego przeprowadze. co ja mam myślec i co robic...:(

znamy sie juz dwa lata i wiem ze on nie byłby zdolny do takich kłamst, aby mnie tak oszukiwac...poprostu mnie nachodzą takie myśli i dołki ze moze on tylko tak mówi a i tak nic nie zmieni..a ja sie boje zostać poraz kolejny skrzywdzona..:( napisał mi ze formalność troche potrwa...ale praktycznie juz jest koniec z jego małżeństwem.

Gość michalbass
nie wiem czy jestes naiwna czy głupia,zal mi ciebie

Gość niach_niach
Kobieto wiej od niego i to jak najprędzej. Skoro przez dwa lata nie ruszył dupy żeby tę sytuację doprowadzić do finału to tego nie zrobi. Ty się boisz do niego napisać bo nie wiesz jak zareaguje? O to mu właśnie chodzi! Chce Ciebie mieć na boku. I nie wierz w to co mówi bo karmi Ciebie słodkimi kłamstewkami. W ogóle to jak mogłaś wpakować się w związek z żonatym gościem? Po jaką cholerę Ci to było? Dwa lata i nic z tego nie masz. Nie liczyłabym na to, że facet zostawi żonę :o

my spotykamy sie ze sobą od dwóch miesięcy. a nie od dwóch lat. od dwóch lat sie znamy.

i wierzysz w jego wielka milosc po 2 miesiacach? ja na Twoim miejscu poczekałabym na jego rozwod a poźniej pchała sie do jego lózka... wiem, czasem cieżko sie powstrzymac ale kochanka nie chcialabym byc nigdy w zyciu. Skoro tak Cie facet kocha to dlaczego sie nie rozwiedzie?

zal.pl skoro jestes z nim dwa lata i przez te dwa lata nie rozwiodl sie z zona to chyba o czyms swiadczy.. uwazam,ze jesli faktycznie mu zalezy na tobie powinien zalatwic sprawy zwiazane ze swoim zyciem osobistym, a dpiero potem ukladac sobie zycie na nowo... to bardzo wygodne miec kochanke i zone... jakze mozesz sie na to godzic? nie ma znaczenia czy jest szczesliwy w malzenstwie czy tez nie... oficjalnie jest zonaty.. a takie glupawe tlumaczenia sa zenujace

jest nieszczęśliwy z małżeństwie, ale to z żoną mieszka, do zony wraca, obok żony się budzi i zasypia, z nią je obiad, wychowuje dziecko, jeździ na wczasy, ma wspólne sprawy itd. Ale Ciebie kocha :P Tak, tak, Ty jesteś naważniejsza :D :D :D