Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help me help me help me help

Dziki szczurek w mieszkaniu!!!

Polecane posty

Mam w domu dzikiego szczurka. Chcę się dowiedzieć na jakie ewenyualnie choroby jesteśmy narażeni i jak się uchronić przed tym. Szczura nie chcemy uśmiercać. Jest i tak zaziębiony i słychać w nocy jak biedak kicha :( Kiupiłam łapkę, która nie zabije go i będzie można go wypuścić na wolność.

Gość ///valdi z koziej dupy///
nie będzie fajnej dyskusi nikt tu się nie będzie wypowiadał bo ten temat jest denny

Gość latttee
a jakiego jest koloru????????? moze to jakis domowy i komus zwial

Gość -/-valdi z koziej dupy-/-
nie będzie fajnej dyskusi nikt tu się nie będzie wypowiadał bo ten temat jest denny

Nie to typowy dzikus. Miałam kiedyś szczurki i trzymałam przez ładnych parę lat, teraz mam świnki. Także na pewno dzikusek, kolor taki brunatny, aguti. Wyparzam rzeczy z których jemy ale nie wiem czy to wystarczy.

Gość no to ladnie
juz zdazyl sie przeziebic :O kup mu jakis syrop lepiej,bo na dobre sie biedak rozchoruje :classic_cool:

Gość ====valdi z koziej dupy====

Chciałam się tylko dowiedzieć jak można się uchronić przed chorobami. Szkoda, że nikt poważny nie doradził niczego sensownego :( Kochamy zwierzęta i nie uśmiercami ich! Szczur to także zwierzę Boskie, został powołany na świat i nie mam prawa go zabijać. Każdy chce żyć

Gość kalooooooszeeeeeee
zlapac i wypuscic! wiesz zwierze zwierzakiem ale chyba zdrowie twoje i reszty domownikow wazniejsze!!! a z tym lekiem to mozna podac echinacea jest w aptece bez recepty i podaje sie szczurkowi 2 krople dziennie, ale to chyba zly pomysl bo jak mu bedziecie dawac jesc to za cholere was nie opusci! ps: ktos pisal ze by nie usnol jaby po domu latal szczur.. hehe po moim lataja az dwa! jeszcze jest 7 trzydniowych maluchow ktore na razie tylko leza w gniezdzie

Gość gryzonie są kochane
szczurki sympatyczne i poczciwe :) myszi zabawne , pocieszne i takie niewinne ❤️ świnki wesolutkie przytulanki , prawdziwi mali przyjaciele zamiast psa jeśli ktoś nie może mieć 🌻 szynszyle słodcy rozbójnicy :D

Gość myszki mam dwie
i wspinają się po linach które mają w klatce, biegają po pięterkach i w kołowrotku :) Świnki też mam dwie są wspaniałe!! Bawią się w tunalach i myją się nawzajem :) Chodzę z nimi na łąkę i tam w cieniu jest ich Oaza pełna mleczy i trawy którą kochają :D