Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goll

Trójkąt!!! czy warto???

Polecane posty

Gość goll
nie lubi się IKI ???

Gość goll
IKE... przepraszam za błąd

to forum od dawna jest bardziej czatem niż forum czyt. od momentu, gdy ike wziela sie za torpedowanie tematow zs- to bardzo miłe, że mnie o to podejrzewasz:) niestety jak tu przyszłam to tak już było:P swoją drogą w torpedowaniu tematów w niczym ike nie ustępujesz- a nawet poważnie mnie pod tym (jednym , jedynym) względem wyprzedzasz :P

ike niektórzy bardzo lubią, niektórzy nie to zależy jak bardzo ktoś bierze do siebie to, co ike pisze:D

zs-odpowiem ci poważnie i szczerze- dla zabawy:)

Chodzi o taki spontaniczny seks z kimś kogo nie znamy, chodzi tu bardziej o chęć dania frajdy partnerce, czysta fizyczność, ten trzeci jest tylko po to by sprawiać dodatkową fizyczną przyjemność partnerce. Dla faceta dochodzą dodatkowo bodźce wzrokowe, jakby inne ujęcie jego seksu z partnerką. romantyczny seks we dwoje na co dzień, a od czasu do czasu taka dzika fizyczność. Jakby i takie podejście miała partnerka to mógłbym spróbować, choć jest strach, że w jej oczach można stracić na "męskości" że daje ją posuwać innemu, podczas gdy chodzi tylko o dawanie jej większej przyjemności. A sam seks tak jak na filmikach w necie. No i jest ten minus ocierania się czasem o innego kolesia. A jak to panie widzą w takim wypadku? odgrzany kotlet.

goll => Po trójkącie 2k+m może cię zostawić. Po układzie 2m+k zostawi cię na pewno.

Gość Asia mężatka
Nie wierzę to co czytam :D:D:D:D Sex w trójkącie to jest przygoda, spełnianie fantazji. Przeżyłam już wiele takich układów. Raz ja byłam jedna, raz on był jeden, czasami bawimy się z inna parką w różnych układach i ani nie ma mowy o rozwodzie, anie nie ma mowy o nudzie, ani nie ma mowy o rozstaniu. Jak nie przeżyłyście to nie gadajcie głupot. Skoro facet przyszedł do autorki wątku z taka propozycją to świadczy o zaufaniu jakim ją obdarza - nie szuka takich uciech poza związkiem. A takie rzeczy jak tu wypisujecie ?? czysta teoria.

Gość Chloe_90
Ja nie zdecydowałabym się na żaden rodzaj trójkątu. Ja i mój facet nie moglibyśmy się sobą z kimś dzielić.

Gość andrrrr
zboczony :O

Gość nikipol
no i tu jako jedyna aska miala racje,temat stary ale wasze poprzednie wypociny traca normalnie zasciankiem,i jako facet bedacy w stalym zwiazku powiem jedno,tak warto!2k 1m i odwrotnie,ale skoro wypowiedzieli sie pare lat wstecz ludzie uzywajacy slowa "spermom"to wiele tlumaczy te wypowiedzi xD.pozdrawiam ludzi wiedzacych co to dobra zabawa,tych co wiedza ze nie kloci sie to z normalnym zwiazkiem...

Jesli wy po 3 latach niby udanego zwiazku chcecie bawic sie w trojkaty to co bedziecie robic za kolejne 5 lat? Sex grupowy? Wiele zwiazkow nie jest gotowych na tego typu praktyki i taki sex ma potem odwrotny skutek do zamierzanego.