Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goll

Trójkąt!!! czy warto???

Polecane posty

Gość goll
DO - KOMICZNIE: Chyba zle zrozumiałaś.. On nie chciał faceta. nie zgodził by się na to. To ja powiedziałam że jeżeli by wyszła taka sytuacja to tylko z drugim facetem bo ja z zazdrości o niego nie chciałabym laski.

nie no wytlumacz mi te swoje madrosci czy to ze lubie seks analny Cie tak zbulwersowało? to ze lubie sie bawić wibratorem? uwielbiam ludzie ktorzy wypowiadaja sie w temacie w ktorym nie maja zielonego pojecia uwielbiam ludzi, których zdolności interpretacyjne są bliskie zeru i maja pretensję do rozmówcy o coś - czego w ogóle nie powiedział :D

Autorce jest dobrze \"na jeden bat\". I niech tak zostanie. ;) Zastanawiała się tylko nad możliwością i konsekwencjami ewentualnej realizacji fantazji erotycznej partnera. Zdecydowała się nie realizować jej i ... dobrze. Fantazje erotyczne są po to, by fantazjować, a nie po to, by je realizować. Niektóre z fantazji są bardzo... niecodzienne i mają prawo takie być, ale próba realizacji tych fantazji nie zawsze jest dobrym pomysłem.

Gość jajho
no przepraszam ale to nie moja wina ze nie potrafisz odpowiedziec na proste pytanie :) albo piszesz cos czego inni nie potrafia zrozumiec :) pytam grzecznie o co CI chodzi a Ty swoje...

Gość Złoty
Ikuś :o :o :o na dwa baty :o :o ale lepsze to niż trójkąt!!!!!!!!! penek męża jest większy czy wibrator ? :P ;)

jajho to proste tak zachwalałaś wibrator, że zażartowałam sobie, że może i męża wymienisz na takie cacko- ot tyle:) proste, łatwe i wyjątkowo przyjemne w użyciu? :P

cześć złoty:) może zajrzysz na topik zielonej? bo biedna płacze, że nikt nie chce z nią gadać :)

Gość jajho
no widze ze Ty tez nie zrozumialaś mojej wypowiedzi. Wibrator zamiast 2 facet jest zajebista sprawa i to polecam autorce. A to ze z niego korzystam wcale nie znaczy ze mam fajtłapowatego faceta z małym członkiem :)

Gość Złoty
Ikusia podja mi linka prosze szukałem wczoraj nie mogłem znaleźć :o :(

oh bosz zrozumiałam- doskonale nie wiesz co to są żarty?

Gość Złoty
CZEŚĆ IKUŚ 👄

złoty nie widzisz topiku wypisanego wielkimi literami??:D przeleć całą stronę a znajdziesz:) topik jest podniesiony wierzę w ciebie 🌻

Gość jajho
wybacz ale tu na kafe trzeba pisać jasno i wyraźnie, bo cokolwiek sie nie powie (aborcja, anal, seks przed slubem, DT) i juz ludzie sie wpierdalaja, wysmiewaja, komentuja jakby takie cos bylo zbrodnia wojenna. Dosc mam takich durynych komentarzy i zartów, bo ludziom sie nudzi i chca byc zabawni. Czesto im to niestety nie wychodzi i jak bylo w tym przypadku dochodzi do nieporozumienia. Ty moze zartowałas ale inny jeszcze przez 3 h komentowałby moje zycie seksualne jakby to bylo jakies przestepstwo. I tak znam sie na zartach ale tu na kafe nigdy nic nie wiadomo.

Gość Złoty
Ikusia proszę bądź milsza dla Zielonej

Ty moze zartowałas ale inny jeszcze przez 3 h komentowałby moje zycie seksualne jakby to bylo jakies przestepstwo. I tak znam sie na zartach ale tu na kafe nigdy nic nie wiadomo. :D:D:D pozwól, że na kafe będę pisać tak jak mi się podoba i ciesz się, że chciało mi się wyjaśnić ci cokolwiek znaj moje dobre serce:)

złoty- ależ ja do zielonej nic nie mam:) zasadniczo to ona wylewa swój jad na moją osobę :) a tego zabronić jej i nie mogę i nie chcę :)

Gość jajho
teraz juz wiem dlaczego tak duzo osób tu na kafe za toba nie przepada... och dziekuje ze nie potrafiłaś mi nic wyjaśniac i ze nie potrafisz uszanowac faktu ze ktos jest inny od ciebie. milego dnia ci zycze.

przecież wyjaśniłam:) inny ode mnie? bo nie ma poczucia humoru??:D a to już nie jest mój problem:)

Gość goll
nie wiem już o co tu chodzi.. kłócicie się i już całkiem jakieś dziwne tematy..

teraz juz wiem dlaczego tak duzo osób tu na kafe za toba nie przepada... bardzo delikatnie to ujęłaś :D większość osób na kafe mnie wręcz nienawidzi :D

Gość hehhe gdzie tam nienawidzi
po prostu je ike irytujesz bo glupia osoba z ciebie i tyle.

nie wiem już o co tu chodzi.. kłócicie się i już całkiem jakieś dziwne tematy.. troche wiecej czasu na kafe i zobaczysz, ze to norma :-)

Gość fdgfdgdfg
kolejny analfaanabeta pisze się trujkont!!

po prostu je ike irytujesz bo glupia osoba z ciebie i tyle. aleś mi dowaliła- nie wiem czy z tego wyjdę :D

Gość goll
"trujkont" to jest z Ciebie.

Gość goll
dzięki.. Fajnie jest tu z Wami.. Nie sądziłam że to taka dobra zabawa. Na stronę trafiłam przez przypadek. ALE FAJOWO..

to forum od dawna jest bardziej czatem niż forum;)