Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vampire

Nie, ja się nie pierd.....lę w tańcu!

Polecane posty

Ta;) zazdrosć zła rzecz ale cóz jest w ażdym, moja nowa czasem zatrzymuje sie na ulicy bo kogoś zerknie podobnego do swego byłego , zatrzymuje sie bo jak mi mówiła nei chcaia by się juz nigdy z nim spotkac

A co do mojej nowej zobaczymy co z tego wyjdzie, narazie miesiac ze mna wytrzymala, i tak sie jej medal za to nalezy;)

Gość O rany..
Jeszcze Teraz potrafię sie ucieszyć, że : grubsza-brzydsza- głupsza :) , a już %-ty rok.. :P ..Tacy Jesteśmy, po co Udawać... :D

zobaczymy co z tego wyjdzie, narazie miesiac ze mna wytrzymala," i po miesiacu oznajmiasz jej ze ja kochasz ? ? ?

Gość O Rany...
..zamiast cieszyć się, że Ktoś nas przytulił i pozwala nam Lizać Rany.. :D ..A To Jest Wartość.. :)

No dokladnie;) a jak Cię coś wkurwa to nawet jesli byś znał cała ksiegę szlechetności i miał ja w jednym palcy to dasz sie poneść;) cóz nie wszyscy są tacy kulturalni jak aktorzy w klanie:P albow D jak dekiel - a ludzie na siłę wzoruja takie zachowania bo jest ono DOBRE - pieprze dobro:P jedna kolezanka mi powiedziała kiedyś Ceville każdy dobry uczynek musi byc ukarany" i coś w tym jest:P a już napewno nie będe dobrym wobec ludzi którzy mają moje uczucia za nic - taki juz jestem

Gość black ice
też mi coś... niektórzy kochają po 2 tygodniach, jak moja znajoma np:) wiesz różni są ludzie...

regres jestes razem mesiac znamy się dwa:P tak oznajmam jej ze ja kocham bo to czuję, czemu miałbym niby nie oznajmiac?

Gość O Rany...
..Trzymaj się Vampirze.. Dziewczynie mów, co przeżywasz.. Będzie jej przykro, ale ..Zrozumie.. a jeśli nie- odejdzie.. i też dobrze: jeśli tego nie wytrzyma, będzie Uczciwie.. :)

Nie podoba mi się Twoje zachowanie. Ja bym jednak uniosła się dumą i nic nie napisała. A co jak w ramach zemsty Twoja eks napisze coś do Twojej nowej dziewczyny? Wziąłeś to pod uwagę? Kobiety są mściwe i nigdy nie zapominają więc raczej możesz się tego prędzej czy później spodziewać. A tak na marginesie to ciągle myślisz o byłej... ;P

black ice ba są tez tacy co wyznaja uczucia po pierwszej randce :D tylko czy to jest szczere ? i zgodne z prawdą ? bo wiesz... niektórzy mowią po tygodniu kocham cie bo: 1) nie chcą zostac sami 2) bo mama napiera na ślub 3) bo zaliczyli wpadke i pasowało by sie hajtnąć :P prawdziwe uczucie chyba wymaga czasu ? a czym że jest miesiac ?

lily no myślę:P ewniebęde myslał i to dluugo, tak jz mam że bólu nie zapominam... cóz moja ex nie ma co jej napisac bo moja nowa dziewczyna w necie nie istnieje, jedynie mi moze cos odstawić, cóż niech spróbuje;P zreszta ex to bardziej facet niz baba nie zniży sie do poziomu zabaw w msciwość:P

Gość onaWrocccc
i dobrze zrobiłes brawo :D hehe

Gość O Rany...
.Ból sie sam wypali.. uwierz (nie w ducha.. :D ) :D

racja, ale nie znamy sytuacji autora, może ona na prawdę kocha...? Wątpię, by był 17 letnim szczeniakiem nie odróżniającym zauroczenia od miłości... u każdego to uczucie rozwija się indywidualnie, mnie potrafi zająć to nawet 5-6 miesięcy by móc stwierdzić, że kocham na prawdę.. ale nie potępiam tych, co potrafią szybciej, fajnie mają:)

regres kwestia jest to co uważasz za prawdziwe uczucie, czasem "prawdzwe uczucie" odkrywa się jak Cię nagle zostawi, czasem w monotoni szarych dni, zcasem przez wpadkę, dlaczego? Bo miłośc to tylko iluzja;) taki pryzmat składają sie na nia wszystkie uczucia jak na biel światła 7 kolorów teczy, prawdziwa miłośc to odpowiedzialnośc bycie przy kimś trwanie , to jest dla mnie prwdziwe uczucie ityle... cała otoczka unesien wzlotów to przeminie, a milośc taka jak w filach lbow romantyźmie co dwoje kochają sie na zabuj cóz w rzeczywistości nie znalazłem takiego przypadku, zawsze jedno kocha mocniej drugie zlewa, albo się sobie nudzą

zreszta ex to bardziej facet niz baba nie zniży sie do poziomu zabaw w msciwość Świadczy to tylko o tym, że Twoja była ma więcej kultury osobistej niż Ty :P Nie obrażaj się ale tak jest :P I jak to czytam to zaczynam się bać o swoją skórę 😭

jak sie z kimś jest i wytrzymuje to kazdego można pokochac, kazdy ma w sobie coś co zaimponuje, waza jest tez nutka pożądania i lekiej tajemniczości a w moim nowym zwiazku wszystko to jest i czuję się w nim spelniony ( jako facet) i szczęśliwy a co najwazniejsze przy mojej Gosi czuję się spokojny

tak oznajmam jej ze ja kocham bo to czuję," a oznajmiasz jej tez o innym uczuciu ? o uczuciu do ex ? :P nienawisci i zalu

lily a niech sobie ma:P kulturalny mogę być dla innycha nie dla niej;) i tyle:P oj bój się jesli amsz zamair zostawic faceta:P

Gość onaWrocccc
co do kochania i słowa "Kocham Cię" mówili mi to faceci do jednym dniu, po tygodniu , po dwóch(po dwóch to mi się nawet oświadczył), po miesiącu ... i nie wierzyłam nikomu ..bo jak mozna kochać kogoś po tak krótkim czasie jeśli się kogoś dobrze nie zna (no chyba że para poznała się wcześniej) , nie wierzyłam żadnemu facetówi który to powiedziałam po takim krótkim czasie , dopatrywałam się drugiego dna i myślałam czemu mnie okłamuje ... rozumiem zauroczenie, fascynacja ,pożądanie ,ale miłość rozmawiałam kiedyś z kolegą i powiedział mi on że faceci nie umieją wyrażać uczuć , jak jest dobrze , kobieta jest fajna to mówią że "kochają ją", nie wiedzą jak to powiedzieć inaczej , poza tym stwierdził że faceci na początku bardziej się angażują

i szczęśliwy a co najwazniejsze przy mojej Gosi czuję się spokojny" kolego i zycze ci tego z całego serca :) byle bys tylko skupiał swoje emocje na niej ... nie na byłej to bedzie wszystko ok ... i jeszcze jedno .... prawdziwe uczucie miłosci puszcza w niepamiec uczucia nienawisci i zalu ( czego u ciebie ;) nie widać )

wniosek ex nie kochalem prawdziwie:P:P:P i dobrze bo nie zasługuje na to:P

Vampire ale nie rób już tak więcej. Po co Ci to :) A niech sobie żyje ze swoim nowym chłopakiem. Ty się ciesz swoją dziewczyną :) Męska mściwość jest straszna 😭 Ja paru rzuciłam ale może żaden z nich nie wpierdzieli się w moje obecne narzeczeństwo :P

zgadzam się z tym, co napisała onaWrocc mężczyźni czasem nie wiedzą, jak powiedzieć, że dziewczyna ich zauroczyła, że im się podoba itp. więc walą z grubej rury, że tak powiem i od razu wyznają miłość.. ale Vampir mówi, że czuje się przy niej bezpiecznie, spokojnie więc nie chodzi o zwykłe pożądanie. Przynajmniej ja tak to widzę. Tak czy siak, mam nadzieję, że będzie szanował tę dziewczynę, i że będą razem szczęśliwi a o tamtej zapomni, bo ona już dawno pewnie zapomniała.